מישהו הציע להשכיר ממני את החיפושית אני לא יודע מה לעשות ואני ממש צריך תמיכה נפשית בעניין הזה קובי, רם וכל הראשלצי"ם אני צריך תמיכה אני לא יודע מה לעשות מה אם היא תדפוק לי את הורוד? זו לא בדיחה! אני ממש עובד עצות. אני צריך לחזור אליו מחר.
וכל הראשלצי"ם מה זה אמור להביע ? למה להכליל ? למה ? למה ? למה ? ותגיד לי , מה לעזאזל אתה מ*יין את השכל ?!?!?!?!? מתי הוצאת אותה בכלל מהחנייה פעם אחרונה שאתה בכלל בוכה פה ?! אה ?? אני חושב שפעם אחרונה שהיא נסעה עוד מכרו חיפושיות חדשות ברחוב המסגר ! אני חושב שמתוך רגשות אשם לעובדה שהמנוע שלה מחליד בחנייה אתה צריך לתת אותה למישהו (לי
דבר ראשון על פי החוק אסור לך להשכיר אוטו , זה מצריך ביטוח מיוחד דבר שני אם זה קטע של כסף... אתה לא תרוויח מזה כלום, מספיק שמי שינסע בה יהרוס לך משהו זה כבר יהיה הוצאה לתקן... שלא נדבר על העצבים דבר שלישי אני לא יודע מה איתך , אני כשנוסעים לי באוטו ואני לא יושב בפנים אני לא הכי שקט... דרך אגב היא אספנות? אם כן תעבוד קצת 1000 שקל בשנה זה לא כזאת הוצאה גדולה.. ואם לא תעשה ממנה באגי..... סתם
תגיד , אתה רוצה שאני ישסע בך את יוני !!!! את חברה שלך היית משכיר !!!! את "שותפך לחיים" היית משכיר !!!! אבא שלי תמיד אומר : " אישה ואוטו לא חולקים , אפיילו שזה לכמה רגעים "