נתב"ג 2000

מצב
הנושא נעול.

דובושכ

New member
בולי תחבורה חדשים

נתב"ג 2000
במוסף מעריב-סופשבוע 19.9.03 תתפרסם כתבה גדולה על פרויקט נתב"ג 2000 אתם לא רוצים לדעת איזה שם הם נתנו לכתבה.
בולי תחבורה חדשים
נאנגליה יוצאים מחר 18.9.03 בולי תחבורה. 5 בולים של צעצועי ילדים נוסטלגיים של כלי תחבורה. ביניהם אוטובוס קומותיים ורכבת.

דובושכ

New member
נתב"ג 2000

נתב"ג 2000
במוסף מעריב-סופשבוע 19.9.03 תתפרסם כתבה גדולה על פרויקט נתב"ג 2000 אתם לא רוצים לדעת איזה שם הם נתנו לכתבה.

omer landau

New member
נתב"ג 3000????

נתב"ג 2000
נתב"ג 3000????
אני מחכה לכתבה הזאת אני עוקב הרבה אחרי הפרויקט וגם התחנת רכבת שם מעניינת אותי מאוד מאוד
רמזים אודות הכתבה??

שלום, רק רציתי לדעת כמה עמודים

נתב"ג 2000
הכתבה והאם יש תמונות מנתב"ג 2000 . והאם הכתבה שלילית או חיובית על הטרמינל .

דובושכ

New member
הכתבהטוענת שיש הרבה אי סדר ארגוני

הכתבהטוענת שיש הרבה אי סדר ארגוני
כ-5 עמודים. יש תמונות . בעצם כתבה שלילית על המבצעים האחראים לפרויקט.

omer landau

New member
אתר הפרוייקט../images/Emo70.gif-נחמד ../images/Emo13.gif

אתר הפרוייקט
-נחמד

הקישור כבר הוצג כמה וכמה פעמים בפורום אבל לא יזיק שוב אז הנה אתר נתב"ג טרמינל 3 יש פה מידע על תכנון הפרוייקט וכל שיהיה בטרמינל

omer landau

New member
קראתי את הכתבה ו......

קישור לכתבה-ברדק 2000

מעריב-ברדק 2000!!!!
קראתי את הכתבה ו......
קראתי את הכתבה(בגיליון המודפס) הוא צודק כי זה נכון שהיו ובטח עדיין יש מחדלים שונים אבל הפרוייקט הזה אמור להיות מדהים ויפה מכל מיני בחינות אני מאוד מקווה שיפתח בחודש יוני 2004 הוא כבר מאחר בשש שנים

aas111

New member
הפרשה העיכוב לבנית מתחם לציבורי

אם זה לא היה כל כך עצוב
זה היה מצחיק מאוד. הצרה היא שזה לא הפרוייקט היחיד שמתנהל ככה במדינה הזאת.
הפרשה העיכוב לבנית מתחם לציבורי
מזכיר לי מאוד לבנייה תחנת מרכזית חדשה בתל אביב לכך להם לבנות 20 שנה עד שגמרו ונשמע לי שהם לא ייגמרו אז שאצא לפנסייה

oren*

New member
חבר יקר, אנא המעט בפתיחת הודעות

בולי תחבורה חדשים
נאנגליה יוצאים מחר 18.9.03 בולי תחבורה. 5 בולים של צעצועי ילדים נוסטלגיים של כלי תחבורה. ביניהם אוטובוס קומותיים ורכבת.
חדשות. מספר ההודעות הראשיות בפורום מוגבל, וכל הודעה חדשה דוחפת החוצה הודעה אחרת. תודה.

ה דרומי

New member
אורן ממש לא מזמן היה כאן שרשור

חדשות. מספר ההודעות הראשיות בפורום מוגבל, וכל הודעה חדשה דוחפת החוצה הודעה אחרת. תודה.
על כן לפתוח שרשור או לא לפתוח שרשור חדש מה היא תגובת המנהל

oren*

New member
תלוי בנושא, האם הוא מצדיק פתיחת

על כן לפתוח שרשור או לא לפתוח שרשור חדש מה היא תגובת המנהל
שרשור חדש והאם אותו משתתף כבר פתח הודעה חדשה באותו יום. תסכים איתי שהודעה שבה אין תוכן אלא רק מידע יבש לגבי כתבה שתתפרסם בעוד מספר ימים, לא מצדיקה פתיחת הודעה חדשה אלא יכולה להצטרף לשרשור חדשות קיים.

aas111

New member
ה דורמי

שרשור חדש והאם אותו משתתף כבר פתח הודעה חדשה באותו יום. תסכים איתי שהודעה שבה אין תוכן אלא רק מידע יבש לגבי כתבה שתתפרסם בעוד מספר ימים, לא מצדיקה פתיחת הודעה חדשה אלא יכולה להצטרף לשרשור חדשות קיים.
ה דורמי
לפני כמה ימים אני כתבתי הודעה על רכבת עם אופנע ואתה פתחת תוך 3 שעות את ההודעה חדשה באותה נושא ואני שתקתי והמשכתי הלאה תראה עדיך לשמור על שתיקה . לא צריך לקחת ללב כל דבר לא נורא אם יש שרשור חדש או פותחים הודעות חדשות מי שקובע כללים זה מנהל פורום ואתה יכול לבוא עליו בשקט כאן אין תחריות וגם אני לא מתכונן לקנות מצלמה .אני מכון לסרוק כי לא מתחרים כלום שווה שווה

ה דרומי

New member
צודק בטח היתה טעות שלי קבל../images/Emo140.gif

ה דורמי
לפני כמה ימים אני כתבתי הודעה על רכבת עם אופנע ואתה פתחת תוך 3 שעות את ההודעה חדשה באותה נושא ואני שתקתי והמשכתי הלאה תראה עדיך לשמור על שתיקה . לא צריך לקחת ללב כל דבר לא נורא אם יש שרשור חדש או פותחים הודעות חדשות מי שקובע כללים זה מנהל פורום ואתה יכול לבוא עליו בשקט כאן אין תחריות וגם אני לא מתכונן לקנות מצלמה .אני מכון לסרוק כי לא מתחרים כלום שווה שווה
צודק בטח היתה טעות שלי קבל

מצב
הנושא נעול.
למעלה