נתאגד ונתאחד

yamaha600

New member
נתאגד ונתאחד../images/Emo24.gif

הדיון כאן בפורום לא היה מספיק רחב אין צורך בהפגנות אלימות .........אלא בהפגנות נוכחות........ ואם לא מרגישים בנוכחות שלנו אז אולי ירגישו את אי הנוכחות שלנו וכשם שיש יום ללא מכוניות יהיה גם יום ללא אופנועים ובבוקר יפה שטוף שמש כל בעל דו"ג יקח לעצמו את רכבו...... רכבת.......אוטובוס........אפילו קו 11 וישאיר את הכלי בחניה בביתו וכך לאט לאט יבינו כמה חשיבות שיש לכלי הקטן והחמוד הזה בעל צמד הגלגלים ששוקל בין 50 ל500 ק"ג וכמה חשוב לקדם את הנושא,למסד אותו ולא להמית אותו מות גיבורים על חשבונינו. אולי כשביום הזה לא יהיו אופנועים ברחבי ת"א,י"ם,חיפה איילון יהיה חסום משמע חצי מדינה חסומה אזי יתחילו להבין את המשמעות העצומה שיש לנו שנסו מותניים............. אומץ ותעוזה........... הקרבה אישית......... המון סבלנות....... ונודניקיות גדושה............. YAMAHA 600

bimmer

New member
אחדות הפוכה - להצבעה

זוהי הקפצה של 2 הצעות של ימהה600 ושלי - לשיפוטכם: מה דעתכם על "יום אופנועים". במקום שכולם יבואו במכוניות ביום אחד, ונראה להם מה זה!!! יבואו כולם על אופנועים. כל אלה שנוסעים רק בשבת. כל אלה שנוסעים רק בששי. כל אלה שנוסעים רק לעיתים רחוקות. כל אלה שנוסעים רק בשטח. כולם יצאו, ויסעו לעבודה באופנועים. זה יהיה יום ללא פקקים ויום הפנינג ענק לאופנוענים. כך מצד אחד נגיע לאותה מסקנה - דו"גים טובים לתחבורה (אבל הראינו את זה באופן חיובי ולא באופן שלילי) ונעשה משהו שיאחד ויקרב בינינו. נפתח אחוות רוכבים. וכך, כמסורת, כל 15 למרץ (וזו סתם דוגמא לתאריך שמבשר את תחילת העונה), יוצאים כל האופנוענים מחוריהם ומציגים את הרכוש בפרהסיה. ניתן יהיה לפגוש אנשים חדשים, ולחייך אליהם ברמזור - זה היום שלהם. ניתן יהיה לצאת במצעד (ואולי - מנסע) ברחובות הערים. ואני מדגיש - לא הפגנה. אין שלטים, אין נאומים, אין מחאה. אנחנו מציגים לראווה את הדבר שמדבר הכי טוב - את האופנועים שלנו. אולי איזה גבר או שניים יאזרו אומץ ויאמרו לאשה - זהו, החלטתי - גם אני רוצה כזה. אולי איזו אשה או שתיים יאמרו לעצמן - למה לא, גם אני יכולה. אין דבר שמדבר יותר טוב מזה. דמיינו: ZX12 ליד C1, קאסטומים מלאי דאאוין ואווירה, k1200LT ו- גולדווינג, הרבה GS (מכל הסוגים), הרבה "חגבים", הרבה קטנועים, הרבה אווירה, בלונים... למה אחרים יכולים... ואנחנו לא... תראו - אני רואה את האווירה הדכאונית והלוחמנית בפורום - כולם נגדנו ואנחנו שונאים, והם לא מבינים, ואנחנו נראה להם. אני מציע הצעות לשינוי כיוון כללי. הכיוון בו הלכנו לא עבד (ולדעתי גם לא יעבוד). בואו נשנה גישה. כמו תמיד, יש רק גוף אחד שיכול להרים פרוייקט כזה, "יום אופנועים" או "לעבודה באופנוע". לגוף הזה קוראים "מועדון האופנועים הישראלי". הוא מייצג והוא מרכז. לדעתי פעילות מהסוג שאני מציע תביא לו הרבה יוקרה ומעמד, וגם הרבה חברים. (כרובי, תגיד, ההנחה שלי שראשי המועדון קוראים את הפורום נכונה?) בימר

pap:-)

New member
מצויין ../images/Emo70.gif אבל לא כולם מחוברים ...

