נתח/י את השיר

tacat

New member
נתח/י את השיר

How You Remind Me
מה דעתך על שם השיר:
אם יכלת לשנות ת'שם שלו, למה היית משנה?:
מה דעתך על המילים? אהבת? מתחבר אליהם? לא אהבת?:
מה דעתך על המוזיקה/הלחן? משעמם/גורם לך לקפץ מהכסא?:
מה דעתך על השירה? מתאימה ללחן? לא? מזייף?:
איזה קליפ מתרוצץ לך במוח (אם בכלל) כשאתה שומע ת'שיר?:
ציון לשיר (מ1 עד 10 כאשר 10 הכי גבוה):
שורה אהובה:

yuval411

New member
אני אפתור לכם ת'בעיות

HOW U הוא לא של סאם 41! הוא של להקת ניקלבלק סאם עשו לו גירסת פאנק ואם הייתים קונים דיסקים ולא מורידים בקאזה הייתם רואים שגם אין את השיר הזה באף דיסק ושזה סתם דבר שמסתובב באינטרנט

tacat

New member
SO?

פסדר אז אני מדבר על הגירסה של סאם.... P.S. אני יודע שאין את השיר באלבום שלהם............. אז מה? יש להם עוד כמה שירים בלי אלבומים

בנטליקע

New member
כן אבל

כל הקטע בלנתח שירים הוא לנתח שירים של אותה להקה ולא קאברים ללהקות אחרות.. זה כמו שתתחיל עכשיו לנתח שירים של REM באיזה פורום של NOFX..

tacat

New member
נו טוב....

בעע איתכם....... ANGELS WITH DIRTY FACES סבבה עם זה?חח

tacat

New member
....

מה דעתך על שם השיר:שיר יפה:) אם יכלת לשנות ת'שם שלו, למה היית משנה?:לא חושוב שהייתי=S מה דעתך על המילים? אהבת? מתחבר אליהם? לא אהבת?:לאיודע תמילים מה דעתך על המוזיקה/הלחן? משעמם/גורם לך לקפץ מהכסא?: הממ מה דעתך על השירה? מתאימה ללחן? לא? מזייף?:מאוד מתאימה:) דרייק???? לזייף???? חח זה לא הולך יחדיו איזה קליפ מתרוצץ לך במוח (אם בכלל) כשאתה שומע ת'שיר?: כליפ אפל כזה גרר ציון לשיר (מ1 עד 10 כאשר 10 הכי גבוה): הממ 7-9 שורה אהובה:הפיזמון:p

yuval411

New member
..........=P

מה דעתך על שם השיר:האמת האמת שחזק מאוד אם יכלת לשנות ת'שם שלו, למה היית משנה?: לא הייתי משנה מה דעתך על המילים? אהבת? מתחבר אליהם? לא אהבת?:אהבתי למרות שאני לא מתחבר מה דעתך על המוזיקה/הלחן? משעמם/גורם לך לקפץ מהכסא?:הלחן בן זונה מה דעתך על השירה? מתאימה ללחן? לא? מזייף?: מתאימה איזה קליפ מתרוצץ לך במוח (אם בכלל) כשאתה שומע ת'שיר?:משהו עם אווירה חורפית כזאת קצת קליפ עצוב אבל עדיין חזק ציון לשיר (מ1 עד 10 כאשר 10 הכי גבוה): 8 שורה אהובה:ההתחלה

../images/Emo190.gif

מה דעתך על שם השיר: שיר יפה אם יכלת לשנות ת'שם שלו, למה היית משנה?: HOLD OF MAY מה דעתך על המילים? אהבת? מתחבר אליהם? לא אהבת?:אהבתי אני אוהבת את כולם מה דעתך על המוזיקה/הלחן? משעמם/גורם לך לקפץ מהכסא?: המוזיקה מגניבה שיפור לא מצחיק אחר כך מה דעתך על השירה? מתאימה ללחן? לא? מזייף?: יאפ איזה קליפ מתרוצץ לך במוח (אם בכלל) כשאתה שומע ת'שיר?: כלום ציון לשיר (מ1 עד 10 כאשר 10 הכי גבוה): 9 שורה אהובה: אין לי כוח לכתוב אותה הסיפור(הלא מצחיק) על השיר: פעם ששמעתי ת'שיר בפעם הראשונה הווליום היה בסדר אבל ההתחלה שקטה אז הגברתי תווליום(השעה היתה בערך 2 וחצי) והגברתי יותר מידי
וזה הקפיץ את כל מי שישן בבית.. חחח לא מצחיק
חבול|

למעלה