נתגלו AGENTS על כדו"א.

• פותח הנושא zoti
  • פורסם בתאריך

zoti

New member
לא !

סתם עורך-דין עם הרבה מאד מזל. לא למד שום אומנות לחימה ועדיין התמודד עם 6 כדורי אקדח ויצא בחיים.

ירון-מ

New member
כל הכבוד לו הרבה היו יכולים לקפוא

במקום ולחטוף או לנסות להשתלט על היורה ושוב עם תוצאה .

חובבן

New member
מרגיז שאף אחד מהצלמים והאנשים שם

לא חשב להסתער על היורה ולדפוק לו מצלמה בראש.

נכון? בדיוק מה שאני חשבתי.

הבן אדם מחסל מחסנית שלמה באמצע הרחוב, ואף אחד לא חושב שאולי כדאי לעשות משהו בנדון.

ומה שיותר גרוע

שאחרי שהוא יורה, הוא מכניס את האקדח לכיס ומתחיל ללכת מבלי שאף אחד קופץ עליו. לקח להם יותר מדי זמן...

Sensei

New member
Fantastic

America is one big "Wild West". Unbelievable footage,and a nice take down by the Police officer. He used a Kokyu nage tech. to take him down.It made the shooter land on the arm with which he was holding the weapon with.It is times like this that I dont miss the Old Country.​

zoti

New member
מאיפה הבאת את זה?

השוטר שהוריד אותו לריצפה השתמש במה שנקרא בז'רגון האמריקאי FOOTBALL TACKLE. שום אומנות לחימה לא הייתה מעורבת כאן. אם תסתכל טוב תראה שהבחור יורה ביד ימין וגם מכניס את האקדח לכיס ימין ואילו כשהוא נופל לריצפה לאחר התיקול הוא נוחת על יד שמאל. ועדיין "במערב הפרוע" יותר בטוח לאכול במסעדה מאשר בישראל.

Dragon Roar

New member
זהו נמאס...

לא כל מכת גוף וכדומה היא אומנות לחימה. אחרת הייתי לומד פוטבול..

ועם זאת אתה מדבר כאילו היית במגרש

תיקול פוטבול קלאסי - הכתפיים ננעצות בחזה (תיקול מעופף) או ברכי היריב. השוטר, למרבה הפלא, תיקל באמצעות חזהו וזרועות פתוחות בהן השתמש לסיבוב היורה על ציר האורך, וירידה קלאסית לחניקה מאחור. לא ממש יעיל בפוטבול. או חוקי.

nage

New member
ובכל זאת מדובר בתיקול פוטבול חוקי

אלא אם כן הייתה עבירת פייס מסק (יענו face mask) ואז זה 15 יארד עונש לקבוצה של סגן השריף.

מהי עבירת מסיכת פנים?

אתה בטוח שהורדה בחניקה היא מהלך חוקי? אם כן, ביום שקבוצת אייקיג'וג'וטסו תלבש את המדים הדרך לסופרבול פתוחה בפניהם, לא?

קוזושי

New member
צודק

חבר אמריקאי שלמד ג'ודו בארה"ב סיפר לי שקבוצות פוטבול עוברים באמת השתלמויות בג'ודו.

למעלה