לאיטרטנט ואפילו עם כן לא בטוח שלכאן אז ....... איך תעביר את המסר לכ .. 70,000 דו"גים רשומים ?? תגיד תומר תראה ......

bimmer

New member
אם לא הובן מהצעתי

זה לא מבצע אינטרנטי... או פורומי... מדובר במבצע מתוקשר של המועדון, עליו יש פרסום בכל העיתונות המקצועית בארץ (וגם ברגילה), כולל יחצון לכלי תקשורת אחרים בדבר מטרות המבצע. מימון? סבסוד על ידי העיתונות המקצועית בארץ והמועדון בעיתונות רגילה וביחצון. בימר

silicon

New member
אתה מניח נכון:

חברי הועד שמבקרים פה הינם: שלמה כהן גיישן הדגלן איזי ריידר איתן כ. סיליקון למעשה היחיד שלא מבקר כאן הוא יו"ר המועדון, שזוכה לעידכונים רלוונטיים מאיתנו. ולעניין: קראתי את ההצעות, קצת קשה לי להגיב (אני בעבודה, אז עסוקה קצת וגם לא הכל עולה כאן כששולחים הודעה, אתה בטח יודע)... הקיצר: נדון ונשקול. אני אישית מעדיפה מאבק חיובי מאשר מאבק בכיוון השלילי (או לפחות לנסות קודם את הכיוון החיובי). צריך לעשות את המאבק שלנו בתיזמון המתאים, מכמה בחינות:
הן מבחינת מזג אויר- תחשוב שנחליט על יום, ובסוף ירד בו גשם: מי יבוא? מעטים מאוד. זוהי יריית כדור ברגל...
הן מבחינת לחץ תקשורתי- תחשוב על מה יהיה לתקשורת יותר חשוב לעשות סיקור: פיגוע (חס וחלילה) או רצח ביפו או נכים שמצטלמים נורא ואיום (טוב לרייטינג) או חבורת מלוקקים עם חליפות המפגינים על מחיר?
והן מבחינת זמנים של המשתתפים בהפגנה- אתה חושב שהסטודנטים יסכימו לבוא על חשבון שיעור באינפי? העובדים יסכימו לוותר על יום עסקים לחוץ וקשה- בזמני הפיטורים הנוראיים של היום
כל ארגון דומה הינו בעייתי, ובמקרה הזה- פי כמה. תבוא היום למפגש, ונמשיך רעיונות ושיחות, ושלא תבינו לא נכון: אין שקט תעשייתי. אין אבטלה בוועד. רק צריך לתכנן בחוכמה
להתראות בערב במפגש המועדון- ליאורה.

Bunditon

New member
כלום לא יצא מזה

לצערי כל הזמן מדברים על ישיבות ודיונים ושוב ישיבות ובואו נבדוק שוב . דדדדדדיייייייייי
הגיע הזמן שהועד החדש יתחיל לעבוד ולא רק לנהל על הנייר, כי מבדיקה עם אנשים נוספים במועדון, זה הרושם המתקבל. יתכן ואני אומר פה דברים שאינם נכונים בפועל, אבל זה הרושם שמתקבל, ועם זה אי אפשר להתווכח. תתחילו להריץ דברים ואז נראה. (
בתקוה אמיתית שמשהו יזוז פה סוף סוף ולא רק הדפים בפורום
)

כRובי

New member
אז השתפרנו !

כי אשר הוועד הקודם היה בתפקיד (אי אפשר לכתוב "פעל") לא היה צורך לעשות בדיקה...זו פשוט הייתה עובדה !
מזל שהתקדמנו (המועדון) קדימה...

Bunditon

New member
ממש לא !

כרובי ידידי, זה שהועד הקודם לא עשה הרבה זה דבר אחד. זה שהועד הנוכחי לא עשה עדיין כלום זה דבר אחר לגמרי. אני לא מקבל את האמרה "אז השתפרנו !" כי זה לא נכון (ואני מאוד מקווה שזה ישתנה בקרוב). אני לא מנסה לעורר פרובוקציות אבל הגיע הזמן שיזיזו את עצמם (ולא משנה לי מי בועד היום, אתמול או עוד שנה מהיום)

danh

New member
אם איני טועה -

הובטח עדכון בקרוב אודות הפעולות שנעשו וגם אלו שעדיין בתכנון (העדכון על ידי שלמה כהן)
danh - ממתין בסבלנות למידע החדש ומזכיר לועד הנבחר את הצעותיו לפעילות לוחמת ...

