אשת השמש האדומה
New member
נתחיל בחידה
מה אתם רואים בתמונה?
התשובה בסוף ההודעה.
*************************************************************************************************************
בגיל 14 הפסקתי לפקוד שמחות. עשור אחרי ועדיין אין מה שיגרום לי לדלג בשמחה לחתונות ובריתות,
גם לא האיום הנצחי שאף אחד לא יבוא לחתונה שלי (האימה!).
ועדיין אני מעורה בשינויים במגזר בדתי לאומי. כשהייתי ילדה זכיתי לצפות במחזה המדהים של
מעגלי נשים וגברים באותה רחבה ואפילו במעגלים מעורבים, שומו שמיים!
(לציין רק שאצלנו רוקדים במעגלים- מוזיקה מסורתית וחסידים. לא צפיתי בזוועות מיניות של נענועי אגן וידיים מורמות חלילה).
כיום זה הופך מחזה נדיר יותר ויותר, על סמך הדיווחים שאני מקבלת- בין הדיווח על טיב האוכל ועל שמלת הכלה משתרברב לו הדיווח
הקבוע אודות רחבה הריקודים- היתה מחיצה? כלוב? מעורב?
עכשיו, משקמה שיבוט לחנטל, אולי יתחילו גם להניח תקרה מעל רחבת הנשים.
נדמה לי שהחרדה מהמתרחש במגזר החילוני דוחק את המגזר הדתי לגזור על עצמו גזרות שונות ומשונות,
וייתכן שזה ניתוח פשטני עד גיחוך.
*******************************************************************************************************************
חזרה לתמונה: התמונה הזו נשלחה אליי (לא בתפוז) בצירוף המשפט הבא:
"הייתי שמח לפנק אותך. תראי איך אני אוהבת לפנק כוס".
לרגע ארוך קודם לטקסט הייתי בטוחה שהוא רוצה לעבר אותי
שבת שלום!
מה אתם רואים בתמונה?
התשובה בסוף ההודעה.
*************************************************************************************************************
בגיל 14 הפסקתי לפקוד שמחות. עשור אחרי ועדיין אין מה שיגרום לי לדלג בשמחה לחתונות ובריתות,
גם לא האיום הנצחי שאף אחד לא יבוא לחתונה שלי (האימה!).
ועדיין אני מעורה בשינויים במגזר בדתי לאומי. כשהייתי ילדה זכיתי לצפות במחזה המדהים של
מעגלי נשים וגברים באותה רחבה ואפילו במעגלים מעורבים, שומו שמיים!
(לציין רק שאצלנו רוקדים במעגלים- מוזיקה מסורתית וחסידים. לא צפיתי בזוועות מיניות של נענועי אגן וידיים מורמות חלילה).
כיום זה הופך מחזה נדיר יותר ויותר, על סמך הדיווחים שאני מקבלת- בין הדיווח על טיב האוכל ועל שמלת הכלה משתרברב לו הדיווח
הקבוע אודות רחבה הריקודים- היתה מחיצה? כלוב? מעורב?
עכשיו, משקמה שיבוט לחנטל, אולי יתחילו גם להניח תקרה מעל רחבת הנשים.
נדמה לי שהחרדה מהמתרחש במגזר החילוני דוחק את המגזר הדתי לגזור על עצמו גזרות שונות ומשונות,
וייתכן שזה ניתוח פשטני עד גיחוך.
*******************************************************************************************************************
חזרה לתמונה: התמונה הזו נשלחה אליי (לא בתפוז) בצירוף המשפט הבא:
"הייתי שמח לפנק אותך. תראי איך אני אוהבת לפנק כוס".
לרגע ארוך קודם לטקסט הייתי בטוחה שהוא רוצה לעבר אותי
שבת שלום!