נתן זך

ravithe

New member
נתן זך

זוכרים את האירוח שלו בהופעה בחולון שסיכמנו כמביך? ביום שישי פתחתי את המוסף לספרות בידיעות ולא האמנתי. הם פירסמו שיר חדש של זך (אם ניתן לקרוא לזה שיר) פשוט מזעזע. לא ברור לי אם הם פרסמו באופן אוטומטי כי זה זך או שהם דווקא רצו שהקוראים ירגישו בהבדל בין שירתו הקודמת לעכשווית אבל זה היה ממש עצוב. אגב, הוא אומר בשיר משהו כמו : שתיתי עוד כוסית... אני זוכרת באהבה רבה את שיריו הישנים, אלו שנורית שרה ואלו שלא ומקווה שתרומתו הרבה לשירה ולתרבות העברית יסתכמו בהם. מה דעתכם?

REDbloodedMAN

New member
לא יצא לי לקרוא על זה

אבל אני בהחלט מסכים שליצירה שלו יש מקום גדול במוזיקה של נורית ובכלל תרומה לתרבות שלנו. ממ אכל כנראה שלכל יצירתיות יש סוף, לפעמים צריך לדעת מתי להפסיק, מקווה שהוא יתעשת כי באמת בהופעה בחלון הוא קצת היה...מממ :) שמח מידי!

נתן זך משורר מקסים נורית זמרת מקסימה

שירתו של זך מקסימה מרגשת ונוגעת ללב.עוד יותר ניתן לשמוע את זה בשירים של נורית שהם הולחנו כמו:"בכל פעם שאני מנגן" "כמוסכם" "שום דבר" "תפקיד ראשי"....אני לא ממהר לבטוח בעיתונים..לא תמיד מדייקים,לפעמים פוסחים,אני יודע לפי העשירים שנורית מבצעת שהם של נתן זך שהם שירי רגש מקסימים

ravithe

New member
אני מסכימה איתך

ולכן זה כל כך עצוב. העיתון אגב לא כתב כלום - הפרשנות היא שלי ואולי בכלל מדובר בשיר נפלא...

REDbloodedMAN

New member
לדעתי האלבום של נורית "שירים באמצע הלילה"

הוא האלבום הכי יפה, כל השירים בו מאוד טובים והוא אחד מהאלבומים שאפשר לשמוע בשלמותם ולהנות כל פעם מחדש.

חג חנוכה שמח,....

חג חנוכה שמח לנורית המקסימה.שתמשיך ליצור להופיע,ולשיר. וכן חג שמח לכל חברי הפורום הזה של נורית.... אגב,אני מחכה בקרוב להופעה של נורית...

למעלה