נתניהו

oshpigel

New member
נתניהו

על תרופת הפלא בנימין נתניהו , בנימין נתניהו היה ראש ממשלה בארץ הזאת עד לפני כשנה וחצי , אז נתבקש מר נתניהו ע``י הציבור הישראלי לעזוב את משרתו , היום כשנה וחצי אחרי אותו הלילה ישנם כאלו ששכחו את הסיבה בגללה החליט הציבור לשלוח את מר נתניהו הביתה . מר נתניהו לא עזב את תפקידו בגלל המתנות ( אגב מומלץ לכל בר דעת לקרא את דו``ח היועץ המשפטי לממשלה ולמצוא את ההבדלים בין מה שמציגים המתראיינים בנושא ובין הדברים הכתובים בדו``ח ) נתניהו הועזב כי לחש לרב כדורי כי ``השמאל שכח מה זה להיות יהודי `` וכי לאחר שוידא כי אין בקהל ``שמאלנים`` הוריד את השכפ``ץ במפגש של אנשי ליכוד (הרי השמאל היה מעורב ברצח הפוליטי האחרון במדינה ) , הוא נשלח הביתה כי כראש ממשלה בתקופתו הופעלו כלפי סטודנטים המפגינים על שכר הלימוד את כוחות היס``מ הוא נשלח הביתה כי חיילינו המשיכו לשרת בלבנון , כי האבטלה הלכה וגדלה והפערים החברתיים גדלו והלכו , נתניהו נשלח הביתה כי מינה עו``ד בר און למשרת היועץ המשפטי לממשלה ל48 שעות , ולא נשכח את חגיגות ה50 –אגב , מומלץ בחום לקרא את דברי מבקר המדינה על החגיגות . ראש הממשלה לשעבר נשלח הביתה כי פיטר שר ביטחון בשידור ישיר בטלויזיה , הוא דרש שלום וביטחון ולמרות זאת גם בתקופתו היו פיגועים ( לדוגמא שוק מחנה יהודה ) ולא נשכח את אירועי המנהרה , עקב פתיחת מנהרת הכותל היא ``סלע קיומנו`` , הוא נשלח הביתה כי למרות האנגלית המשובחת שבפיו , לא היה צורך בה וזאת היות ומדינת ישראל היתה בתקופתו בבידוד מדיני וכי למרות שהעברנו שטחים לרש``פ ( בתקופת נתניהו היתה זאת פעימה ) ולא התקדמנו בניהול המשא ומתן . מר נתניהו איננו התרופה לתחלואי החברה הישראלית , הוא לא הצליח בתפקידו ושילם על כך את המחיר הפוליטי , למרות הזכרון הקצר של הציבור הישראלי אסור לשכוח כי מר נתניהו היה ראש ממשלה שלדעת רבים הצליח בתפקידו ואין לתת לו ניסיון נוסף יש לנו ארץ אחת , ועלינו לזכור זאת ,מר נתניהו איננו תרופת פלא . אופיר שפיגל קרית טבעון

markrin

New member
אהוד ברק-מסייה שפיגל..

היה בראשות ממשלת ישראל שנה וחצי. בתקופה קצרצרה,הוא הצליח לנפץ את כל סדרי השלטון במדינה. במיעוט של 40 ח``כים,הלך והתחיב בשם המדינה לויתורים שלפחות שני שלישים מהעם מתנגדים להם. הכניס את המדינה במדיניותו החאפרית למלחמת התשה חסרת תקדים,מזה חמישים שנות. ביביעשה טעויות,אבל לא פגע בבטחון המדינה ובכלכלתה. מה יש כאן להשוות בכלל.. תן לי אתה עצה,איך,בלי מכאובים נוספים.. נפטרים מהבן אדם המסוכן הזה שכל הזמן נאחז בקרנות המזבח. יש לך הצעה ידידי ?

אלוני.

