נתן הברפלד מאנגליה

שiרהלה

New member
נתן הברפלד מאנגליה

מחפשת את נתן הברפלד מHove אנגליה. הוא נתן דף עד על מקס שידלובסקי שהיה אופה בורשה , פולין. לא הצלחתי למוצאו בספר טלפון של אנגליה.העדות נתנה כנראה ב1999. תודה מראש על כל עזרה שרה

שiרהלה

New member
איך מצרפים קובץ JPG ?

עשיתי סקנינג וסאייב למחשב שלי.איך אני מעבירה לחלון התגובהץ תודה , שרה.

בעת כתיבת הודעה (או בעת מתן תגובה

על ידי "הוספת תגובה" ולא על ידי "הוספת תגובה מהירה") - גשי לתחתית המסך, לחצי על השורה הכחולה בה כתוב צירוף קובץ, לחצי על כפתור "עיון" שבקצה השורה בה כתוב "בחר/י קובץ", בחרי את הקובץ ממחשבך, ולבסוף - שלחי את ההודעה. שימי לב - הקובץ חייב לשקול פחות מ - 500K. ארנון

שiרהלה

New member
קובץ - כשלון במשלוח

אני עושה בדיוק מה שכתבת לי ומקבלת את התגובה הבאה: חלה טעות בפעולה האחרונה שביצעת, לא ניתן להמשיך לעמוד אליו ניסית להגיע. הודעה נשלחה לצוות הטכני, אנו מתנצלים על אי הנוחות. בברכה, צוות תפוז אנשים גודל הפייל 1.64 MB ?????, שרה

והרי כתבתי שגודלו המקסימלי צריך

להיות 500KB - ושלך פי שלושה ויותר... אני בטוח שתוכלי להקטין אותו בעזרת תוכנה גרפית פשוטה, דוגמת IrfanView. ארנון

יותר מזל משכל...

טוב, לפעמים צריך קצת מזל, וזהו... אני מודה שהבקשה המקורית שלך לא עודדה אותי לצאת ולחפש אחר עקבותיו של הברפלד, כיוון שחסרו בה פרטים. אם היית מצרפת את דף העד או קישור מדויק אליו - הכל היה יותר פשוט. ובכל זאת, דברים כאלה מטרידים את מנוחתי (פשוטו כמשמעו), ולכן מצאתי את הדף בעצמי ויצאתי בעקבות הבחור. אכן, בספרי הטלפונים המקוונים של אנגליה, הוא אינו מופיע, אך מסתבר שמר הברפלד הינו כירופוד Chiropodist, שזהו השם האנגלי למקצוע שנקרא באמריקאית Podiatrist, ומשמעותו - מומחה בטיפול בבעיות בכף הרגל (סלחו לי על חוסר הדיוק הרפואי)... ככזה, שמו מופיע ברחבי הרשת פה ושם, אך גם כאן לא שפר המזל ורוב הדפים המזכירים אותו ואת הקליניקה שלו - אינם זמינים כיום. בכל זאת, בזכות טריקים של שימוש בגוגל, הצלחתי לאתר את פרטיו:
N Haberfeld 01273747043 55 Elm Drive, Hove East Sussex BN3 7JA​
שימי לב שכתובתו זהה לכתובת שמילא בדף העד, ולכן ברור שזה אותו האדם. אם לא תצליחי לאתרו במספר הטלפון הנ"ל, כדאי לפנות לארגון האנגלי המאגד את הכירופודים והפודיאטרים, אני מניח שהם יידעו כיצד להגיע אליו. ובנוסף להכל - למדנו דבר חדש ברפואה... ארנון

שiרהלה

New member
מודה ומתפעלת

מודה לך מאוד ומתפעלת מהיעילות והתושיה. ניסיתי לטלפן, ללא מענה. אתקשר אליו מאוחר יותר , כשבאנגליה יהיה בוקר (מקנדה). לגבי הורדת הקובץ, אני עדיין תוהה , האם יש דרך להוריד קובץ קטן יותר בגודלו, ללא שימוש בתוכנה הגרפית ? אני מבקשת את המידע לשימוש עתידי. בברכה ותודה שרה

מקווה שתיעני, אך אם לא - חזרי לכאן

וננסה למצוא דרכים חלופיות להגיע לנתן. לגבי העניינים הגרפיים והטכניים - אם אבין את הבעיה היטב, אולי אוכל לסייע. ספציפית, דפי עד שמורידים מאתר "היכל השמות" הם בגודל מצוין להעלאה לפורום ואינם שוקלים 1.6MB, כך שאיני יודע איך קיבלת דף עד בגודל כזה. ארנון

למעלה