נתחיל משחק חדש?

Pagra Baleben

New member
אז אני בלוסום

סילבר פוקס, תפקיד באבלס שמור לך ויש לי רעיון קטן- אולי נעשה שיהיו גם דמויות שהם חברי הפורום? לדוגמה: הים חטף את חברי הפורום ובנות הפאוור פאף צריכות להציל אותם אז אם זה מקובל עליכם, צריך שניים שלושה אנשים שישחקו את חברי הפורום

Silver Fox

New member
כן, זה רעיון נהדר, אני באבלס כמובן

וקוראים לי לילך... אז לא צריך לקרוא לי סילבר פוקס. אז... צריך רק שמישהו יהיה בלוסום, באטרקאפ, קריין, באבלס, ועוד כמה שיהיו חברי הפורום.

Ring Lord 1121

New member
קריין

הבנות המושלמות יושבות ומשחקות עם השכנה החדשה שבאה רק היום לגור לידן והן לא רוצות לצאת ליתקוף את המיפלצת

Ring Lord 1121

New member
תגובה

תקשיב לי חוצפן אני החלטטי שאני קריין אז אני קריין ולא אתה הבנת
רררררררררררררררררררררר אני הקריין לא לקחת לי את התפקיד כי אני כבר לקחתי את התפקיד ואני כבר התחלתי את הסיפור אז אני הקריין הקריין הוא אני אני הקריין *בחיי אני נישמעת כמו מוג´ו ג´וג´ו אני חוזרת על עצמי* טוב אני הקריין והתחלתי כבר את הסיפור אאאז סתום כי אתה לא הקריין אלה אני

Silver Fox

New member
באבלס

אוו, תראו, הקו החם מצלצל. זה בטח ראש העיר! אוף, אנחנו חייבות להפסיק את המשחק, אנחנו צריכות להציל את טאונסוויל... *מצפצפת* בלוסום, את צריכה לענות לקו החם, נכון...?

Ring Lord 1121

New member
רגע../images/Emo46.gif

רגע רגע רגע רגע רגע מה שאנחנו ניצטרך לעשות זה להחליט מי הקריין
(בבקשה אני) מי בילי
מי באטר כאפ
(יש לי שגיעות כתיב ליפעמים) מי באבלס
(כמובן ליליאנה) מי אייס
מי בלוסום
מי בקיצור מהכנופיה
מי ראש העיר או מיס בלום
מי הפרופסור,הכלב המדבר,אנשי טאונסויל,הוא,מוג´ו,חיזרים,אויבים, פושעים,וכ´ו
*אל תישכחו שאני הילדה החדשה ושמי אנה אני בכיתה של לילך ואני מכנה אותה ליליאנה לא יודעת למה ואני יודעת את השמות האמיתיים של ילדותהפוואר פאף ואני רגילה ליכתוב:בועות נורית וניצן וליפעמים אני כותבת בשגיעות כתיב* בה ביי

Pagra Baleben

New member
נו באמת..

בשביל מה לפתוח שירשור חדש? בואו נמשיך מהשירשור הזה קריין הבמה שלך*_*

Silver Fox

New member
באבלס (נו תמשיכו כבר!!!)

נו, בלוסום, את לא עונה לטלפון? הוא ממשיך לצלצל... או, מסכן ראש העיר, בטח קרה משהו...

Silver Fox

New member
היי היי היי../images/Emo46.gif

האונדאור זה באטרקאפ. עדיף שתהיי HIM.

Houndour

New member
בטרקאפ

בטח ראש העיר מת, ולא כי איזה מפפלצת אכלה אותו אלא מרוב המתנה בטלפון... אלהים כמה שהטמטום נותן לו סבלנות... בא לי כבר לכסח!!

Silver Fox

New member
באבלס

לא נכון, הקו החם עוד מצלצל, זה משגע לי את השכל... טוב, בלוסום לא עונה, אז אני אענה... *מרימה את השפופרת* שלום, כאן באבלס... ה... הלו? ראש העיר? ראש העיר!!! גילרז, HIM על הקו. הוא אומר שהוא חטף את ראש העיר וגם... וגם... שהוא חטף כמה ילדים מאיזה פורום... אוי, מה נעשה? HIM, איפה נפגוש אותך? ה... הלו? HIM? הוא ניתק... *מישהו מוכן להיות חבר פורום לשם שינוי?!*

Pagra Baleben

New member
אנשים תקשיבו!

סורי שלא שיחקתי את בלוסום, פשוט הייתי בטיול אז בגלל שאין טעם להעיר עכשיו את בלוסום וצריך אנשי פורום אז אני אהיה חברי הפורום

למעלה