נתי, נתי, נתי, נתי !!!!!!!!!

נתי, נתי, נתי, נתי !!!!!!!!!

אז כמו שאתם כבר יודעים, נתי רביץ מביים לנו את הצגת בי"ס... היום הוא הגיע לשעתיים האחרונות לעבוד עם צוות טקסט, שאגב המחנכת החליטה לצרף אותי אליו
אז אחרי עבודה מפרכת של כתיבת טקסט, נפגשנו עם נתי, היה נחמד - בן אדם טוב, יותר נמוך ממה שחשבתי, אבל עדיין שווה! הוא בעיקר הקשיב למה שכתבנו, ענה לשאלות וכל מיני פרטים טכניים, וגם לשאלות ופרטים לא טכניים ( או רלוונטים...) בסוף הוא בא מול כל השיכבה - ניסה לדבר, הגיע למסקנה הניתנת שהוא לא מורה ושהוא לא רוצה להיות אחד, עשינו לו ממש חיים קשים שם, אבל היה כיף. הוא חמוד, בן 36, מתלבש יום יומי כזה, ג´ינס וטי-שירט, משקפי שמש סטייל גברים בשחור, ה - BMV 318 שלו חיכתה במגרש חניה - נראה כאילו מישהו נכנס בו או שהוא נכנס במישהו... אגב, הוא מתעקש שלא לגלות פרטים על הסידרה ואומר שהוא חתום על הסכם סודיות או משהו כזה. כמובן שגם לקחתי חתימה
וזהו פחות או יותר, מה-10.7 אין לנו יותר שיעורים, רק 10 ימים של חזרות נון סטופ עם נתי, YEAH! - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

"לחיי אהבתך" - הם תמיד חותמים ככה

איזה כיף לך! את עובדת עם נתי רביץ, כבר אמרתי לך זה הדבר הכי סבבה בחיים!!

LARAS

New member
איזה כיף לך... אוף!! ../images/Emo57.gif

תספרי עוד משהו על העבודה איתו... יעני, את מתארת אותו ככה שזה נשמע כאילו הוא "מורה" או "במאי" רגיל...!
אז בבקשה תפרטי!!...

actress

New member
אז אולי יזדמן לך לשוחח איתו אחרי

שהסדרה תסתיים ואז תדברו על הכל כי זה אוטוטו נגמר ואז נתי יהיה פנוי לדיבורים על זה כי החוזה שלו כולל סודיות עד סוף הסדרה.

שאלו שאלות ואני אענה

מה אתם רוצים לדעת? בקשות, מענות, הערות, הארות? האמת שהוא רק בן אדם, בהתחלה אפילו לא זיהיתי אותו, לקח לי זמן (באמת...) הוא צחק איתנו הרבה, ממש בן אדם נחמד . ומיכל את הסוף של הסידרה אני כבר יודעת, ואין ממש מה לדבר אחרי שהסידרה תיגמר... אבל אני בטוחה שאני אמצא משהו לדבר איתו עליו... - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

היו על זה כבר המון שירשורים....

תחזרי אחורה.... - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית בגלל שהיא שכחה את הסיסמה שלה ולא יכולה לעדכן את הכרטיס האישי והיא גם ניסתה לשלוח את הסיסמה לאי-מייל אבל אז נזכרה שהיא שמה את האי-מייל הלא נכון ובזה זה נגמר -

תחזור, סליחה.

- היחידה שעוד אין לה חותמת אישית בגלל שהיא שכחה את הסיסמה שלה ולא יכולה לעדכן את הכרטיס האישי והיא גם ניסתה לשלוח את הסיסמה לאי-מייל אבל אז נזכרה שהיא שמה את האי-מייל הלא נכון ובזה זה נגמר -

amirbilu

New member
חברקה,עוד פיגוע!ושוב לייד הבית שלי

מיכל הכל בסדר??? מה עם צחי???אני יודע שהוא גר בדיוק שם!,הכל בסדר?

actress

New member
היה פיגוע בראשון ../images/Emo16.gif כנסו רגע...

אני יודעת שיש פה ראשלצים הכל בסדר?

amirbilu

New member
כתבנו באותה שנייה-אצלי הכל בסדר,אבל

צחי מדאיג אותי,אני יודע שהוא גר בדיוק שם!!

pompii

New member
החליטו להתלבש על ראשון, אה?....

אני כבר שעה שומעת פה סירנות בלי הפסקה זה חמש דקות מהבית שלי, ישבתי שם ביום שישי זה מרתיח אותי!!! אפילו את הבניין שתמיד מצלמים את יקבי קדמי אז רואים אותו בדיווחים...

הייי....אני חדשה פה

זה לא הזמן..רק רציתי להגיד שבא לי לבכות!!!!!!! אני גם גרה בראשון.. ובחיים לא חשבתי שהם יגיעו לפה! קודם מאחורי הבית שלי, ליד הסנוקר.. ועכשיו בעיר? שימותו אינשאללה!

actress

New member
אני בסדר חשבתי עלייך ועל עוד פה

וראיתי שבאותו זמן כתבנו הכל בסדר.

למעלה