נתחיל מההתחלה

אז...

לא שלא מעריכה... ולא שלא מודה על המאמץ... אבל... הראש דופק מעצמו... החום נושק לקצה המדחום... אם רק היה אפשר... קצת שקט ורגוע לבקש... לתת לעיניים להעצם בשלווה.
של חצות גם לך.

jdpworld

New member
לא רצה להתפס כקטנוני

אבל בהתחשב בהתעלמות משמיעת שמך ברור לי עכשיו ששם שני אצלך זה לגמרי הכרח...

jdpworld

New member
למלא אנשים

בים של דברים טובים לקטלג כל רגע כל שניה

jdpworld

New member
כתבתי ארוכות

על מי נגד מי וכאלו משתנות...דעתי בארוכות על העתיד שבפתחו ניצבים,וסכום אישי שלי ש-יום ביומו לגמרי עדיף...אפילו פישפתי ומצאתי שיר שיהלום את הרגע ואז הכל קרס לו...זה קורה לו הרבה בזמן האחרון,אבל החלטתי שהפעם נפרמט מחדש,מה שמשאיר אותנו במגבלות של הנייד,וכאב ראש שמתפתח בצד...לילה טוב אישה,לילה טוב מדינה,אז בלי שיר,אבל נשיקה גדולה...לא לשכוח להתכות היטב בשמיכה.

seg sug

New member
והשינה תהיה לה ערבה

אחרי בדיקה פשפוש ותהיה אחרי בדיקה מעמיקה על שהיה או לא היה עם ריקוד אחרון של ליל... כוס שתיה אחרונה (או אולי קפה ועוגיה) ואט אט נרגע לו הכאב שהתפתח ברכה השמיכה נראית כל כך מזמינה ועוד שניה הנה היא כבר מכוסה.

jdpworld

New member
אז נפל לו עכשיו התפוח...

ונשאר רק לחכות שיתגלגל לו אלי...{תן או קח שעה} ולבנתיים...

מצוטטת

New member
../images/Emo25.gif

מאחורי גבך הכפר ניעור, החלונות נצטלצלו עם רוח - ולא היה בינינו אלא אור... ובמילותיה של ל.גולדברג
בוקר ויום טוב

../images/Emo25.gif

אלך לישון בלי לפחד, אחלום חלומות שאני אוהב כשהשחר יאיר, אתעורר לי בשיר עם חיוך רחב זוהר ומאיר. פיית החלומות... (אירית תמיר) בוקר לשנה חדשה ומתוקה

jdpworld

New member
בוקר טוב עולם

איש אישה וילד...הפשילו שרוולים כי השנה הבאה פה וההבטחות זמנם לקיים. הקילו העודף. העישון שיפסיק. התעמלות פעם ביום. ודי לחרמן המסך.... תיק תק בשעון...והיום זה היום הראשון של שארית חינו..{איך שקוראים לו}

jdpworld

New member
כל פעם רואה החתימה שלך

נזכר בפרק הזה של סינפילד ומיקום האנשים בחיוג מהיר של הטלפון הביתי...

jdpworld

New member
לילה טוב לי...

ויום נפלא לך...{אחרים יכולים להצתרף אבל לא להתרגל יתר על המידה} מחר אין לי יום הולדת,אבל גם היום לא.

יערית

New member
בוקר מצויין

למישהו בטוח יש יום הולדת היום,מה גם יום אחרון לחופשת חנוכה-יש על מה לשמוח. לילה..

נתחיל מההתחלה

מזכיר לי בדיחה על הצאר הרוסי, אבל זה ארוך מידי, אז נסתפק בהיי

למעלה