נתניהו או דיקפריו??

• פותח הנושא mri10
  • פורסם בתאריך

mri10

New member
נתניהו או דיקפריו??

בסוף השבוע החולף חזר ראש הממשלה מביקור בן 5 ימים בארה"ב.

מסעו החל בפגישה מדינית עם הנשיא אובאמה,המשיך בנאום בפני השדולה הפרו ישראלית איפא"ק,והסתיים במפגש עם כוכבי ההוליווד בביתו של המפיק ארנון מילצ'ן בלוס אנג'לס.

התקשורת דווחה בפרץ של התרגשות על העובדה שראש ממשלתינו זכה להתחכך במשך ערב שלם עם ליאונרדו דיקפריו וברברה סטרייסנד.

בתקופה הישנה מנהיגים מדינים היו נחשבים לראשונים במעלה,אחריהם באו אנשי תרבות, אנש רוח,שופטים,אנשי צבא וכו'

ההתלהבות בדיווחי התקשורת סביב מפגש רה"מ עם כוכבי ההוליווד השאירו בי תחושה שאנו בעידן אחר לגמרי.

בעידן של היום מעמדם הציבורי של אנשי תעשיית הבידור והקולנוע חזק ואיתן לא פחות ממעמדם של מנהיגים מדיניים פוליטיים ואף יותר.

אז תגידו לי אתם.

אם יתנו לכם אפשרות לקיים פגישה אישית עם נתניהו למשך שעה,או לחילופין עם ליאונרדו דיקפריו,עם מי תעדיפו להפגש??

אני מדבר על שעת מפגש לשם שיחת היכרות והתרשמות בלבד וללא שום כוונות זדון אחרות.

Anna Vasserman

New member
ברור שנתניהו!

די-קפריו, כבודו במקומו מונח, והוא אחלה שחקן, אבל אין לי מה לשאול אותו כשניפגש פנים מול פנים... ולהחמיא לו על כושר המשחק שלו יקח לי בידיוק דקה - לא צריכה שעה בשביל זה.

נתניהו, לעומת זאת - יש לי המון מה להגיד לו וגם מה לשאול אותו. נראה לי ששעה אפילו לא תספיק...

mri10

New member
לא תרצי לשאול אותו..

על החתול השחור שעבר בינו לבין גברת רפאלי??

Anna Vasserman

New member
מעניין לי את ה....

כל מה שקשור לעולם הבידור - לא מעניין אותי בשיט. כל הרכילויות למיניהן גורמות לי בחילה - אני לא מבינה בכלל מה כל כך מעניין בחיים של אנשים אחרים.

החיים שלי מספיק סוערים ומעניינים - לא צריכה לבדר את עצמי עם רכילויות על מישהו אחר.

אותי מעניינים דברים שקשורים ישירות אליי, או לאנשים האהובים עליי.

ונתניהו מעניין אותי כי הוא מנהל את המדינה בה אני חיה, ואני מושפעת מההחלטות והמעשים שלו.

dori78

New member
שלמה בן עמי.

נתניהו לא מעניין אותי משום כיוון.
גם ליאונרדו לא, כי חבר כבר יש לי והוא די מוצלח.

mri10

New member
איפה הוא,הבן עמי הזה??

פרופסור מרוקאי,שהיה שר לבטחון פנים.
נדבק עליו כמו מכסה לתקע וסיר לשקע.

את ליאו?

אגב, אם היית שואל מתיו מקונוהי או ביביהו - אז אני הייתי בוחרת במתיו ללא היסוס (או אדוארד נורוטון או ג׳וני דפ).
אבל בגלל ששאלת על ליאו לעומת ביביהו הייתי בוחרת בו ושואלת אותו על הנורווגית של הבו שלו, על החיים עם שרה, על אחיו - יוני ופחות על פוליטיקה.

mri10

New member
אני גם הייתי חופר לו

בקטע של יוני,אבל על שרה??
ביזי,סיכמנו בלי כוונת זדון.

ברור

שעל שרה.
איך היא מחזיקה אותו בביצים.
מי דומיננטי יותר.
האם מבאס אותו שהדיילת לשער הפכה לחמוצה?
מה הוא חושב על האובססיה שלה לנרות ריחניים

FIngertIps

New member
אם רוצים לדעת מי דומיננטי יותר

מספיק לראות אותה עומדת לידו בזמן שמראיינים אותו על נושא מדיני או פוליטי כזה או אחר: מתלבטת האם להמשיך לחייך למרות שכבר עבר הרבה זמן או שזה בסדר להפסיק בינתיים.

למעלה