נתגלו AGENTS על כדו"א.

• פותח הנושא zoti
  • פורסם בתאריך

nage

New member
זה נושא לפורום פוטבול אבל...

אסור בתכלית האיסור לתפוס ברשת של הקסדה (להלן מסכת פנים), זה גורר עונשים כבדים. בקשר ללפיתת הצוואר מאחור, היא מותרת אך ורק על שחקן שנושא את הכדור (אם אפשר לקרוא לזה כדור), ולחנוק ממש אסור. בקשר לחבררה של אייקיג'יוג'יטסו, רק תזכור שצוואר של שחקן פוטבול זה לא בדיוך צוואר של איש רגיל, זה יותר בכיוון של גודל אזור החזה של בן אדם ממוצא, ישנם שם שחקנים שלא בטוח שאפשר בכלל להקיף להם את הצוואר (או למצוא אותו למען האמת). עוד שאלות על פוטבול? אני מאוד אשמח לענות! אבל אולי עדיף במסר אישי.

zoti

New member
החבר האמריקאי שלי שיושב לידי עכשיו

טוען שזה תיקול קלאסי של פוטבול.

Sensei

New member
Football

In football you take the man down any way you can.You heard of flying tackels too I guess. The move made by the officer is very similar to what I call Kokyu nage.However when we do this tech. we stay on our feet and dont go to the ground. Also both you and I dont know exactly were the weapon was at the TIME of the takedown. I just assumed that the professional lawman did see the weapon and in so doing made sure to take the shooter down on that arm. If you want to see a real football star tackle a shooter. Go see the live footage of Sirhan Sirhan being tackled after shooting Robert Kennedy.I saw that live on TV over 30 years ago.Actually after thinking about it I guess it looked more like a Yama Arashi Nage tech.The freedom of thought, that is what America is about too.​

hajy

New member
איך הוא הצליח לקום אחרי היריות?!

אם תשימו לב רואים דם באזור החזה/ צוואר. איך לעזזל הוא הצליח לקום וללכת עם פציעות כאלה?! נ.ב מה שיפה כאן זה שאחרי מצעד הגאווה שעורכים לאיש שירה, עם עשרות כתבים וצלמים מישהו באמת נזכר שהוא פושע. עוד דבר יפה זה שאחרי שהבן אדם כבר מתפתל על הריצפה וקשור חזק מאוד בחבל יש איזה שוטר גיבור שדואג לכוון לו אקדח לראש כדי להגן על כולם

Dragon Roar

New member
זה תמיד במצבים כאלו ככה..

המוח נותן פקודה להזרים חומרים שיורידו את הכאב. חבר שלי סיפר לי שאחרי זמן מה הוא נפל ומכאבים.

zoti

New member
השוטר מכוון אקדח לראש כי זה

STANDARD PROCEDURE בארה"ב. הוא מחפה על זה שעסוק בלהכניע ולאזוק את החשוד.

rs172

New member
ראיתי את זה בטלויזיה לפני מספר ימים

מדובר בשחקן קולנוע מבוגר אשר שיחק את הגיבור בסדרה "עתיקה" בשם ברטה. היות ולא קיבל הוצאות רפואיות מהמדינה לטיפול במצב בריאותו הגרוע, החליט להאשים את עו"ד שייצג אותו.

Telkontar

New member
החיים פשוטים...

היורה לאו דוקא התכוון להרוג את העורך דין. כפי שזה נראה בעיני הוא רק רצה להפחידו עד מוות. ולכן הוא ירה מסביבו ולא עליו.

למעלה