נתניהו שליח חסין

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
לא רק תומכי נתניהו מכירים בגדולתו.

דיון מעניין בתקשורת הערבית: “מהרגע שהרבי מלובביץ נגע ובירך את ביבי נתניהו הוא בלתי מנוצח”

לחדשות בזמן אמת תעקבו @newsil.ontimehttps://www.facebook.com/share/r/1CecSpLCJa/
👉 Screenshot_20251005_224245_Facebook.jpg

פולגאר

Well-known member
לא רק תומכי נתניהו מכירים בגדולתו.

דיון מעניין בתקשורת הערבית: “מהרגע שהרבי מלובביץ נגע ובירך את ביבי נתניהו הוא בלתי מנוצח”

לחדשות בזמן אמת תעקבו @newsil.ontimehttps://www.facebook.com/share/r/1CecSpLCJa/
👉 צפה בקובץ המצורף 137746
הכופרים מזלזלים בברכות רבנים והנה להם, אלו שהם מלקקים את עכוזם מריעים לראש ממשלתנו בזכות הברכה |חרדי|

הכופרים מזלזלים בברכות רבנים והנה להם, אלו שהם מלקקים את עכוזם מריעים לראש ממשלתנו בזכות הברכה |חרדי|
ברור שזה בגלל הברכה ולא בגלל שנפל לו האסימון.
נתניהו היה רשמי וממסדי כל חייו, בדומה להרינגטון, לא הטיל ספק במערכת ולא סתם השופט פרופ' אהרון ברק אמר שהוא היה המגן הכי גדול של מערכת המשפט עד שהבין על זקנו שהיא לא טהורה כפי שתמיד חשב וההפך הוא הנכון, היא מושחתת מהיסוד ופועלת על פי אג'נדה של השופטים ולא לפי כללי המשפט.
כמו כן, נתניהו הבין שלא מבייתים חיות בר ולא משנה כמה תיתן להם חיים של מלכים ולמד לדבר בשפתם, ערבית.
מה גם שהבין שאם אני לי, צי לי ולא היה יס מן של העולם ושל אלו שנגדו במערכת הפוליטית שלנו.
בקיצקץ, רק לאחר שהבין את כל זה, השתמש בכישוריו הרבים ובגאונותו בכדי להזיז דברים והתוצאות לא איחרו לבוא, רק חבל שהיינו צריכים לקבל את ה-7/10/23 בכדי שזה יגיע.

lemner40

Well-known member
ברוב העולם מגדירים אותו כהיטלר המודרני.
גם מהיטלר פחדו.
שניהם יישבו ביחד בגהינום
היטלר , המן ונתניהו

Harrington

Well-known member
מנהל
נתניהו היה רשמי וממסדי כל חייו, בדומה להרינגטון, לא הטיל ספק במערכת
לא יודע מה אני קשור לעניין, אבל מה שנכתב כאן עלי לא ממש מדויק, אם זה מעניין מישהו.

רואים את זה לא מעט. כבוד מוסלמי ליהדות לעומת זלזול יהודים מסוימים בדת אבותיהם.

נתניהו שליח השטן
מאחר ונתניהו הוא שליח הציבור הישראלי שבוחר בו שוב ושוב על אף דעתך עליו, נראה שאתה מכנה את הציבור בישראל שלא חושב כמותך כשטן. זכותך כמובן, רק שיהיה ברור מה אמרת כאן בדיוק.

ברוב העולם מגדירים אותו כהיטלר המודרני.
גם מהיטלר פחדו.
שניהם יישבו ביחד בגהינום
היטלר , המן ונתניהו
שונאיו והחוששים מפניו אכן משווים אותו לגרועים שבבני האנוש. כך נהגו "ברוב העולם" מאז ומתמיד בעת שעם ישראל קם להגן על עצמו וסירב להמשיך לשחק את תפקיד הקורבן שהם ייעדו לו. ל"רוב העולם" אולי אפשר לשלוח על טיפשותם, על בורותם, על מגמתיותם, על האנטישמיות המובנית שלהם. ליהודים שנוהגים ומדברים כך? לבני עמנו שמתקשים להתמודד עם ההגנה האקטיבית של עמם? מסופקני. אלא אם נגדיר את דבריהם ככאלה שנובעים מבעיות נפשיות. אבל זאת ככל הנראה הדרך היחידה להגן על נלוזות דברי הבלע שלהם.

ריקי זו אני

Well-known member
מי שהפסיד מבין את טעמו המתוק של הניצחון...
שלוש פעמים נתניהו הובס בחייו. פעמיים במגרש הפוליטי ופעם אחת במגרש הבטחוני...
כמי שמכיר את טעמו המר של ההפסד... יודע את מתיקות הנצחון ובכדי לנצח צריך להכיר בעובדות ולטפל בהם ללא רחמים. נתניהו בדרך הנכונה ורחוק מהיעדים...

למעלה