נתנו לי הצעה

emek51

New member
נתנו לי הצעה

מישהו הציע להשכיר ממני את החיפושית אני לא יודע מה לעשות ואני ממש צריך תמיכה נפשית בעניין הזה קובי, רם וכל הראשלצי"ם אני צריך תמיכה אני לא יודע מה לעשות מה אם היא תדפוק לי את הורוד? זו לא בדיחה! אני ממש עובד עצות. אני צריך לחזור אליו מחר.

KiCKAs5

New member
דבר ראשון...

וכל הראשלצי"ם מה זה אמור להביע ? למה להכליל ? למה ? למה ? למה ? ותגיד לי , מה לעזאזל אתה מ*יין את השכל ?!?!?!?!? מתי הוצאת אותה בכלל מהחנייה פעם אחרונה שאתה בכלל בוכה פה ?! אה ?? אני חושב שפעם אחרונה שהיא נסעה עוד מכרו חיפושיות חדשות ברחוב המסגר ! אני חושב שמתוך רגשות אשם לעובדה שהמנוע שלה מחליד בחנייה אתה צריך לתת אותה למישהו (לי
) שלא לדבר על להשכיר ...

kobix1

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לא נותנים חיפושית למישהו אחר זה סוג של חטא שאין עליו כפרה!

RamN

New member
כמה דברים

דבר ראשון על פי החוק אסור לך להשכיר אוטו , זה מצריך ביטוח מיוחד דבר שני אם זה קטע של כסף... אתה לא תרוויח מזה כלום, מספיק שמי שינסע בה יהרוס לך משהו זה כבר יהיה הוצאה לתקן... שלא נדבר על העצבים דבר שלישי אני לא יודע מה איתך , אני כשנוסעים לי באוטו ואני לא יושב בפנים אני לא הכי שקט... דרך אגב היא אספנות? אם כן תעבוד קצת 1000 שקל בשנה זה לא כזאת הוצאה גדולה.. ואם לא תעשה ממנה באגי..... :) סתם

roni marino

New member
מהיום אתה ה-BASTARDO

תגיד , אתה רוצה שאני ישסע בך את יוני !!!! את חברה שלך היית משכיר !!!! את "שותפך לחיים" היית משכיר !!!! אבא שלי תמיד אומר : " אישה ואוטו לא חולקים , אפיילו שזה לכמה רגעים "

latino76

New member
לכבוד העמוק51 יקירי

קודם כל , אני מקווה שמה שקראתי פה עכשיו זה סתם דחף רגעי בלא כל מחשבה תחילה , אם אתה לא תגיע בשישי הקרוב ברכבך הוורוד עם הסלוגן של עמוק51 , אני
ישרוף
אותך יחד עם המועדון . ראה הוזהרת . על החתום חבר של אלחנדרו.
צ´או במבינו!

למעלה