נתינת אמון

נתינת אמון ../images/Emo140.gif

ענו לעצמכם (ו/או פה בפורום) האם אתם נותנים אמון? במה אתם נותנים אמון? מה הם המקומות שיש לכם פחות אמון? כמה נקודות מחשבה (יש עוד הרבה): אמון ברגשות שלכם? אמון במחשבות שלכם? אמון בגוף שלכם? אמון באחרים? אמון ביקום? אמון במציאת בן זוג? אמון במציאת עבודה?

איילת29

New member
מחשבה..

מה קורה כשנותנים אמון במשהו/מישהו והוא מופר?.. האמון משתנה? או אולי אנחנו משתנים..?!?..

בן לב

New member
האמון משתנה

עכשיו כשזה אחרי צריך להאמין שמה שאפשר לקלקל אפשר לתקן אנחנו משתנים בכל פעם שאנחנו לומדים דבר חדש וכל זריחה היא יום חדש ואנחנו הוא מה שאנחנו יודעים בטח לא מה שאנחנו רואים(במראה) כשהאמון מופר אנחנו לומדים רגשית והמבחן הוא שכלית עכשיו אנחנו על גשר צר מאוד שיווי משקל ולהתחיל לתקן שיווי משקל שכלי אפשר לפתח כמו שריר הוא המוח כשאנחנו סולחים אנחנו משתנים מתמטית אנחנו משתנים האמת הקבועה הם הסימנים והעיקר בסוף היא התוצאה אמון יש לתת באמת ואמונה סליחה על ההתפרצות

אכן. פשוט לסלוח.

לסלוח לעצמנו. לסלוח לאחרים. לסלוח ולהמשיך ממקום נקי יותר

איילת29

New member
ללמוד לסלוח..

אמון. מופר. כאב. סליחה.. לסלוח. מחשבות: לסלוח לעצמי. לרעי. במקום להיפגע, לכאוב, לכעוס, להיות קורבן. פשוט לסלוח, לחמול לאהוב... לפעמים זה לוקח זמן עד שנרגעים........אבל אפשר בו במקום לאמץ את דרך הסליחה..(ודרך האמון..) זה לא תמיד קל.. אבל זו הדרך היחידה שהייתי רוצה לאמץ לי. הרבה יותר קשה לחיות בכעס, בכאב, להיות ממש קורבן אומלל.. מאשר לסלוח, לחמול ולאהוב. ולא להתבייש לחשוף את הצלקת... רק אחרי שהיא מגלידה..:)

בן לב

New member
מי חנון ומרבה לסלוח

כמה פעמים יכול אדם לסלוח על אותה עבירה והרי עם החרטה יש לקבל קבלה לא לחזור על אותה עבירה ומי רחום וחנון ומרבה לסלוח על אותה עבירה ?

kung fu

New member
לא נשארים עם אדם שממשיך לעשות

דברים שלא נעימים לנו.

בן לב

New member
לא נשארים עם החיים

אם אנחנו בעצמנו לא נעימים ולפעמים ריקנות מרגישים לא נשאר עם עצמנו ? לא נשארים עם איש שעושה דברים לא נעימים לנו מה יקרה אם נבין שאנחנו בעצמנו לא תמיד נעימים לנו ובעצמנו עושים דברים שלא נעימים לנו ?

kung fu

New member
בני אדם....

אנו נישאר עם עצמנו ולא נדחה את עצמנו..... רוב בני אדם הם האויבים הכי גדולים של עצמם. שופטים את עצמם, לא מקבלים את עצמם, לא מקשיבים לגוף שלהם וכו´. בעצם דוחים את עצמם. לגבי אנשים אחרים, אם יש בנו אהבה לעצמנו וקבלה מלאה, האנשים שנתחבר איתם יהיו מלאי אהבה, ולא נתחבר/נישאר עם מישהו שיעשה לנו לא נעים.

storyTeller

New member
באמת שאלה מצויינת

אז ככה: אני נותנת הכי הרבה אמון בעצמי, ביכולות הרגשיות והמחשבתיות שלי, ביכולות שלי להשיג דברים. קצת פחות מזה מאמינה בבני אדם (ועדין יש לי אמון חזק בבני אדם באופן כללי, עד היום רוב בני האדם סביבי אפשרו לי להאמין בהם). גם בגוף שלי יש לי קצת פחות אמון.... מה לעשות....

avivaht

New member
אולי...לפני כן

אולי...זהו הצעה... אולי לפני כן כדאי לרשום מה אומרת המילה אמון לכל אחד? מה זה אמון? זו תחושה? הרגשה? עשייה? מוגש? הנחה כל שהיא? איך למדנו מה זה אמון? ועוד ואז יהיה אפשר להמשיך לצרופי מילים כמו "אמון ברגשות שלכם...בעבודה וכו´" בהצלחה אביבה

למעלה