נתחיל מההתחלה...

נתחיל מההתחלה...

א: האם כשאני נכנס לצאט בלוג טי וי מיד אני אמור לראות ולשמוע את השידור או שצריך ללחוץ על חלון מסוים??? ב: אם באמת כשאני נכנס מיד אמור להיפתח חלון ... אז אצלי זה לא קורה מה הבעיה???

eYaL

New member
מההתחלה..

א, זה אמור לקחת כמה שניות (עד אשר אתה מתחבר לשידור) ב. החלון של הבלוג מכיל בתוכו גם את הצ'אט וגם את הוידאו (למעלה) וכמובן, שבכניסה הראשונה יש לאשר את ההתקנה של רכיב הצ'אט. בהצלחה!

כנס שוב..

אני מצליח להתחבר לצ'ט רגיל רק של התכתבויות. אין לי שום כפתור של חיבור לוידאו למעלה. חיכיתי המון...

eYaL

New member
הכנס לקישורי הפורום, למעלה

והתקן את הפלאש , גרסא 7.

אם תוכל בבקשה../images/Emo3.gif

אני לא יודע בדיוק מאיפה להוריד אז אולי תרשום לי או שתצלם אם יש לך זמן וכח בשבילי????

ODED99AA

New member
אין מה לדעת

2 שניות אחרי שאתה ניכנס לאתר יעלה לך חלון שמבקש להתרין את הפלאש כמו בתמונה שבלינק המצורף http://www.macromedia.com/shockwave/download/images/screen_secdialog.gif בסיום ההתקנה תתבקש להפעיל את המחשב מחדש וזהו בעצם

ODED99AA

New member
מוזר....

תנסה לשלוח הודעה לאייל אולי הוא יוכל לחשוב על פתרון אחר

דרך אגב

ממתי שעשיתי ריסט למחשב הנורת בקרה שמראה לי שהמחשב חושב לא מפסיקה להבהב

ODED99AA

New member
כשאתה עובר

מאתר לאתר מרענן עמודים או מוריד דברים מקאזה טיבעי שיהבהב כניראה שרק עכשיו שמת לב לזה

לא זה לא זה היא לא מפסיקה ...

גם אם המחשב נח המון נ.ב. זה לא היה לפני כן ב: אולי אני ינסה להסיר את הפלאש ולהתקין שוב מישהוא יודע איך אני מוצא את הפלאש כדי להסיר אותו?

ODED99AA

New member
כמו שאמרתי

אולי הקאזה או האימיול שלך פתוחים [ואתה מוריד משהו בדוק את מצב ההתקשרות שלך שליחה לעומת קבלה

למעלה