נתחיל משחק חדש?

Houndour

New member
באטרקאפ

לא צריך לחשוב ולא בטיח!!! בואו נרביץ לו וזהו!!

Silver Fox

New member
בלוסום

באטרקאפ!!! אני המנהיגה, את צריכה להקשיב לי! עכשיו שבי בשקט. יש לי תוכנית. אם נתקוף אותו במכות בבת-אחת זה לא יעזור, הוא תמיד יכול להדוף אותנו ולהפוך את הקרח שוב ללבה. צריך להתפצל - באבלס תלך לשחרר את בני הערובה, אני אתקוף אותו מלמטה ואת מלמעלה. שלוש, ארבע, ו...!

Silver Fox

New member
באבלס

קדימה! *טסה ומשחררת את חברי הפורום* מסכנים... זה בטח לא נעים... אוהו, זהירות! *תופסת שני ילדים שמועדים ומחליקים על הקרח*

Pagra Baleben

New member
חברי הפורום../images/Emo185.gif

טנקס באבלס! טנקס פאוור פאף גירלז! סוף סוף חופשיים
*מוציאה לשון לכל האנשים הלא חופשיים ברשעות*

Silver Fox

New member
באבלס

*מרימה את כל חברי הפורום ביד אחת, עפה מתחת לעננים ושמה אותם על המדרכה* עשכיו רוצו למשפחות שלכן, הן בוודאי דואגות! כדאי שאני אלך להצטרף לבלוסום ובאטרקאפ... *טסה חזרה למעלה וחולפת על פני העננים* אוו, הנה שוב העננים היפים, הנה אחד בצורת כבשה, והנה לב, והנה ארנבון, והנה פרח, והנה סתם אחד שנראה כמו ענן... וויייי. *נכנסת לטירה וטסה לעבר HIM, מכניסה לו מכות*

Silver Fox

New member
בלוסום

*מרביצה לHIM ומעיפה לא את כל השיניים* זה ילמד אותך לא לחטוף אנשים, הבנת?! (ים, אולי את מוכנה להמשיך את HIM לשם שינוי?)

Silver Fox

New member
נו תגיבו כבר!!!

ים, את מתכוונת מתישהו להמשיך את HIM?! לשם שינוי?!

Pagra Baleben

New member
אני חושבת שנסיים את המשחק פה.../images/Emo185.gif

אני אהיה הקריין... אנד וואטס אגיין, דה דיי איס סייב טנקס טו טה פאוור פאף גירלז!

casperit

New member
רשימת המשתתפים

Houndour-באטרקאפ Pagra Baleben-בלוסום Silver Fox -בבלס ובלוסום הסיוט של החיים שלכם- HIM Ring Lord 1121-קריין

Pagra Baleben

New member
חברת הפורום../images/Emo185.gif

אההה *רואה את הים מתקרב אליי עם מבט רשעי* הצילו הצילו הצילו! נ.ב. בלי שום קשר למשחק, אימצתי את האייקון הזה
^________^

למעלה