נתינת אזרחות

iRoNBaLLz

New member
שאלה ממש טובה...

כעיקרון... אנחנו רוצים להיות בשורה התחתונה מדינה יהודית ועם כמה שפחות מיעוטים.. ואם לא יגבילו את ההגירה לישראל אז בסוף עוד יהיה מצב שנגיע למצב כמו באמריקה.. זה לא נובע מגזענות, זה נובע מהעובדה כמו שחן ציין מלפני, לישראל יש בעיות משלה והיא לא יכולה לפתור בעיות לאנשים אחרים, בטח כשלאותם אנשים כן יש מקום משלהם לגור... מה שקורה במקום המגורים.. זה כבר עיניין אחר... אבל קודם המדינה צריכה לדאוג לבעיות שלה ואח"כ לבעיות של אחרים. אלו שכבר פה.. לדעתי צריכים להישאר ושההורים שבאו במקור מהמדינות יקבלו תושבי קבע וילדיהם, כמו כל ילדי הארץ יקבלו אזרחות. אני לא רואה פתרון יותר הגיוני... אם יש אז תגידו אותו... אגב, רוב העובדים הזרים עושים את העבודות שישראלים כמעט ולא עושים, המון עובדים בגריאטריה וגם בינין ובשאר עבודות שישראלים לא רוצים לעבוד בהם. לכן אני רואה עזרה הדדית פה של העובדים הזרים למדינה ולהפך. עם מצב כזה לי אישית אין בעיה... אבל כשיגיעו לפה עוד ועוד עובדים זרים ובסוף הם יכנסו גם למעגל האבטלה ( באחוזים יותר גבוהים ממה שהם מהווים עכשיו ) אז לא נרוויח כלום אלא נפסיד, הם ואנחנו.

CajU9

New member
יש פה טיעון נכון

אבל העובדים הזרים למעשה "גנבו" לעובדים הערבים-ישראלים את חלק מהעבודה- מדובר בעיקר בבניין וניקיון ציבורי (כל עבודה מכבדת את בעליה, שלא תבינו אותי נכון). את השיפוצים בביתי ובכל השכונה שלי ביצעו תאילנדים. מאז שמשטרת ההגירה טיפלה בהם, יש יותר ערבים ישראלים, ישראלים (מה טוב!) או רוסים- או כל מישהו אחר שנושא ת.ז כחולה! הדבר גם דוחף את הכלכלה ומכניס עובדים חוקיים לשוק העבודה, גם יותר כסף נכנסת לקופת המדינה, האנשים שעובדים מקבלים שכר נורמלי ולא זעום כמו של העובדים הזרים (אני זוכר שאצלי היינו מביאים להם הרבה אוכל ושתיה שיקחו כי לא היה להם והם עבדו מאוד קשה- בזה הם מאוד יעילים) ושוב- מדינה יהודית. לצערי הרב זה אחד הדברים החשובים ביותר מבחינה דמוגרפית. וכפי שאין עוד מדינות מערב שמאפשרות הגירה בלתי חוקית, כך גם עלינו לעשות (אם כי אני לא בטוח עד כמה שאנחנו מדינת עולם ראשון כיום..)

אבל אם המדינה תוך כדי

מאשרת הכנסה של עובדים זרים חדשים, ובמספר גדול יותר, מה הם עשו פה? כמו שטענתי קודם, מה שהם עשו זה פשוט להחליף כל הזמן ל"סחורה חדשה" על מנת להכניס עוד כסף לחברות סחר אדם.

קודם כל אתה טועה

הסיבה ש"ייבאו" לכאן מהגרי עבודה היתה בגלל מחסור בכוח אדם או בקיצור ישראלים סירבו לעשות את העבודה דבר שני שנה שעברה ריכזתי התנדבות במעדונית של ילדים של עובדים זרים אין צורך לספר כמה סבל הילדים האלו עוברים אולי באשמת ההורים שלהם אולי באשמת המדינה אפשר להתווכח על זה ם בדרום ת"א מה שאי אפשר להתוכח עליו הוא שהילדים לא בחרו להוולד בא"י ורובם מרגישים שייכים למדינה ולכן אולי צריך להגביל את אשרות העבודה ולאכוף טוב יותר את החוקים המגבילים ת כניסתם של עובדים זרים אבל סור בשום פנים ואופן לפגוע במשפחות שכבר היגרו לישראל.

CajU9

New member
אתם בעצם מצפצפים על החוק.