bimmer

New member
פירוט, הרחבה, הסברים, ביאורים ותוספ

לרעיון שהעליתי יש 2 חלקים: 1. יום אופנועים – כולם באים לעבודה על אופנועים. חלק זה ידגיש את התרומה של האופנוענים לתנועה ולחניה, ויהווה יום שכל אופנוען יהיה גאה לצאת בדו"גו החוצה – לעבודה, ולהראות – אני מאלה שיש להם דו"ג משלו. לרעיון כזה כולם יכולים להצטרף – אין פגיעה בעבודה, בלימודים וכו´. השיקול היחיד הוא מזג האויר (לכן הצעתי לקבוע אותו כיום "פתיחת העונה") ותקשורת. 2. ראלי אופנועים. הכוונה ליום-יומיים (או יותר) של הפנינג במקום גדול ופתוח (פארק הירקון לדוגמא) הכולל תצוגות, מכירות חלפים וציוד, תחרויות קטנות (האופנוע היפה ביותר, תחרות הנסיעה האיטית ביותר ועוד). העקרון הוא שבעלי דו"ג באים, רואים מאות ואלפי דו"גים אחרים (בשעות היום ולא בסמטה אחורית בת"א בחושך), עוברים בין דוכני המכירות של כל היבואנים והיצרנים שפורסים לאתר (צריך לדבר על מבצעי הנחות בימים אלה), ומבלים יום/אחה"צ בכיף. בסוף הארוע עוברים ברחובות העיר הגדולה בנסיעה איטית, צבעונית ומתוקשרת. ניתן לקרוא לזה "טעם החיים" (על משקל "טעם העיר"). ניתן לגבות סכום סימלי של כמה עשרות ש"ח לכניסה, אשר ישמשו למימון הפעילות ולמטרות נעלות נוספות. פרסום – כרגיל – בעיתונות מקצועית וכללית, מספיק זמן מראש. לארוע זה מגיע כל אחד בזמנו החופשי, ושוהה כמה שרוצה. אני מאמין שכל אופנוען ימצא את הזמן המתאים ויקצה לכך כמה שעות לפחות (אני מכיר גם כאלה שישרצו שם כל הזמן). אלה שני הנושאים, שניתן כמובן, לשלב ביניהם, אבל ניתן לעשות כל אחד בנפרד – ובגדול. ההשראה מגיעה מארה"ב הגדולה, שם מתקיים כל שנה, בשבוע הראשון השלם של יוני, ראלי אופנועי תיור ב- Lake George – ה- AMERICADE. הכוונה להשתלטות של כ- 50,000 אופנועים (גולדוינג, הארלי, ב.מ.וו. ואחרים, בעיקר אופנועי תיור גדולים, הרבה טרייקים (TRIKE - אופנוע שעבר הסבה לתלת-גלגלי - 2 גלגלים מאחור במבנה של מכונית) מדהימים, אבל גם אופנועים ספורטיביים, מכוניות אקזוטיות וכו´) על עיירה קטנה למשך שבוע. מגיעים מכל רחבי ארה"ב וקנדה, אבל גם מהעולם כולו (נציגי ישראל לא הגיעו מהמרחק המירבי, אותו עשה אוסטרלי אחד שאת הסוף, ממיאמי, עשה ברכיבה). בכל חניה אלפי אופנועים. שוק ענק למוצרי אופנועים, רכיבה ורוכבים. נסיעות מבחן. תערוכות. הרצאות. הרבה אוכל וטיולים בסביבה. רק לשבת באחד מבתי הקפה, בעדיפות בקומה שניה במרפסת, ולצפות במאות האופנועים החולפים באטיות הלוך וחזור כל הזמן, יכול להעביר בקלות חצי יום. ומי שלא ראה גולדווינג מושקע מואר בלילה , כתחנת כח עצמאית, עולמו ונסיונו האופנועי אינם שלמים. ובסוף השבוע – parade לראש ההר הסמוך (בכביש, בכביש), לחניון שעליו, לתצלום מהאויר של כולם. בקיצור, אופנוען יכול לבלות כמה ימים במקום ולא להשתעמם לשניה. אנרגיות מדהימות וכיף נטו. זו תרבות שאנו יכולים רק להתקנא בה אבל מספיק לחוש אותה על מנת שהראיה האופנועית תשתנה. רצוי ליבא לארץ (אפילו אם זה יחייב מספר שינויים). בימר

danh

New member
../images/Emo45.gif ולגבי הראלי -

המקום המתאים ביותר לכך הוא רמת הנגב ....
danh - מדמיין את הנגב שוקק אופנועים ...

למעלה