נתן ברמץ הלך לעולמו

../images/Emo16.gif

לזיכרו של איש מקסים ושייט ותיק שתמיד הערכתי וכיבדתי.

easy swissa

New member
נתן ברמץ הלך לעולמו

שייט וחבר מהוותיקים והפעילים בענף השייט בישראל הלך אמש לעולמו נתן היה מהשייטים הראשונים שעגנו במרינה ת"א בערב הקמתה, עוד לפני שבועיים יצא לים על ספינתו במרינה הרצליה. איש של כבוד והערכה לזולת, איש של ערכים שלפעמים נדמה שעברו מן העולם אני כבר מתגעגע יהי זכרו ברוך איזי

doronig1

New member
סיפור קטן על שייט גדול

חורף שעבר באחת הסערות אני פוגש אותו במזח(עגנו באותו מזח) מחזק קשירות של הסירה הגדולה שלו לבד. אני שואל אותו אם אפשר לעזור לו,עונה לי לא תודה. הלכתי לקשור את שלי ואני חוזר אחרי כ-חצי שעה ורואה אותו עדיין מחזק קשירות,שוב אני מציע עזרה ואז הוא עונה : אם תעזור לי מה יישאר לי לעשות. להזכירכם האיש מתקרב לגיל 80 . האיש הזה היה מפליג בארץ לחו"ל ובחו"ל יותר מכל שייט אחר שהכרתי. הלואי על כולנו להמשיך לשוט עד יומנו האחרון. יהי זיכרו ברוך

ביליייי

New member
יהלומן ענק!!

נתן ברמץ, איש ענק... בדרך כלל אומרים על נפטר, עד כמה טוב הוא היה.. ללא כל כוונה אמיתית(!!) לכך.. ובכן, נתן ברמץ (למי שלא יודע) היה יהלומן ענק עוד בשנות השבעים, מה שהביא ת'איש הזה להישגים שלא יאמנו בתחום.. (הוריי היו יהלומנים שעבדו תחת פיקודו.....) לא אגזים שאומר, שהוא אחד האנשים היותר טובים שהואלתי להכיר בשנותיי הלא רבות... הלוואי ולכולנו היתה ת'אהבה שלו לאנשים, במיוחד לקטנים שבינינו, ות'רצון לעזור לכל בן אנוש באשר הוא.... לעד נזכור, איש גדול שכמותך, נתן ברמץ.. יהי זכרו ברוך ~~~~~~~~~~~~~

למעלה