נתן יהונתן

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

שקדי

New member
גבר הולך לאיבוד............../images/Emo12.gif

גבר הולך לאיבוד דרך מרפסת בין שיחי השרך הוא מתנדנד כשהרוח נכנסת הוא נעזב הוא נושר בסתיו. אל תהיי כועסת הוא מאוהב תבואי אליו לפעמים הוא נרגע כשאת פה יש לו דרכים משונות את אוהבת אותו גבר עוזב לפעמים דרך מרפסת מזמזם שיר ישן נפצע בעורפו מעץ השסק נצבט משושן בוץ דבק בעקביו אל תהי כועסת הוא מאוהב הוא בא אלייך לפעמים את נרגעת כשהוא מלטף יש לו דרכים משונות לומר לך שהוא אוהב יש לפעמים שריק על המרפסת כמו יום שבת ורוח דרומית בשקט נכנסת ואף אחד את חושבת עליו וחתול בעשב בורח זנב..... שיבוא אלייך פתאום ישתוק ילטף יש לו דרכים משונות לומר לך שהוא אוהב מילים ולחן שלמה ארצי והלואי ששיר נפלא זה יהווה פתיחה לבקר גשום וקסום בו נעסוק באהבה וחלומות......וזהו.........

חכה ,../images/Emo160.gif

לאן אתה הולך? לא איבדת כלום, כל מה שתבקש נמצא - ב-ת-ו-כ-ך ! בוקר טוב שקדי - בוקר טוב וגשום לכולם. נ.ב. שקדי, תגיד הגשם המאוחר הזה טוב ליהודים?

גל-עמית

New member
בוקר טוב ולח....גם לך.. ../images/Emo9.gif ...

ממרומי ההר שכרגע עטוף בענן אפור כהה וכבד......

שקדי

New member
בקר טוב ולח לי ולך חונה../images/Emo13.gif

הגשם הזה שבא באיחור מה עדיין טוב ליהודים כי ישנם עדיין שדות חטה רבים שפרחו וצריכים למלא הגרעינים והגשם ......במידה ויהיה משמעותי יעשה את ההבדל בין גרעין שדוף לבין שדה שיניב מאה שערים שלא לדבר על שקדיי האהובים שכל כך מחכים לגשם וגם תפוזיו של אטיוד ידידנו שמחכים לגשם ולקוטפות החביבות............

אומנם גם קלדני התנ"ך עצמו התבלבלו

מפעם לפעם, והחליפו את השם יהונתן בשם יונתן - פעם כך ופעם אחרת - אפילו לגבי אותו יהונתן בן שאול - אבל דווקא כשמדובר בשמו הפרטי של משורר - שהמילה קדושה לו - כדאי לדייק: זה לא נתן י ה ו נ ת ן - אלא נתן י ו נ ת ן, בדיוק כמו השם של יונתן הקטן הנוסטלגי ששכח לסגור ת´דלת. אם מישהו גם יקרא את השיר בלינק שצירפת - הוא יוכל למצוא את השם יונתן בגוף השיר עצמו, כחלק מהשיר. כדי להסיר כל ספק - הנה, בתחתית העמוד המצורף, חתימתו האישית בכתב ידו. זו תהיה גם הזדמנות לזכור את בנו שנפל בסואץ, ולהבין עכשיו טוב יותר עוד כמה שירים שכתב.

magy

New member
טעיתי

קורה, שאני במיטבי באשמורת הראשונה, קורה, שאני עושה טעויות. כמו כולנו. סליחתי שטוחה בפני המשורר , על כך שעיוותתי את שמו. סליחה

למעלה