נתב"ג 2000

מצב
הנושא נעול.
תמשיך לעשות שטויות כאלו

או.קיי ! התמונה צולמה בלוד ביום
09.03.1948 כאשר חברי הפורום סיימו את פעולות החבלה במתקני הרכבת המנדאטורית. עם סיום הפעולה המוצלחת, הצטלמנו למזכרת לאלבום הפלמ"ח. התמונה מופיעה כמובן באלבום זה, עמוד 1948, וניתן להשיג פרטים אודותיה בארכיון אביתר. איזה מזל שמצאתי את התמונה אחרי 56 שנה !!!
ועכשיו ברצינות: קמתי הבוקר עם רוח שטות ולפתע מצאתי עצמי עורך מחדש את התמונה ההסטורית הזו. קצת צחוק תמיד טוב לבריאות בימים קשים אלה. יום טוב לך ציקי אחי !
תמשיך לעשות שטויות כאלו
זה רק מוסיף פלפל לפורום
יום טוב גם לך, וד"ש חמה לציפי

../images/Emo52.gif זה היה בגלגול הקודם שלנו../images/Emo6.gif

או.קיי ! התמונה צולמה בלוד ביום
09.03.1948 כאשר חברי הפורום סיימו את פעולות החבלה במתקני הרכבת המנדאטורית. עם סיום הפעולה המוצלחת, הצטלמנו למזכרת לאלבום הפלמ"ח. התמונה מופיעה כמובן באלבום זה, עמוד 1948, וניתן להשיג פרטים אודותיה בארכיון אביתר. איזה מזל שמצאתי את התמונה אחרי 56 שנה !!!
ועכשיו ברצינות: קמתי הבוקר עם רוח שטות ולפתע מצאתי עצמי עורך מחדש את התמונה ההסטורית הזו. קצת צחוק תמיד טוב לבריאות בימים קשים אלה. יום טוב לך ציקי אחי !
זה היה בגלגול הקודם שלנו

לאורן, לי ולפיירמאן היה שפם ב1948 !

הפורום שלנו כבר בן 56 שנה !!!!!!!!
הנה תמונת מחזור מדהימה שמצאנו בארכיון אביתר: זה מחזור הפורום הראשון ! פשוט לא יאמן עד כמה אנחנו ותיקים !
לאורן, לי ולפיירמאן היה שפם ב1948 !
ראו תמונה !!!

אוהד11

New member
אורן, במחילה ממך ומיבגני, אבל לי זה

אפשר לגלות סבלנות כלפי שגיאות כתיב
או סגנון כתיבה שנובע ככל הנראה מעובדת היותו עולה חדש. אנחנו בפורום "תחבורה ציבורית" ולא "השפה העברית" ומה שחשוב הוא מידע ותמונות הקשורות לנושא הפורום ופחות צורת הניסוח.
אורן, במחילה ממך ומיבגני, אבל לי זה
צורם, ופורום תח"צ עדיין לא "מכשיר את השרץ", כלומר, שניתן לכתוב בטעויות שאינן נובעות ממהירות הקלדה. כתבתי לו ברוח טובה ולא בנזיפה וכל כוונתי טובה.

ארזS

New member
נתב"ג 2000 ? לא בטוח שאפילו 2004 !

נתב"ג 2000
ידוע לי שבטרמינל 3 נערכים לכרת בדיקות נוספות של איך שיהיה שם כשהטרמינל יופעל כאיחו שיהיו שם אנשים וכאילו הם טסים ועוברים בדיקות ביטחון וכו' האם יהיה ניתן לצלם שם ? כאילו זה חוקי ? ואפשרי ?
עכשיו בחדשות ערוץ 2 הראו דיווח מהפרוייקט הזה ונאמר שטרמינל 3 החדש יפתח רק בנובמבר 2004 ולא ביוני כפי שסברו עד עכשיו.

אוהד11

New member
נובמבר 2004 במקרה הטוב

עכשיו בחדשות ערוץ 2 הראו דיווח מהפרוייקט הזה ונאמר שטרמינל 3 החדש יפתח רק בנובמבר 2004 ולא ביוני כפי שסברו עד עכשיו.
נובמבר 2004 במקרה הטוב

הדר קון

New member
נתב"ג 2000 -מדוע ולמה?

