נתניה או חופית...

Albalak

New member
נתניה או חופית...

יש פה מישהו שגר בנתניה או בחופית? עם יש פה מישהו שגר בחופית אז האם זה נכון שיש לכם מיני-סקייטפארק? וגם חבר שלי סיפר לי שהוא היה ביום שיש-שבת בנתניה ונסע עם כמה רוסים משוגעים!מישהו מהם כותב פה?

FreekStyler

New member
חחח אני נתנייתי

אמממ... איפה הוא נסע איתם? כי אולי אני מכיר אותם... אני מכיר כמה רוסים סקייטרים פסיכים (אני גם פסיכי.. אבל אני לא רוסי)

CVBN

New member
אני מחדרה

אני נוסע בחופית מדי פעם ובנתניה גם ואני מכיר סקייטרים רוסים משם חחח

Albalak

New member
נאא... שיט, בבקשה תתעלמו

אממ... לפרוטוקול - היוזר הזה הוא שלי, חבר שלי הוא זה שרשם את ההודעה על הסקייט... אז לא לתת תגובות אליי, חבר שלי כבר יגיע אליכם. תודה ולהתראות!

berra

New member
אני החבר....

הוא נסע איתם בחוף הים וגם באיזה כיכר מרכזית בנתניה...חוץ מזה יש פה מישהו שנוסע ברמת פולג? לזה שאומר שהוא נוסע בחופית,זה נכון שיש לכם שם מיני-סקייטפארק? ולזה שאמר שהוא לא רוסי,מה השם שלך?כי חבר שלישמע על איזה אלכס שהוא אחלה סקייטר ונוסע בהיכל התרבות.

CVBN

New member
סבבה אחי כנס.

אממ יש בנתניה סקייט פארק קוראים לו מרכז מאיה בחופית יש שם מין מקום חלק לנסוע וכמה ג´אמפים לא רציני אפשר לקרוא לזה מיני מיני מיני סקייט פארק אני מכיר את אלכס הזה כן הוא אחלה סקייטר אני גם נוסע שם תוכל לשאול שם סקייטרים מחדרה מיז הדוד מחדרה(אני) ויגידו לך.....

CVBN

New member
תיקון...

תוכל לשאול סקייטרים מנתניה מיזה דוד...(אני)

FreekStyler

New member
בן כמה האלכס הזה?

כי נראה לי אני מכיר אותו.. מהשכבה שלי.. אחלה סקייטר וגם נוסע הרבה בהיכל התרבות... הוא מכיר עוד חבר´ה לא רוסיים סקייטרים שנוסעים בהיכל התרבות? גל? ארטו? ויש עוד הרבה שאני לא זוכר ת´שמות שלהם

berra

New member
מישהו.

תגידו יש פה מישהו שנוסע ברמת-פולג? חוץ מזה לאחד מהרוסים האלה היה קרש של element.

FreekStyler

New member
אני פגשתי אחד שנוסע בפולג

איפשהוא ליד קופת חולים הוא אמר לי... הוא לובש כובע והשיער שלו ממש מוזנח והוא מקל... והבורד שלו מחוק לגימרה (חוץ מאפיה שהצירים )

berra

New member
איזה סקט יש לך?

תגיד איזה סקט יש לך? כי חבר שלי אומר שהוא ראה אותך ויש לך flip.

למעלה