נתמך סעד הנני!

Ez sLeeP

New member
נתמך סעד הנני!

תודו שיש לי את הכותרות הפרובוקטיביות ביותר.. כן, כן. עוד קטגוריה למועמדות באוסקר. אבל לשם האגו, שמישהו אחר יציע את זה.
נחשו כמה כסף נותר לי בחשבון? נו, רק נחשו. לא מנחשים? לא צריך. אני לא אספר. בכלל, מה זו ההתערבות הוולגרית הזו בחיי הכלכלוטיביים. בסדר, מאחר ואני בנאדם כן, אספר לכם. גם ככה אין לי היכן להתאבל על הסכום המועט. 84 שקלים ומספר אגורות. פעם היה פי 60.7142855714285714285714285714286 ובאמת של המצאתי את המספרים. אז כן, אני בזבזן. היתה איזו ועידת פסגה של המשפחה, פרט לעבדכם הנאמן בנושא. קיצוצים, קיצוצים, ומחר אני נוסע לראש העין. כיפים. ובנימה שלילית מנשוא זו, אספתי את התמונות של הטיול! הזכירו לי תמיד להתגלח לפני אירועים הדורשים מצלמה. עד כמה שהמראה המחוספס נראה טוב במציאות, הוא נראה מוזנח והומלסי בתיעוד פוטוגרפי. ואל תנפצו לי אשליות. לעומת זאת, אין מאושר ממני. יש לי את ה-תמונה ה-פוטגנית של ה-חיים. ועוד מספר שהן מרצות במידה מספקת.
נדבו'ש.

xdye1

New member
כמוך כמוני

חשבון הבנק שלי רק מדרדר משבוע לשבוע ומיום ליום... היתרה לשניה זו היא 122 ש"ח. אוי וכבר התרגלתי לתמונות בהם אני נראה הומלס עירוני לאחר שלא התגלחתי כמה ימים... (קרה לי עכשיו בטיול השנתי..בים המלח). עמית.

heaven is here

New member
אי אפשר ככה

תקופת ימי ההולדת מוציאה את החשבון שלי מכליו. היה המון מהעבודה בקיץ+ תוספות מאמא. הצטמצם ל-200 פלוס שניים שלושה שקלים. עבודה, החל ממאי, הנה אני באה!

גאון של נושי...

5000 ש"ח בחצי שנה, הא? יפה! הישג מדהים בהחלט! אפילו בשבילי... כל הכבוד... עכשיו צריך לברר לאיפה כל הכסף נזל. בטח הכל בגרג או משהו
נושי.

מצבי לא יותר טוב, המספרים מדברים:

מתי נכנסה משכורת?! ב-10 לחודש מה התאריך היום? ה19- לחודש. חשבון פשוט עברו 9 ימים!!! כמה כסף נכנס לי? 1800- עבודה 1 700 ש"ח - עבודה 2 כמה יש לי היום? 251 בחשבון 14 ש"ח בארנק תעשו את שאר החשבון לבד.... למישהו יש שקל??!????!?!?!?!?!?!?

lollapalooza

New member
Babe,

As you know,My computer is dead so i`m using my phone (stupid orange no hebrew) anyway you really made me laugh and i needed that. Hope you`ll get rich soon and i wanna see that picture!!! Hope i`ll be back soon. Love you all and good night.

למעלה