נתיב הרוח

נתיב הרוח

הכנסתי את קמטיי לתוך המעיין ונגעתי במים הקרים והם היו לי חמים, ונשאתי את ראשי אל השמש והיא חיממה את שברי, כמו יודעת את נתיב הרוח... הכנסתי את קמטיי לתוך המעיין, והמים החליקו מבין שורשיי לתוך עיניך. ונשאתי את ראשי אל הירח והוא ליטף את פצעיי, ואתה שרת לי את מלותייך כמו יודע את נתיב הרוח... והגלים והאדוות והקונכיות במערבולת אש. והכנסתי את קמטיי לתוך המעיין, והמים זרמו אל הסדקים ממך וממני, וממני וממך. ויישרתי את כתפי אל מולך וספגת את צעדי - כמו יודע את נתיב הרוח. והגלים והאדוות והקונכיות במערבולת אש. הכנסתי את שורשי, הכנסת את שורשיך יישרת את קמטיי, ספגתי את דמותך, והמעיין, ידע את נתיב הרוח!

Mאיה

New member
מדהים!

כשרונית אחת, עשית לי את זה... "נגעתי" בכל מילה, התחברתי לתחושה. התענגתי... והייתי כל כך זקוקה לתחושה הזאת. מיוחדת שכמותך (כבר אמרתי, לא?) Mאיה.

זהרי

New member
דומע אני

ולא בגלל תוכן השיר...אלא בגלל היכולת לשגור מילים אשר אינן שגורות בפי גדלתי במקום מאוד סגור..וכל מה שלמדתי לרוב היה מהסיפורים.. יש אנשים שזה יוצא להם ככה מילים ורק אני מתאמץ בכל כוחי אהבתי את השיר אהבתי נורא גחלילית הבאת אותי כמה שנים אחורה.. תודה זהרי

זהרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אין על מה זהרי...אין על מה, אני יותר משמחה שיכולתי להעניק לך את החזרה אחורה ואת הרגש המפעם שם בפנים שא ברכה ורק טוב!!!

שורשינו

ובעמקים, שרשינו העמיקו חדור, ותפרחת סביבך הרכינה ראש כמדומה, בפני גאות הרגש, והנש ידעה מנוח. ממך ואליך, גחלילי זוהר, גחלילי אהבה, תכלילי טוהר, כחלילי שלוה.

ולפעמים...

והמילים,מילותייך, מקרבות ומלטפות, ומעודדות,ומשמחות ואוהבות, ונהדרות ואצילות, ונפלאות ומיוחדות, ומותירות, אמביציה למילים הבאות... המון תודה!

פועם

New member
גחלילית

קורא וקורא ונדהם. כתבת וריגשת אותי זה שיר מדהים

יודע ש...

New member
../images/Emo47.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo36.gif

לא יודע אם אפשר לבחור הודעה נבחרת ואיך עושים ולך כמנהלת הפורום מותר להיבחר ? כי אני עדיין חושב כל פעם שקורא שזה מדהים אז זו ההודעה הנבחרת שלי

למעלה