נתב"ג 2004 - Here We Come

מצב
הנושא נעול.

טיפ_טיפ

New member

טוב, אז אתמול ניסיתי לכתוב הודעה ולא כ"כ הצלחתי (מישהו מכיר את מפלצת ההודעות של תפוז שבולעת הודעות מבלי להשאיר סימן?) אז לעינינינו, חבר'ה הרגע הגדול הגיע ביוני הקרוב יפתח טרמינל 3 (או בכינוי נתב"ג 2000) התחילו ההדרכות החפיפות ימי עיון הרצות וקורסים אז מי שמתכנן לנסוע לחו"ל בקיץ הקרוב שיתכונן לראות את הרוטנדה (הידועה גם בכינויה "הווק") מקרוב

אני ../images/Emo160.gifבמאי../images/Emo10.gif ובספטמבר../images/Emo13.gif

טוב, אז אתמול ניסיתי לכתוב הודעה ולא כ"כ הצלחתי (מישהו מכיר את מפלצת ההודעות של תפוז שבולעת הודעות מבלי להשאיר סימן?) אז לעינינינו, חבר'ה הרגע הגדול הגיע ביוני הקרוב יפתח טרמינל 3 (או בכינוי נתב"ג 2000) התחילו ההדרכות החפיפות ימי עיון הרצות וקורסים אז מי שמתכנן לנסוע לחו"ל בקיץ הקרוב שיתכונן לראות את הרוטנדה (הידועה גם בכינויה "הווק") מקרוב
אני
במאי
ובספטמבר

וגם בעוד עשרה ימים... אז אהיה נוכח שלוש פעמים במשק כנפי המטוסים וההסטוריה...

הדר קון

New member
טיפ טיפ-למה את קוראת לפרויקט נתב"ג

אני
במאי
ובספטמבר

וגם בעוד עשרה ימים... אז אהיה נוכח שלוש פעמים במשק כנפי המטוסים וההסטוריה...
2000 ??? המנכ"ל שלנו ביקש לא לקרוא לו כך,פן ילבינו פנינו... לכן נכון לומר "טרמינל 3"!!!,בבקשה קצת "גאוות יחידה" אגב,את ב"סופר " היום????

אולי מישהו יכול לארגן סיור מודרך

2000 ??? המנכ"ל שלנו ביקש לא לקרוא לו כך,פן ילבינו פנינו... לכן נכון לומר "טרמינל 3"!!!,בבקשה קצת "גאוות יחידה" אגב,את ב"סופר " היום????
אולי מישהו יכול לארגן סיור מודרך
לחברי הפורום לפני הפתיחה????

האם היה לך נסיון כזה?

ולקבל מהדובר(מי זה?),אצבע משולשת
האם היה לך נסיון כזה?
העתונים רק מחפשים מקרים של חוסר התייחסות הולמת מצד גופים כמו רש"ת, ומתים לטחון אותם על הנהלותיהם ברבים. מכל מקום, לכל בעל תפקיד בכל גוף (במיוחד ציבורי) יש ממונה...

alantan

New member
או את סיר הפונדו?

או את סיר הפונדו?

omer landau

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif

איזה יופי,אני כל כך שמח חיכיתי לו הרבההההה זמן עקבתי רבות אחרי הפרוייקט דרך הפורום מידי פעם ודרך האתר הנחמד שיש שם וכתבות שהתפרסמו בעיתונים אני אוהב פרויקטים כאלה שדה תעופה חדש משוכלל ויפה ומועצב היטב סוף סוף אפשר להגיד שלום לשרוול העלייה למטוס ויהיה אפשר להגיע ישירות ברכבת איזה כיף אני מקווה לטוס בחופש הגדול או אם המשפחה ליעד כלשהו או למשלחת לפולין עם בית הספר(נראה לי זה כן עם מטרות רווח חחח יקר דווקא 1025 דולר+כמה שקלים לא יודע כמה בדרך כלל הבנתי שזה יותר זול ) תודה רבה על המידע הם מחפשים עובדים זוטרים בגילי לחופש הגדול או משהו?? אני בן 17 מוכן לעשות כל עבודה (איקס על ניקיון חח)חחחחחחחח

וביולי תצא סדרת בולים על נתב"ג 2038

וביולי תצא סדרת בולים על נתב"ג 2038

omer landau

New member
אני מאמין שזה לא בא מרשע טהור../images/Emo13.gif

אביתר???אתה קצת מרושע...מדובר
בפרוייקט לאומי מספר 1 !!!!!!!!!!!!!!! 15 סימני קריאה כמו בחתימתך....
אני מאמין שזה לא בא מרשע טהור