נובמבר 2004 במקרה הטוב
נתב"ג 2000 -מדוע ולמה?
באמצע שנות ה 90 כשתנועת הנוסעים בב"ג עלתה בקצב של כחצי מליון נוסעים בשנה והגיע כמעט ל7 מליון נוסעים עוברים בשדה. ניסתה הנהלת רשות שדות תעופה לעניין את מקבלי ההחלטות(רוה"מ,שרי ממשלה) בתוכנית גרנדיוזית,שמחירה כמליארד דולר,שדה תעופה עם שרוולים שיוכל לקלוט 15 מליון נוסעים עוברים בשנה! נוסחאת הפלא, ליחצן את הפרויקט הענק הזה היה להכריז עליו כעל פרויקט לאומי שיפתח בשנת 2000 ויקרא נתב"ג 2000.אך מיד לאחר שאושר הפרויקט החלו ה"צרות",(אינטיפאדה,פשיטות רגל של קבלנים)והיה ברור שהפרויקט לא יושלם ב2000.פרט ל"בושה" של אי עמידה בזמנים לאזרח הקטן אין מה לדאוג!הפרויקט יפתח,אם לא ביוני אז בנובמבר. פיל לבן הוא לא יהיה,ותנועת הנוסעים העכשוית(6 מיליון בשנה) נכנסת ויוצאת ב"רכות" בטרמינל הישן,אז אפשר להרגע.

alexUK

New member
זה לא משנה

נתב"ג 2000 -מדוע ולמה?
באמצע שנות ה 90 כשתנועת הנוסעים בב"ג עלתה בקצב של כחצי מליון נוסעים בשנה והגיע כמעט ל7 מליון נוסעים עוברים בשדה. ניסתה הנהלת רשות שדות תעופה לעניין את מקבלי ההחלטות(רוה"מ,שרי ממשלה) בתוכנית גרנדיוזית,שמחירה כמליארד דולר,שדה תעופה עם שרוולים שיוכל לקלוט 15 מליון נוסעים עוברים בשנה! נוסחאת הפלא, ליחצן את הפרויקט הענק הזה היה להכריז עליו כעל פרויקט לאומי שיפתח בשנת 2000 ויקרא נתב"ג 2000.אך מיד לאחר שאושר הפרויקט החלו ה"צרות",(אינטיפאדה,פשיטות רגל של קבלנים)והיה ברור שהפרויקט לא יושלם ב2000.פרט ל"בושה" של אי עמידה בזמנים לאזרח הקטן אין מה לדאוג!הפרויקט יפתח,אם לא ביוני אז בנובמבר. פיל לבן הוא לא יהיה,ותנועת הנוסעים העכשוית(6 מיליון בשנה) נכנסת ויוצאת ב"רכות" בטרמינל הישן,אז אפשר להרגע.
זה לא משנה
נמאס כבר מההרגשה שנוחתים באיזה בסיס צבאי סוג ב' בעולם שלישי.

איך אמרנו?? זהו נתב"ג 2146 כמובן !!

איך אמרנו?? זהו נתב"ג 2146 כמובן !!

תחנת הרכבת בנתב"ג לא תיפתח בזמן.

האם תחנת הרכבת בנתב"ג תיפתח בזמן?
יכול להיווצר מצב שהתחנה תיפתח לפני הטרמינל, ואוטובסים יעבירו את הנוסעים מהתחנה לטרמינל 1???
תחנת הרכבת בנתב"ג לא תיפתח בזמן.
יש עוד המון עבודה שם. לא ידוע לי מה תאריך הפתיחה הנוכחי.

אוהד11

New member
נקווה שנכדינו יזכו לטוס מנתב"ג ....

לצערי, אתה צודק ! המצב שם חמור
הרבה יותר מאשר מתארים בתקשורת. כך למשל, תחנת הרכבת במצב של רק חצי עבודה !
אולי כדאי לפתוח הימור באיזו שנה יתכן שייחנך טרמינל 3 בנתב"ג ? זה יהיה חזונו של ביבי על קזינו, אמנם לא באילת, אבל בכל זאת קזינו. אני מניח שבשנת 2050.

הדר קון

New member
אוהד יש לי חדשות טובות בשבילך

אולי כדאי לפתוח הימור באיזו שנה יתכן שייחנך טרמינל 3 בנתב"ג ? זה יהיה חזונו של ביבי על קזינו, אמנם לא באילת, אבל בכל זאת קזינו. אני מניח שבשנת 2050.
אוהד יש לי חדשות טובות בשבילך
כאחד שעובד בשדה התעופה,אני יכול לומר לך בוודאות טרמינל 3 יפתח השנה!!!!הנהלת רשות שדות התעופה כבר עובדת במשרדיה החדשים בטרמינל 3 .ביוני 2004 עוברים לטרמינל כ 50 אחוז מעובדי הרשות.ומטוס ראשון מתוכנן להתחבר לשרוול טרמינל 3 בנובמבר שנה זאת.גזור ושמור!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה