נתונים לנייד LG G2

tbarazani

New member
נתונים לנייד LG G2

קניתי בארהב G2 של version. דיבור וגלישה ברשת אלחוטית עובדים מצויין. כשאני מנסה לגלוש בעזרת נתונים לנייד בלבד, בלי רשת אלחוטית, זה לא עובד, מה עושים?

shoosh2607

Member
מנהל
מי המפעיל הסלולרי שלך?

אני מציעה לך לבקש מהם הגדרות אינטרנט

tbarazani

New member
נתונים לנייד

המפעיל שלי אורנג'.
מה זה בדיוק הגדרות אינטרנט? מה הכוונה?

shoosh2607

Member
מנהל
נתונים לנייד אומר

גלישה סלולרית (לא אלחוטית) והיא "מגיעה" מאורנג'.
כנראה שאין לך הגדרות (זה נקרא הגדרות APN) אז יש שתי אופציות -
1. להוריד אפליקציה שנקראת APN Israel והיא אמורה לסדר את זה
2. להתקשר לאורנג' - לתמיכה הטכנית (לא שירות לקוחו7ת) - ולבקש מהם שישלחו לך למכשיר הגדרות APN
כל זה כמובן בהנחה שקיימת לך חבילת גלישה באורנג'.

tbarazani

New member
נתונים לנייד

יש לי חבילת גלישה.
אני אנסה את הפתרון שהצעת.
תודה רבה על העזרה.
מבטיח לעדכן אם / כש יעבוד

T o m c o

Member
מנהל
כמו ששוש אמרה:
1. נסה לבדוק אם הגדרות נקודת הגישה נכונות, אם לא, צריך לברר מה הקוד שצריך לשלוח כדי לקבל את ההגדרות למכשיר
(באורנג' צריך לסמס OTA ל 999, ב012 צריך לסמס 012OTA ל 999, גולן צריך למצוא באתר תחת מדריכים - הגדרות אינטרנט - על פי דגם המכשיר, אצל האחרים אין לי מושג)
&nbsp
2. מעבר לעניין הגלישה, שתדע להבא, מומלץ לא לקנות מVerizon מכשירים ולהשתמש בהם במדינה שאינה ארה"ב, החברה היא חברת CDMA, הם לא משתמשים באותה שיטת שידור סלולרית שמשתמשים בה בארץ, לכן יתכן ומכשיר שירכש שם, לא יכיל תדרים הרלוונטיים בארץ, הדגמים המשווקים דרך החברות הסלולריות בארה"ב הם לרוב דגמים שיוצרו באופן ספציפי לאותה חברה, ושווקו תחת מספר תת דגם שונה מהמכשירים ששווקו באירופה, או תחת ההגדרה Sim Free בארה"ב, תת דגמים אלה מכילים רכיבים שיודעים להתמודד עם הרשת אליה יועדו, בעוד בחלק מהמקרים מוצאים רכיבים אחרים שעשויים להתאים לרשתות הGSM בארצנו. (ראה כדוגמה, מכשיר Iphone 4 שנרכש כמכשיר sim free בארה"ב, לא יוכל לעבוד עם verizon כי אינו מכיל תדרי CDMA למיניהם, לעומתו מכשיר BlackBerry Z10 שנרכש בVerizon, לא יוכל לעבוד בארץ עם חברת פלאפון והרוכבות עליה כי בתת הדגם (STL100-4) הנמכר בverizon אין תמיכה בתדר 850 לדוגמה.)

amitp

New member
רוב המכשירים ה"חכמים" של ורייזון כבר מזמן מוגדרים

(אצלהם) כWORLD PHONE ומדברים GSMית באופן רשמי. בעיה עשוייה, אולי, להתעורר עם LTE, אבל בדרך כלל גם זה לא.
אם רוכשים מכשיר של ורייזון צריך לוודא שהוא מוגדר כWORLD PHONE, והמהדרין גם יבדקו את התדרים עצמם, כמובן.

T o m c o

Member
מנהל
זה נכון ולא נכון,
הרבה מכשירים אצלהם מוגדים כWorld phone זה נכון, רובם גם ידעו לעבוד עם הרשתות בארץ ללא כל בעיה.
אבל יש מכשירים שפשוט לא מכילים רכיבים שיודעים לקלוט תדרים בארץ (לדוגמה ה850 של פלאפון, בדוגמה שנתתי של הבלאקברי Z10).

ככלל אפשר להגיד שבכל רכישת מכשיר בחו"ל, צריך לבדוק שיש בו את התדרים הדרושים, בין אם מדובר על תדרי הדור השלישי ובין אם מדובר על תדרי הדור הרביעי.

אגב LTE - בתדרי הLTE בוודאות תהיה בעיה, התדרים בארה"ב עובדים על באנדים אחרים בשיטת השידור, תדרים שונים, ואם יש מקלט שיודע לעבוד עם תדר 2600 שפועל(יפעל) בארץ, הם ככל הנראה פועלים על באנד שונה מהבאנד הנדרש. (בארץ להבנתי צריך באנד 7 ו3).

amitp

New member
הפואנטה בWORLD PHONE

היא שהוא... WORLD phone. זאת אומרת, בד"כ הם לא מכילים רק מקמ"ש LTE לתחומי התדרים של ארה"ב, אלא גם של שאר העולם. אבל כן, במיוחד לגבי LTE, כשאפילו כרגע אין לנו מושג מה יהיו תחומי הפס שבהם זה יפעל בסוף באופן רשמי, צריך לבדוק תמיכה בתדרים באופן פרטני.

T o m c o

Member
מנהל
זה נכון שזו הפואנטה, אך לא תמיד יש את כל מלוא התדרים, במיוחד
כשיש מקמ"שים של רשת הCDMA שלהם.
לדוגמה הIphone 5s, שהוא ללא כל ספק אמור להיות World Phone, באף אחד מתתי הדגמים שמיוצרים אפל לא הכניסה מקמ"ש שידעו לעבוד גם עם באנדי הLTE שבהם משתמשים בארה"ב וגם עם הבאנדים בהם משתמשים בארץ (ארה"ב באנד 4, בארץ 7). באשר לדור 3 יש לו את כל התדרים הרלוונטיים לכל המדינות.
&nbsp

למעלה