נתניה, נגד הנכים...

• פותח הנושא cso
  • פורסם בתאריך

cso

New member
נתניה, נגד הנכים...

העיר הזאת כל שנה חיפשה תירוץ כייצד לבטל לנכים (ולי במקרה הזה) את הפתור המגיע להם בארנונה. וכפי שנאמר לי מפיהם, השנה הם "הצליחו" על ידי תקנות חדשות שהעירייה עבדה קשה מאוד להוציא על מנת לבטל/להפחית לנו את ההנחה בארנונה. בנוסף , המשטרה כאן לא מתפקדת כלל וכלל. כך שאני לא מוצא יותר סיבה להשאר פה. הגיע הזמן לחפש מקום אחר!

בנוגע למיסים העירוניים

ההנחות לנכים ולאוכלוסיות אחרות ניתנות על פי הנחיות ברורות שקובע בעניין חוק ההסדרים במשק המדינה והן אינן תלויות ברצונה או בהחלטתה של עיריית נתניה. העירייה מחוייבת לפעול על פי הנחיות אלה ולגבות את מיסי הארנונה כחוק. ב – 4.1.05 הוכנסו שינויים מהותיים בתקנות ההסדרים במשק המדינה ובין היתר נקבע בהם כי ההנחה לנכים, עולים חדשים, הורים יחידים וכדומה, כפופה למבחני הכנסה. יוצא מכאן שהעירייה מחוייבת לבדוק את הכנסותיהם של מקבלי ההנחות כפי שקבע המחוקק, וזאת כדי שהעירייה תוכל לתת את ההנחה כדין. העירייה מצידה עושה ככל יכולתה על מנת להקל על מקבלי ההנחות והיא מעמידה לרשות הפונים סיוע במילוי הטפסים הנדרשים (בחברת מגע"ר בשמואל הנציב 3).

cso

New member
כן רק ש..

הם מחשיבים את הקצבאות מביטוח לאומי כהכנסה ואת ההכנסות מתוכניות חיסכון והשקעות. רק שהמדינה שכחה שאת ה"ריביות" היא היוונה לנו בתוך הפיצויים!

כפי שאתה מבין

מדובר על חוק מדינה ואין העירייה רשאית לשנות ממנו. אני מנסה לחשוב איתך על דרך לסייע.

cso

New member
זה הטעות...

אפילו בעיריית נתניה אמור לי שכדבר כך רק בנתניה!!! שבכל מקום אני צריך לקבל (עקב נכותי - נכה 100% ומרותק לכיסא גלגלים) 80% הנחה בארנונה, רק בנתניה לא!! כל פי טענתם, עריית נתניה פנו וישבו עם גורמים בממשלה ו"סידרו" לנו את ה"תנאים" החדשים :( ממש כיף :( כאילו שלאנשים במצב שלנו אין מספיק הוצאות ...

צר לי אך ההחלטה אינה עירונית

באם אתה מוצא עצמך נפגע ניתן לפנות ליחידה לפניות הציבור, רח' שטמפפר 4 נתניה פקס:098870084

למעלה