נתי רביץ

נתי רביץ../images/Emo2.gif

"אל תקראו לי נתי. קראו לי נתן" על אגם רוטברג- שמענו. אבל נתי נשמע לי רציני. אני בהלם. שאפוו

EinOdMilvado

New member
אני לא שמעתי על אגם

ומה הכוונה נשמע רציני? תסבירי לנו בשפה ברורה :p

לפני איזה חצי שנה

הופצה מועה שאגם רוטברג חוזרת בתשובה, התפרסמו עליה כל מיני ראיונות ותמונות שהיא נצפתה בבני ברק וממש מתחזקת וכל זה.. ושיש לה חבר חרדי |עלקק|. לאחרונה הופץ שזה מידע שיקרי. לגבי נתי רביץ- הוא רציני, התקרב לדת באופן סוחף ! וממש נהיה שחור! אשרייכם ישראל.

EinOdMilvado

New member
אוקיי

על אגם אין לי מושג, בנוגע לנתי רביץ, אכן הוא חזר בתשובה. יש לו תכנית בשם עונג שבת באתר הידברות . באתר ynet הוא היה מידי פעם מגיש איזה 3-4 דקות על פרשת השבוע ... ובהחלט עושה את הדרך הבטוחה לעולם הכ"כ מרגש הזה . ללא ספק זכה ..

EinOdMilvado

New member
אין לי מושג בנוגע לכיוון

אבל אני מאמין שהוא עדיין משחק .. לאט לאט , כל דבר בעיתו ובזמנו = )

EinOdMilvado

New member
ללא ספק,

רק מראה לך שלמרות שכיויכול יש לך הכל - תהילה, כבוד, כסף .. זה כ"כ רחוק מלהביא את האושר האמיתי והשמחה שכולנו מחפשים .

דווקא

בגלל שיש הכל- הריקנות ניכרת, וזה מה שמביא את האדם להתקרב.ולהכיר את התוכן האמיתי והמטרה בחים סתכל את כל האילו שמחפשים את הזהות שלהם בהודו- בסוף כולם חוזרים..... אגב, שמעתי שגם שי גבסו עושים צעדים קדימה.

EinOdMilvado

New member
שי גבסו

תמיד היה דתי. כשאת אומרת עושה צעדים קדימה .... לאן ? מאז שהוא התגלה בכוכבד נולד, הוא תמיד היה עם כיפה ואמר שהוא משתדל לשמור ...

EinOdMilvado

New member
גם אני גידלתי שיער,

חחח דיברתי איתו האמת על הסגנון שיער שלו . רציתי לקבל כמה טיפים ממנו, אהבתי את הסגנון שלו . יש כאלה שמתאים לה מאוד ארוך ... אבל לדעתי, בתמונות האחרונות שראיתי בהופעה שלו, הוא באמת יותר מידיייי האריך . אבל זה עדיין יפה לו . בכל אופן לגביי(לא שזה כזה מעניין), בסופו של דבר הסתפרתי חח .. הקיץ עושה את שלו :p

../images/Emo178.gif../images/Emo6.gif

זה יפה ותלוי למי. את שייי אני יקבל בכל\קול מצב.. הוא מושלם
.. ואין בלגדל שיער משום "לא ילבש"?... סתם ניחוש..?.. פשוט אנלא חושבת שזה מתאים.. אממ.. תדתי?

EinOdMilvado

New member
משתדל לחזור בתשובה

ולומד בישיבה לבעלי תשובה השקפה חרדית . בנוגע לשיער, אני מודע לבעיה, אבל אני לא חושב שיש הלכה שאוסרת . בעקבות ספירת העומר והניתוחים שלאחר מכן עשיתי (לא מסובכים), השיער גדל ואמרתי שנקפוץ על המציאה ... ולא הסתפרתי איזה 3 חודשים . אני מאוד אהבתי ... אבל, הקיץ הזה בלתי נסבל בנגוע לשיער . אולי נאריך בהזדמנות אחרת ;)

EinOdMilvado

New member
כן ...

ת'אמת שאותו סגנון של שי גבסו . כשהיה לו קוצים בזמנו בתכנית, אמרו לי שאני דומה לו ..

danravia

New member
אני חרפתי|בלשון עבר|

העין שלי תמיד עליך
אני יותר חתיך מגבסו

למעלה