חוח האחד והיחיד
Well-known member
נכשלת.
נתניהו בתגובה: אה, אתה מפלורידה אומר? אוקיי, אז אני מיד רץ לנשיא להודיע לו על התפטרותי. תודה שעדכנת!נכשלת.
אם לפני חתימת נתניהו על הסכם הכניעה הקרוי תוכנית 21 השלבים לצה"ל הייתה שליטה בכל הרצועה בכל מקום בו יש טרור ועכשיו השטח הזה הצטמצם ולפי ההסכם לצה"ל אין היום אפשרות להכות הטרור בכל הרצועה בקרית גת הצבא האמריקאי מפקח מקרוב שלא יהיו חריגות וכתוצאה מכך החמאס ממשיך לגייס לאמן מחבלים ולחסל את מי ששיתפו פעולה עם ישמעאל.בנתיים ממשיכים לשטח את עזה וכך מקדמים את רעיון הטרנספר.
![]()
תיעודי הלוויין מעזה: "שכונות שלמות שוטחו מאז הפסקת האש"
ב-BBC דווח כי יותר מ-1,500 מבנים נהרסו בשטח בשליטת ישראל מאז הפסקת האש ברצועת עזה. בצה"ל אישרו - ודחו את ההאשמות ברשת הבריטית: "זה ההסכם - אנחנו פועלים מול תשתיות טרור". תושבת אחת השכונות: "היה לנו גן עדן והכול נהרס". דרך מעבר זיקים בצפון הרצועה יתחילו להיכנס משאיות סיועwww.ynet.co.il
לדעתי בכל מקרה ישראל לא תוכל להשלים עם מצב של 2 מלין ערבים ברצועה צרה שטופי שינאה וללא יכולת קיום כלכלי עצמאי שמיצריים סוגרת אותם מצד דרום, האמריקאים לא יכולים לכפות עלינו להשלים עם מצב כזה.אם לפני חתימת נתניהו על הסכם הכניעה הקרוי תוכנית 21 השלבים לצה"ל הייתה שליטה בכל הרצועה בכל מקום בו יש טרור ועכשיו השטח הזה הצטמצם ולפי ההסכם לצה"ל אין היום אפשרות להכות הטרור בכל הרצועה בקרית גת הצבא האמריקאי מפקח מקרוב שלא יהיו חריגות וכתוצאה מכך החמאס ממשיך לגייס לאמן מחבלים ולחסל את מי ששיתפו פעולה עם ישמעאל.
אז מה נראה לך? המצב שלכם השתפר או נהייה גרוע יותר?
אני רואה שאתה עדיין בהכחשה , לא יהיה טרנספר בחיים.בנתיים ממשיכים לשטח את עזה וכך מקדמים את רעיון הטרנספר.
![]()
ב-BBC דווח כי יותר מ-1,500 מבנים נהרסו בשטח בשליטת ישראל מאז הפסקת האש ברצועת עזה. בצה"ל אישרו - ודחו את ההאשמות ברשת הבריטית: "זה ההסכם - אנחנו פועלים מול תשתיות טרור". תושבת אחת השכונות: "היה לנו גן עדן והכול נהרס". דרך מעבר זיקים בצפון הרצועה יתחילו להיכנס משאיות סיועwww.ynet.co.il
אני לא מאמין, זהו רצח עםבנתיים ממשיכים לשטח את עזה וכך מקדמים את רעיון הטרנספר.
![]()
תכנית טראמפ מאפשר למטרונספרים לחזור.בנתיים ממשיכים לשטח את עזה וכך מקדמים את רעיון הטרנספר.
![]()
אבל אין לאן לחזור , הכל הרוס. וישראל לא תסכים ( כך אני מקווה) לשיקום עזה שבמקביל נכנס אמל"ח לעזה.תכנית טראמפ מאפשר למטרונספרים לחזור.
החזרה ש @evglev1 טוען לה ממילא לא עומדת על הפרק למחר בבוקר, אלא מיועדת להתקיים, אם בכלל, כמה שנים לאחר היציאה.אבל אין לאן לחזור , הכל הרוס. וישראל לא תסכים ( כך אני מקווה) לשיקום עזה שבמקביל נכנס אמל"ח לעזה.
החזרה ש @evglev1 טוען לה ממילא לא עומדת על הפרק למחר בבוקר, אלא מיועדת להתקיים, אם בכלל, כמה שנים לאחר היציאה.
כשקטאר ומצרים, אפילו בלי טורקיה ייכנסו לפי תוכנית טראמפ אם נצליח לא להכניס את הטורקים, כבר לא נוכל למנוע מהם את השיקום.אבל אין לאן לחזור , הכל הרוס. וישראל לא תסכים ( כך אני מקווה) לשיקום עזה שבמקביל נכנס אמל"ח לעזה.
לדעתי, צריך לרתום את צה"ל לתוכנית פינוי בינוי בערי ישראל, צה"ל רכש נסיון רב ב"פינוי"בנתיים ממשיכים לשטח את עזה וכך מקדמים את רעיון הטרנספר.
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.