נתינת אזרחות

נתינת אזרחות

לילדי עובדים זרים בעד או נגד? בני נוער החיים את ישראל לומדים במע' החינוך משתתפים בתנועות נוער הישראליות אך שונים משאר בני הנוער כיוון שהוריהם עובדים זרים המדינה רוצה שיעזבו אך אין להם מקום אחר הם לא שייכים למדינה אחרת אי אפשר לשים אותם בסין, הפיליפינים, ניגריה וכו' רק בגלל הוריהם הם מדברים עברית שוייכים למדינה האם אתם בעד נתינת אזרחות לילדי עובדים זרים או לא? ולמה...

ברור. כי הם נולדו כאן.

או חיו כאן מאז שחר ילדותם ומתכוונים לבנות את חייהם כאן. עדיף עובדים זרים ע"פ אמריקאים שעושים עלייה ואז טובחים במערות וכאלה.

אממממ זה מסובך

מצד אחד לא יפה לזרוק אותם מצד שני לא כדאי להשאיר אותם אבל לדעתי צריך להשאיר אותם כי אין מה לעשות אבל פשוט שפעמים הבאות זה לא יקרה יותר!

אתה מונע מהם את הזכות הזאת?

צר לי, אבל ישנם אנשים אשר לא יכולים למנוע זאת גם.(גם מטעמי דת)

יש להם נטייה לתמוך בטרנספר או בטבח

כפי שאמרתי. כלומר מרבית האמיריקאים מלידה עושים העלייה הם פאנטים ימנים//חרדים ששומר נפשו ירחק.

אני יכול להגיד לך שאתה ממש ממש טועה

בתור עולה מארה"ב שמכיר מרבית מהקהילה היהודית בארה"ב(דודה שלי היא אחראית לאיזה אגודה ציונית בקליפורניה או משו כזה) ומכיר הרבה עולים מארה"ב זה ממש לא ככה...הרוב ממש ההפך ממה שציינת אתה מתכוון לפאנטים הדוסים שמגיעים מכל מיני חורים ובזה אתה צודק הציבור החילוני-יהודי-אמריקאי ממש לא כמו שציינת

CajU9

New member
לצערי הרב

גירוש נראה לי צעד הגיוני בהחלט. אם לא, מהר מאוד יגיעו לפה פיליפינים, תאילנדים ואפילו מקסיקנים בכמויות! הם לא רצו להגיע לישראל דווקא! הם פשוט רצו לעזוב את המקום שבו הם גרו.. זיקה למדינה הזאת ב-ו-ו-ד-א-י שלא הייתה להם מלכתחילה. וגורשו כלכך הרבה זרים, שאולי קשה לשים לב לזה. אם לא היה מתרחש גירוש כזה, ישראל הייתה מתקרבת לעיר ניו יורק (שבה שישית מהתושבים הם מסיגי גבול שאינם רשומים). בכל זאת, זו מדינה, לא שכונה! הילדים יאלצו לסבול בגלל הוריהם. מדינת ישראל היא לא בית יתומים ולא מעון. קודם שתטפל בבעיות של עצמה, ואחרי זה תדאג לאחרים (יש לה מספיק ילדים רעבים גם ככה!) איך אמרו ואומרים? "אבות אכלו בוסר, ושיני בנים תכהנה" אלה החיים.

אתה בוחר למי תיוולד?

אני מכיר 2 ילדים לעבודים זרים בגילי. הם נולדו כאן, וחיו כל חייהם כאן, בדיוק כמוני. יש להם זיקה למדינה בדיוק כמוני. למה להם אסור להיות כאן? ובוא אני אגלה לך משהו- ישראל היא מדינת הגירה. היא לא חייבת לגרש, כי זה לא משנה את הכמות של עובדים זרים, היא מביאה עובדים זרים בדיוק באותה כמות שהיא מגרשת, ואפילו קצת יותר.

