נתניהו הבייתה. תתפטר מיד.

הפרבולה1

Well-known member
בנתיים ממשיכים לשטח את עזה וכך מקדמים את רעיון הטרנספר.

אם לפני חתימת נתניהו על הסכם הכניעה הקרוי תוכנית 21 השלבים לצה"ל הייתה שליטה בכל הרצועה בכל מקום בו יש טרור ועכשיו השטח הזה הצטמצם ולפי ההסכם לצה"ל אין היום אפשרות להכות הטרור בכל הרצועה בקרית גת הצבא האמריקאי מפקח מקרוב שלא יהיו חריגות וכתוצאה מכך החמאס ממשיך לגייס לאמן מחבלים ולחסל את מי ששיתפו פעולה עם ישמעאל.
אז מה נראה לך? המצב שלכם השתפר או נהייה גרוע יותר?

הפרבולה1

Well-known member
אם לפני חתימת נתניהו על הסכם הכניעה הקרוי תוכנית 21 השלבים לצה"ל הייתה שליטה בכל הרצועה בכל מקום בו יש טרור ועכשיו השטח הזה הצטמצם ולפי ההסכם לצה"ל אין היום אפשרות להכות הטרור בכל הרצועה בקרית גת הצבא האמריקאי מפקח מקרוב שלא יהיו חריגות וכתוצאה מכך החמאס ממשיך לגייס לאמן מחבלים ולחסל את מי ששיתפו פעולה עם ישמעאל.
אז מה נראה לך? המצב שלכם השתפר או נהייה גרוע יותר?
לדעתי בכל מקרה ישראל לא תוכל להשלים עם מצב של 2 מלין ערבים ברצועה צרה שטופי שינאה וללא יכולת קיום כלכלי עצמאי שמיצריים סוגרת אותם מצד דרום, האמריקאים לא יכולים לכפות עלינו להשלים עם מצב כזה.
בתמימותם האמריקאים אולי ינסו להפוך את עזה ל"סינגפור" או לאיזה "ריבירה" אבל לדעתי טראמפ מבין שעם המנטליות של הערבים אז הסכוי לכך די קלוש , וגם אם טראמפ יתהפך עלינו ויהפוך לביידן לא נשלים עם זה.

אני רואה שאתה עדיין בהכחשה , לא יהיה טרנספר בחיים.

בתים אין להם משמעות לעיניין עתיד העזתים.

זה לא שמדובר באנשים מפונקים שבלי בית הם מוכנים להתפנות לכל מקום עם בית.

אבי בן 1231

Well-known member

אני לא מאמין, זהו רצח עם :ROFLMAO: (y)אבל חיובי|פטיש|
יש להמשיך כך עד שרצועת עזה תהיה שטוחה כמו מסלול נחיתה והמראה בשדה תעופה|פטיש|

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל

תכנית טראמפ מאפשר למטרונספרים לחזור.

Harrington

Well-known member
מנהל
אבל אין לאן לחזור , הכל הרוס. וישראל לא תסכים ( כך אני מקווה) לשיקום עזה שבמקביל נכנס אמל"ח לעזה.
החזרה ש @evglev1 טוען לה ממילא לא עומדת על הפרק למחר בבוקר, אלא מיועדת להתקיים, אם בכלל, כמה שנים לאחר היציאה.

הפרבולה1

Well-known member
החזרה ש @evglev1 טוען לה ממילא לא עומדת על הפרק למחר בבוקר, אלא מיועדת להתקיים, אם בכלל, כמה שנים לאחר היציאה.

אני מניח שגם לא יהיה שיקום כל עוד האויב ינסה להשתקם צבאית, וסביר מאד שזה המטרה העיקרית שלו מטרה שניתמכת על ידי כל האוכלוסיה העזתית כמעט ובעיקר מדינות ערב ובראשם מיצריים. הרי עזה מלכתחילה נוצרה כדי לשמש בידי מדינות ערב מוצב קידמי של מלחמת התשה מול הישות הציונית.

evglev1

Well-known member
מנהל
אבל אין לאן לחזור , הכל הרוס. וישראל לא תסכים ( כך אני מקווה) לשיקום עזה שבמקביל נכנס אמל"ח לעזה.
כשקטאר ומצרים, אפילו בלי טורקיה ייכנסו לפי תוכנית טראמפ אם נצליח לא להכניס את הטורקים, כבר לא נוכל למנוע מהם את השיקום.

אבי בן 1231

Well-known member

לדעתי, צריך לרתום את צה"ל לתוכנית פינוי בינוי בערי ישראל, צה"ל רכש נסיון רב ב"פינוי" :ROFLMAO: (y)(y)

למעלה