מה עם חוק השבות? עליו חשבתם? הוא קובע שרק בן לאם/סב יהודי/ה או מתגייר, יוכל לקבל אזרחות ישראלית! הם לא עשו זאת? אין אזרחות! זו מדינה שחייבת לשמור על צביון ורוב יהודי, כי אם לא נעשה זאת נהיה שוב בדרך לאבדון! לנו אין עוד מדינה, ושליטה דמוגרפית היא מאוד חשובה. אל תחיו באשליות. מי שרוצה להתאזרח פה- שיעשה זאת לפי החוק כמו בכל מדינה מתחוכמת ולא בבכי ש"במקום אחר רע לי!! פה טוב לי!! אני חוגג על התחת שלכם! אוי אוי אוי!" אם יהגרו לפה עוד 200 אלף משפחות ויצליחו לעבור את הגבול, זהו זה נגמר? אסור לגעת בהם יותר? זה מגוחך לדעתי.. ועל הילדים כואב אבל כפי שאמרתי- אבות אכלו בוסר ושיני בנים תכהנה. המצב לא פשוט ב-כ-ל-ל ומאוד מורכב, אבל מדינה זו מדינה, חוק זה חוק. ישראל כמו כל מדינת מערב שמכבדת את עצמה, צריכה לפעול כאחת כזאת.

כן חשבתי עליו

(לדעתי צריך לבטל אותו.) אבל גם במקרה שלא מבטלים אותו ההודעה שלי עדיין רלוונטית כי כרגע אין מספר גדול מאוד של משפחות של עובדים בארץ ובגלל זה צריך להפסיק את העבודה של חברות סחר אדם. ולא דיברתי על אזרחות אלא על מעמד של תושב קבע.

CajU9

New member
עכשיו זה מובן =]

תושבי קבע? בכיף. אזרחות- לא בא בחשבון. מדינה יהודית לאומית-תרבותית בעלת רוב יהודי, זה כל מה שאני מבקש.

סלוניק

New member
אם ברוב עסקינן

תמנע את הגעתם במקום לתמוך בגירוש ילדים שלא מכירים בית אחר.

CajU9

New member
בדיוק, צריך להקדים תרופה למחלה

מטאפורה, אל תקחו קשה..

CajU9

New member
עלו בצורה לא חוקית

מבחינתי שיעלו במעמד תושבי קבע, שישלמו מיסים כ-מ-ו-נ-י ואם ירצו אזרחות, שיתגיירו כ-ח-ו-ק! אז אני אקבל אותם בברכה. בשורה התחתונה, העלאת עובדים זרים לא משתלם, לא למדינה ולא לכלכלה. רק לקבלנים (מניוקים). תמשיכו לקבל אותם ואת הערבים לחיקנו, נראה מה יקרה בסוף.

סלוניק

New member
לא הבנת.

אני כותב שאת ה"מחלה" צריך לפתור באמצעות קביעת מכסות, לא בהתעמרות בציבור שכבר נמצא כאן.

סלוניק

New member
אם כך השאלה היא בהכנסתם.

כלומר, בקביעת המכסות לקבלת עובדים זרים ולא בהשארתם. ההתלות בפגיעה ברוב יהודי היא מגוחכת שהרי מדובר בסופו של דבר בקרוב ל-1000 ילדים שמחוייבים בין היתר לשירות צבאי ומתנהגים כישראלים לכל דבר. אני ממליץ לך להגיע ליום המהגר השנה ולחזות בעיניך עד כמה שגויים הסטריאוטיפים שלך על ילדי עובדים זרים שנראים מן הצד כמו צברים מוחלטים. גם אם, שומו שמיים, הם אינם יהודים.

CajU9

New member
אין פה 1000 כאלה

זה מה שאנחנו רואים. היום פתחתי את עיתון הארץ וקיבלתי חום! כ-720 אלף ילדים זרים!! אלף!

חחח אין מצב

איך הגעת ל720 אלף? איפה אתה חי.... ותראה אם הם מתגייסים לצבא הם עוד בסדר... אפשר להשאיר אותם

CajU9

New member
כן גם לי לא נשמע הגיוני בעצם

אבל הערכה גסה- לפחות 6000-7000 משפחות כאלה יש בארץ. עצוב, ממש ככה. וקשה לי להאמין שרובם מתגייסים, חלקם כן, אני בטוח בזה.

קקטוסץ

New member
מה זה משנה?

הם נולדו פה, הם גדלו פה, הם רוצים חיים טובים יותר. הם לא פוגעים במדינה, לא פוגעים באזרחים.

למעלה