נתונים יבשים..

angel enamorado

New member
נתונים יבשים..

קב"א 52, דפ"ר 70, עברית 8 , נתונים טובים? מה זה קב"ה ? (לא קב"א -קבוצת איכות, ולא קב"ה- קדוש ברוך הוא)

blabla2a

New member
../images/Emo45.gif

בקשר לשאלה ה 2 קב"ה זה קדוש ברוך הוא אין משו אחר נראה לי

נתונים לא רעים.

אני הצלחתי להתחיל להתמיין למקומות לא רעים בכלל עם בדיוק כאלו נתונים.

2inaroad

New member
לא יודע לגבי השני אבל

אלה נתוני פתיחה שלמעט כמה תוכניות מצוינות בחמ"ן לא חוסמים כלום. ככל הנראה יש לך מתאם קצונה 2 (המקסימלי), והצה"ר שלך (הציון על הראיון) יחסית נמוך כי עם דפ"ר 7 אפשר להגיע גם לקב"א 54 (כמו אצלי למשל). לא נראה לי שזה יהווה בעיה כלשהיא מבחינתך... אתה מתאים להיות קצין והכל...

אין לו מתאם קצונה 2...

מתאם קצונה 2 מקבלים עם קב"א 54 ודפ"ר 70. קב"א 54 ודפ"ר 60 למשל, מתאם הקצונה הוא 1... ככה שאין לו 2 בכל מקרה.

לא בהכרח

אם נכון מה שנאמר כי לקצונה יעודית דרוש מתאם קצונה 2 אז אני מכירה לא בחורה אחת ולא שתיים עם קב"א 53 ומתאם קצונה 2.

אוקיי, אז הדפ"ר שלהן גבוה ../images/Emo3.gif

השאלה אם באמת צריך מתאם 2 לקצונה יעודית... אני מכירה כמה וכמה קצינים שהתגייסו לקצונה יעודית עם מתאם נמוך מ2

אין לי מושג

אבל כן יצא לי להתקל במסלול רק בבעלי מתאם 2. מה גם שאיתי במסלול כולם היו עם קב"א 55-56

Peace00

New member
מפריכה קצת השערות שווא

שתי ההשערות (שאתה והמנהל/ת באדום) גרסתם - לא נכונות. במקרה בשירות יוצא לי להתעסק עם נתוני איכות - וראיתי רבים בעלי קב"א 55-56 עם דפ"ר גבוה ואף מקסימלי, לעומת זאת, מתאם 0. לעומתם, יש לא מעט חבר'ה עם 53 שמתעטרים במתאם 2. המתאם הוא תוצאה של מס' אינדיקציות - ולאו דווקא בקשר ישיר עם קב"א ודפ"ר.. מה שכן - מתאם 2 נלווה לקבוצות איכות 53-56 בלבד (משמע, למתויגי 52, יכול להיות מתאם 1 או 0 בלבד). קב"א 50 ומטה מחייבת מתאם 0.

צודקת,

אבל 2 מהנתונים המרכזיים (ואלו שידועים בעיקר לאלו שלא מתעסקים עם הנתונים) הם הדפ"ר והקב"א. כפי שאת בעצמך ציינת לא ייתכן אדם עם קב"א מתחת ל50 ומתאם קצונה גבוה מ-0, לכן ניתן להניח כי הקב"א משחק תפקיד עיקרי. דפ"ר מעבר להיותו מרכיב בקב"א הוא גם מרכיב בפני עצמו במתאם הקצונה לכן גם כאן ניתן להניח כי הוא משמש מוטיב מרכזי בקביעת המתאם.

mAAyAn 1

New member
נו, אני לא אוהבת לנהל דיון

על קב"א, דפ"ר וכל השטויות האלה... והרגשתי צורך להגיב על זה

אז ככה-

חיילים בעלי קב"א 54 ומעלה, עם מתאם קצונה 0 - יכול להיות שהם עשו מבדקים וקיבלו ציון נמוך שהוריד להם ת'מתאם, או שיש להם פרופיל נפשי. פרופיל נפשי מוריד את מתאפ הקצונה אוטומטית ל0.

Peace00

New member
לא נכון

נו, באמת - אתם מתווכחים איתי על העבודה שלי. קודם כל - האמירה שלך לא נכונה.. ואני בטוחה בזה כי יש לי בערך 4-5 חיילים עם נתוני 55-56 ומתאם 0. החיילים הללו טירונים במסלול קרבי, לאף אחד מהם סעיפים נפשיים וכמובן שלא ישבו בכלא. ההבדל היחידי שמצאתי כשניסיתי לבדוק את העניין - היה שציון העברית שלהם נמוך בהשוואה ליתר. ל-אקונומיקה. אני בדיוק כמוכם, לא יודעת אחד לאחד מה משקל כל אחד מהאינדיקציות במכלול הקב"א/מתאם. אני יכולה רק לשער, וגם אני נתתי את אותן התשובות בפורום הזה לפני 4 שנים (לדעתי אפילו יותר). תסכימי איתי שלעתים עדיף לא למסור תשובה מאשר לשער..

למעלה