אני בכל מקרה מעריץ את הפרוייקט חח זה דבר ענקקק מלא איזורים גדולים כל דבר מופלא באופן שונה אני אוהב שדות תעופה לא שהייתי בכל כך הרבה וזה יהיה עם עיצוב מיוחד כזה האם באמת תיהיה נקודה ובא יהיה אפשר באמת להשקיף על מטוסים כמו שצריך???

shapira meir

New member
פרוייקט לאומי - זה לא תירוץ

אני מאמין שזה לא בא מרשע טהור

אני בכל מקרה מעריץ את הפרוייקט חח זה דבר ענקקק מלא איזורים גדולים כל דבר מופלא באופן שונה אני אוהב שדות תעופה לא שהייתי בכל כך הרבה וזה יהיה עם עיצוב מיוחד כזה האם באמת תיהיה נקודה ובא יהיה אפשר באמת להשקיף על מטוסים כמו שצריך???
שלטונות המדינה כבר ביצעו פרוייקטים כושלים. אבל נראה לי שאנחנו המדינה היחידה הטוענת שהיא מערבית ומתייחסת ומתנהגת כמו העולם השלישי באופן מחפיר. זה מתחיל בייבוש החולה שהיה ידוע מראש שהוא כשלון חרוץ, ומגיע ל-"נתב"ג 2000" שבשנת 2004 עדיין לא הסתיים. בעולם בנו בתחום זמן זה פרוייקטים הרבה יותר רציניים וכבדים כולל שדות תעופה ענקיים ובלי תירוצים. וכבר שמענו פה ושם על מחדלים שונים עוד בטרם החל השדה לפעול, האם נזכה לשיטת הטלאים המסורתית הישראלית? נראה שכן. פרוייקט לאומי אלק.

omer landau

New member
נתבג 2000 בשבילי יותר.....

שלטונות המדינה כבר ביצעו פרוייקטים כושלים. אבל נראה לי שאנחנו המדינה היחידה הטוענת שהיא מערבית ומתייחסת ומתנהגת כמו העולם השלישי באופן מחפיר. זה מתחיל בייבוש החולה שהיה ידוע מראש שהוא כשלון חרוץ, ומגיע ל-"נתב"ג 2000" שבשנת 2004 עדיין לא הסתיים. בעולם בנו בתחום זמן זה פרוייקטים הרבה יותר רציניים וכבדים כולל שדות תעופה ענקיים ובלי תירוצים. וכבר שמענו פה ושם על מחדלים שונים עוד בטרם החל השדה לפעול, האם נזכה לשיטת הטלאים המסורתית הישראלית? נראה שכן. פרוייקט לאומי אלק.
שאני שמעתי על נתבג 2000 התייחסתי לזה לשדה תעופה ברמה של שנות ה2000 לא דווקא שחייב להפתח בשנת 2000 הבנתי שתכננו לפתוח אותו בכלל ב98 אז עוד יותר איחור לא נורא העיקר שהוא נפתח

singera

New member
הוא היה אמור להפתח ב98 בתור

שאני שמעתי על נתבג 2000 התייחסתי לזה לשדה תעופה ברמה של שנות ה2000 לא דווקא שחייב להפתח בשנת 2000 הבנתי שתכננו לפתוח אותו בכלל ב98 אז עוד יותר איחור לא נורא העיקר שהוא נפתח
"מתנה" ליום העצמאות ה50 למדינת ישראל, אחת מהבירוקריות המטופשות הן שינוי מערך המחלפים כדי שהישובים הדתיים בסביבה (צפריה וחבד) לא יראו את חילול השבת של המכוניות.

fireman

New member
אם נתב"ג 2000 היה נבנה ביו יורק

"מתנה" ליום העצמאות ה50 למדינת ישראל, אחת מהבירוקריות המטופשות הן שינוי מערך המחלפים כדי שהישובים הדתיים בסביבה (צפריה וחבד) לא יראו את חילול השבת של המכוניות.
אם נתב"ג 2000 היה נבנה ביו יורק
היו פותחים אותו כבר ב97.

אני רשע ??? אתה צודק !!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אביתר???אתה קצת מרושע...מדובר
בפרוייקט לאומי מספר 1 !!!!!!!!!!!!!!! 15 סימני קריאה כמו בחתימתך....
אני רשע ??? אתה צודק !!!

סתםםם... הלוואי ונתב"ג 2000 יפתח בשנת 1999...
זה אינטרס של כולנו שנתב"ג החדש (טרמינל 38
) יפתח כמה שיותר מהר ! ליל מנוחה ! "הדוד"

מצב
הנושא נעול.
למעלה