נתחיל מההתחלה

jdpworld

New member
נתחיל מההתחלה

וככזו...מהוססת היא במקצת. ולא לדאוג

jdpworld

New member
אז השאלה שנשאלת

היא איזה תרוץ נמצא לשבור את ההחלטות של עצמנו... וכמה זמן זה יקח... סיגריה או קילו עודף... מין או אינטרנט... השנה מחליט רק להמנע מלהחליט נראה אם זה מסתדר...

jdpworld

New member
ולא לחשוב בורח

או חלילה וחס קל...לא להחליט זה עבודה לא קלה. מסתכל בצלחת סטיק או שניצל,או בסבוב,ולא יודע להחליט... רוצה לעמוד מאחורי המילה,אבל רגל על הגז,וחוסר נכונות להחלטה.לך תדע לאן יוביל אותך...

jdpworld

New member
ביערותי

לא היתי נותן לזה להפריע לי... אבל רוח בחוץ כמו גם שלג ולא בא לי על...

jdpworld

New member
בגדול...

יום בא והולך...ונשיקות זה מצרך שלוקח ומספק סביב כל ימות השנה. או שיש או שאין. יודע כל בוקר,איך שמתעורר.

jdpworld

New member
בהתחלה...

כשחושבים על השלג,ממלא הוא הדמיון של הזר מין תחושה עילאית של שלווה...איגלו באחו. ואורות קריסמס... וגם שלוקח שלג כל יום על כל מה שהינו מעל 15 מעלות,אין זה פתור מבעיות... כל נסיעה דורשת תכנון...כמו גם פינוי דרך עד הכביש הקרוב.מה שלספונטני שכמותי זה קוץ רציני בתחת.

jdpworld

New member
בסך הכל יום...

גם זה במין חלוקה מוזרה אותה קבע בין האדם על מנת לעשות לעצמו סדרים בעולומו הפנימי ההפוך וברסיסים... סך הכל יום...ואני לא עובד

למה לקלקל את הכייף ?

אן לא נקבע סדר לא נוכל לבלגן ולהפר ואז גם לא יהיו לנו יסורי מצפון על ההפרה הבוטה של ההבטחה מה שבטוח כדאי להגיע לקינוח ואם לא חווה אימנו ופרשת התפוח במקום לתכנן המוח יכול היה לנוח שנה אזרחית חדשה טובה ומוצלחת

jdpworld

New member
חלילה לקלקל

מי ממכם שברגע זה לפה מחובר,תגיד לי בכנות,על מה כבר נשאר לי לדרוך? טוב בסדר לא יפה נו נו לי וישר לפינה.

אז...

לא שלא מעריכה... ולא שלא מודה על המאמץ... אבל... הראש דופק מעצמו... החום נושק לקצה המדחום... אם רק היה אפשר... קצת שקט ורגוע לבקש... לתת לעיניים להעצם בשלווה.
של חצות גם לך.

jdpworld

New member
יודעת לא משוגע על בקשות

אבל בשבילך עושה ישר מאמץ...

jdpworld

New member
חושב לעצמי

ולמה לא בכלל...היש באמת הבדל מדבר לעצמי מה שמונע הצורך בהתחכמויות או סילופים, סיפורים או שאר מעשיות הרי בכל זאת,מכיר כבר אני את הנפשות הפועלות... עכשיו לא צריך ישר לקפוץ מעל הפופיק.שונא אדם ושאר ירקות או מסקנות נמהרות. גם אני משוגע על מגע של אישה,חיוך של ילד,לפעמים אפילו נביחה של כלב. גם אני,מתחבר לילד שבתוכי,מתערסל עכל הספה שלידי... רק שאת זה עושה בבית...ועכשיו בכלל פה... ולדבר לעצמי...לא נראה רע במיוחד.

למעלה