CajU9

New member
טעות בידך

ישראל היא מדינת רווחה- לעם היהודי!! אם תאפשר קליטת ילדי עובדים זרים, תוך 10 שנים תהיה לך רבע אוכלוסיה זרה!! זו מדינה יהודית לעזאזל ואולי לא הבנתם שאין לנו עוד אחת כזאת, ורוב יהודי וצביון יהודי הוא דבר שחייב להשמר! לא קיימת שום מדינה בעולם שקולטת כך ילדי מהגרים ועובדים זרים בהתאם לחוק! אין שום מדינה כזאת וגם לא צריכה להיות מדינה כזאת. חוק זה חוק. כן גם אני התרגשתי למראה ילדי עובדים זרים שמקבלים מדינה, אבל אם אני אראה עוד מיליון כאלה, אני אכעס מאוד. כאילו שגם יש לנו את הכסף לעשות דברים כאלה! זיקה למדינה זיקה למדינה.. נזכרו פתאום. באו עם ההורים שלהם שחיפשו מקום יותר טוב מאיפה שהם באו (ולא היה אכפת להם אם הם היו מגיעים לישראל, ארה"ב, אירופה, העיקר להגיע לאנשהו!), ועכשיו הם מזכרו להתאהב במדינה. מצדי שיעשו ברית מילה מרצון ואז יקבלו אזרחות. נראה אותם אז חכמים גדולים. "זיקה" אעלק.. ושוב, היא לא "מדינת הגירה", היא מדינת רווחה לעם היהודי. ואם היא לא תגרש, הכמות של העובדים הזרים פה רק תגדל! לפני 4 שנים לפני שהייתה לזה ממש תודעה, הם שרצו אצלי בשכונה בכל וילה שנבנית! בכל מקום היו תאילנדים והם היו אוכלים 3 כלבים של תושבים בש-ב-ו-ע! והיום? תאילנדי אחד לא רואים! נהיו נורמליים ופשוט מביאים עובדים ערבים ישראלים, או ליתר דיוק- חוקיים!

CajU9

New member
תשמע אני רציני לצערי

יצאתי עם כלבתי הקטנטנה לטיול שתעשה מה שהיא צריכה לעשות.. והם לטשו בה עניים מהוילה החצי-גמורה, כאילו מדובר בקייט הדסון או אנג'לינה ג'ולי.. :X

אז איך אתה מסביר את העובדה

שהמדינה מאשרת כל שנה הבאה של 50 אלף עובדים זרים לתחומי המדינה? צר לי להגיד לך, אבל ישראל עונה על כל הקריטרייונים של מדינת הגירה. והיא יכולה במקום לגרש פשוט לא לאשר להכניס עוד. אבל היא לא תעשה זאת, ולמה? כי אז החברות סחר אדם יפסידו כסף...

CajU9

New member
במכסות הללו נעשות

כאשר העובדים שמגיעים לארץ מקבלים רישיון עבודה. הם צריכים להשאר זמן רב בארץ על מנת לקבל מעמד של תושב קבע, וגם זה לא אזרחות. אלה דברים שנעשים בהתאם לחוק. ולמי העובדים מגיעים? למי שהם צריכים להגיע- בוודאי למגזר החקלאי הכלכך מקופח ומשפיל במדינה- והבאת עובדים זרים לסייע להם הוא צעד די הכרחי. מאוד הכרחי. להחזיק יהודים בשכר מינימום אי אפשר, כי הרווחים שלהם מאוד קטנים. ותסלח לי אבל הביטוי "חברות סחר אדם" נשמע לי מאוד מזעזע. אולי אתה מתכוון לחברות כוח אדם, אבל הן בד"כ מעסיקות בעלי אזרחות בלבד. אני באופן אישי חושב שהעסקה של עובדים כאלה במקומות מסויימים במקום העסקה של ישראלים (שישמחו לעבוד במקומם, יש כאלה! והרבה!) רק פוגעת בכלכלה שלנו. עליי בכל אופן לא מקובל להביא אנשים שברחו מהמדינות שלהם למדינות מקלט אחרות, בטח שכלא אכפת להם מהמדינות שאליהן הם הגיעו. על זה אני חייב להצדיק אותם כי החיים שלהם גם ככה בזבל. והורים זרים שנמצאים במצב כלכך גרוע מכל הבחינות, פעם הבאה שיחשבו פעמיים לפני שהם מביאים ילדים. לא אנושי נשמע? זה עדיף מאשר לגדל ילדים עם חיים שכאלה.

אני לא מתכוון לחברות כח אדם.

אמרתי מה שהתכוונתי אליו. אני מדבר על חברות ש"מייבאות" עובדים זרים מחו"ל, ואז מוכרות אותם למרבה במחיר מבין קבלנים. יש לך הגדרה יותר טובה לזה מחברות סחר אדם? מנצלים אותם שוב ושוב, ואם הם מעיזים להתלונן לוקחים להם את הרישיון עבודה, והם מגורשים

CajU9

New member
לכן אסור לאפשר הגירה כזאת.

מה אתה רוצה? שיביאו אותם לפה ואז יציעו להם עבודות? המדינה לא חייבת להם כלום, קודם שיגיעו לפה באופן חוקי, אחרי זה נדבר איתם על מעמד של תושב קבע, במקרה הטוב. אוקי? לא מקובל עליי שאני אצא לתל אביב ואני אראה חצי מדיזינגוף כמו במזרח אסיה. לא ממש לא.

הם מגיעים בצורה חוקית לחלוטין.

הממשלה מאשרת זאת, ורק כאן היא נותנת להם את האפשרות- להיות או עבדים, או עבריינים שמגורשים במקרה ונתפסים.

למעלה