נתחיל משחק חדש?

Silver Fox

New member
אז אני אהיה גם בלוסום וגם באבלס

ועכשיו: תגובת הבלוסום: באבלס, תני לי את הטלפון! מצטערת שלא עניתי, פשוט הרגל שלי נתפסה באיזה משהו... *חוטפת את השפופרת* HIM, תגיד לנו מיד איפה ראש העיר וכל חברי הפורום! ה... הלו? הוא ניתק! גירלז, בואו, קדימה! חייבים למצוא אותו לפני שיקרה משהו!!!

Houndour

New member
בטרקאפ

יופי, הולכים לכסח את חברי הפורום! אהההה כלומר.... הולכים לכסח את הים ולהחזיר את חברי הפןרוםם

דישונת

New member
../images/Emo187.gifחברת פורום 2

הצייייייללללללללללללללללללללווווווווווווווווווו

Silver Fox

New member
בלוסום

קמאן, גירלז! אסור לבזבז אף רגע! *צועקת "ביי, פרופסור" וטסה מהחלון, כשבאבלס ובאטרקאפ בעקבותיי* הנה אני שומעת את הצעקות... או, זה מעל העננים... קמאן! קמאן, גירלז!

Silver Fox

New member
באבלס

אוו, איזה כיף, אנחנו טסות מעל העננים... והנה ענן בצורת כבשה, והנה בצורת ארנבון, והנה בצורת לב... ווווייייי...

Houndour

New member
באטרקאפ

*בועטת בעננים והם מתפזרים* זה לא הזמן למשחקים תינוקיים! יש לנו אנשים להציל!!

Ring Lord 1121

New member
הי רק רגע

אני זאתי שאמורה להגיד ושוב היום ניצל הודות ליבנות הפאוור פאף

Silver Fox

New member
בלוסום

באבלס, זה לא הזמן לדבר על עננים! או, אני רואה... תראו שם! על העננים, טירה! אני לא מאמינה, טירה על העננים! ואו! גירלז, אני חושבת שHIM שם!

Silver Fox

New member
באבלס

מה את רוצה, בסך הכל אמרתי שהעננים יפים... *נעלבת* אוו, איזו טירה מפחידה, לא הייתי רוצה לגור בטירה כזאת... היא שחורה והיא חשוכה והיא יותר מדי מלאה ברוע... *פתאום עולה לי רעיון* *לוקחת גיר ורוד ומציירת פרחים על הטירה* הנה... עכשיו היא נראית יותר יפה... אווו, אני לא חושבת שHIM שמח במיוחד על הפרחים שציירתי על הטירה... בסך הכל רציתי לעשות אותה יותר עליזה... או או או, HIM רותח...

Silver Fox

New member
באבלס

מה את רוצה, בסך הכל אמרתי שהעננים יפים... *נעלבת* אוו, איזו טירה מפחידה, לא הייתי רוצה לגור בטירה כזאת... היא שחורה והיא חשוכה והיא יותר מדי מלאה ברוע... *פתאום עולה לי רעיון* *לוקחת גיר ורוד ומציירת פרחים על הטירה* הנה... עכשיו היא נראית יותר יפה... אווו, אני לא חושבת שHIM שמח במיוחד על הפרחים שציירתי על הטירה... בסך הכל רציתי לעשות אותה יותר עליזה... או או או, HIM רותח...

Silver Fox

New member
באבלס

אוי לא זה HIM, הוא מפחיד, אימאל´ה! *מתחבאת מאחורי בלוסום*

Houndour

New member
באטרקאפ

*טסה בטיל ושוברת את דלת הטירה* אוחח הדלת הזאת עצבנה אותי

דישונת

New member
חברת פורום2../images/Emo187.gif

הצצצצצצצצצציייייייייייייילללללללללוווווווווווווווווו הההצצצצצצצציייייייייייייילללללללללוווווווווווווווווו מממממממממממיייייייייייייייייששששששששששששששההההההההההההוווווווווווו

Silver Fox

New member
בלוסום

באטרקאפ, שבירת הדלת היה רעיון חכם
עכשיו אני רואה את HIM ואת בני הערובה
, קדימה, בואו נציל אותם

Houndour

New member
באטרקאפ

זהירות בנות. הם תלויים מעל לבה רותחת. בואו נפרוץ פנימה וניתן לו ישר מכות!!!

Silver Fox

New member
בלוסום

חכי, באטרקאפ! צריך לחשוב לפני שנותנים מכות. עם לבה אין בעיה. *עושה נשיפת קרח ומקפיאה את הלבה* עכשיו אם הם ייפלו זה רק יהיה כואב קצת וקר... הו, תיזהרו, הנה HIM מופיע!

Silver Fox

New member
באבלס

HIM, תחזיר את חברי הפורום המסכנים! *נושפת בזעם ומאדימה כמו שרק באבלס יכולה לעשות כשהיא כועסת*

למעלה