New member
סליחה שאני מתערב

יש לי עצה איך לחליף ראש ממשלה , יימצא אותו רוב שמרק מדבר עליו בכנסת ויחליף את הממשלה הקיימת. אין זה די לצעוק אין לו רוב , צריך להיות בעמדת הרוב.

markrin

New member
אלוני תקשיב..

קשה מאוד אחרי שנה ורבע בשלטון,לגרום לחברי כנסת שיורידו את הדבק שבין ישבנם לכיסא. ויחד עם זה,עוד לא נולד במדינה ראש ממשלה שמקבל 30% בכל הסקרים,על מעשיו...וזה סיסטמטי. ועוד לא נולד ראש ממשלה בישראל חוץ מברק שחסרים לו 20 חכים לשישים ואחד. אשתי הצביעה בשבילו.נדבר עליה,לא עלי. אני נשבע לך,בכל פעם שהיא רואה אותו ואת החיוך הדבילי שלו בטלוויזיה-היא מחליפה ערוץ. בחייך,לא כל כך פשוט לקבל 30% בסקרים בשביל זה,לפחות שליש ממצביעיו חיבים לפנות לו עורף. לפחות לגבי זה,אם לא לגבי הדרך-תסכים איתי בבקשה. מרק.

אלוני.

New member
סקרים עליך ישראל

נתניהו החל את המרוץ מול פרס בעמדת שלושים שבעים... וזה מה שהסקרים שווים. מעבר לכך , אכן יש לברק בעייה קשה היום עם בוחריו , ולא כל שכן עם מתנגדיו . לגבי הח``כים האחרים , כל זמן שהם דבקים בכסאותיהם כדאי שלא יבואו אלינו להתלונן. הכדור במגרש שלהם. והבחירות ? נמתין כשיהיו.

markrin

New member
אלוני,נותרת הפתי המאמין האחרון..

זה רק ביטוי ספרותי-לא בכוונה של פתי הרגע..אוקיי ?

אלוני.

New member
יכול להיות

למדתי בימי חיי שיכולת הניתוח און-ליין של מרבית הציבור ובוודאי הפרשנים היא די מוגבלת. תן לזמן לעבור ותראה דברים שונים , החיים הם כמו עדשה של מצלמה, תלוי כמה את ``פותח``... לכן , לכל היותר אני אהיה היחיד שלא אצביע לבנימין נתניהו .

markrin

New member
שב עם עצמך..בשקט..

ושאל רק שאלה אחת.. האם,מאז מלחמת יום הכיפורים.. היה מצב רציני כזה,כמו היום ? תזכר גם ברבין והפיגועים תשווה למצב הבטחוני בתקופת ביבי או שמיר או בגין.. אני בטוח שתגיע למסקנה אחת: הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות אף אחד לא טוען שהשמאל לא רוצה שלום ורק טוב הבעיה,זה התלישות מהשטח,וחוסר הבנת המנטליות של שכנינו. תחשוב. מרק.

kukula

New member
הגיע הזמן, נתניהו!

דוקא בגלל שיש לנו רק ארץ אחת עלינו לפקוח עיניים ולהבין שמדיניות ההבלגה והויתורים של ברק תוביל אותנו לאבדון. נתניהו אולי לא תרופת פלא, אבל בידיו הכלים לשקם את הרתעת ישראל ולמנוע הדרדרות ממשית נוספת ויפה שעה קודם!

ירמיהו

New member
נשמע משכנע מאד...

ראיתי היום את נתניהו בחדשות, הוא נשמע משכנע מאד, נראה שיש לו היום יותר סיכוי מלכל אחד אחר... מה אתם אומרים...

אלי.

New member
נתניהו רחוק מלהיות מושלם

אבל אתה לא אמור להשוות את המועמד לאמא תרזה, אלא בינו ובין המתחרה שלו. אם אתה מתעקש להשאיר את ברק כמועמדך - נתניהו טוב יותר. תביא מישהו אחר, זה כבר סיפור אחר.

למעלה