נשששמות

ביטוששש

New member
נשששמות

אני חייבת צ'ופרים למסע פסח אז אם יש לכם רעיונות/קישורים- זה יתקבל בשמחההה!! תודה רבה רבה... לילה טוב!!

צכילה

New member
../images/Emo60.gif ממ יש לי כמה

אולי זה לא הרבה אבל אלו חמודים: עברנו את פרעה נעבור גם את זה או תקחי דס (כמו פלסטלינה רק שמתקשה) ותעשי כאילו מצות וזה ממש חמוד כשרשרת... או שיש את הצופרים של הרגע... שבעצם כל מדריך בארץ נראה לי עשה אותם: שרשרת עם תלונות: מתי מגיעים, אוף, אני צמה, איפה השירותים, לא נקי כאן.. וכל התלונות של החניכים ואז כל מי שאומר אחד מאלו במסלול תולשים לו, ואז מי שנשאר עם הכי קצת בסוף מקבל "הפתעה" שהיא בעצם כלום (מוחהחה) מזרק- זריקת מרץ עם סוכריות... אממ כרית לילה טוב. אני יודעת שהם קצת נדושים.. הם רק עלו לי לראש. ערב טוב. :]

הדס 15

New member
אממ..

>מקל ארטיק בשרשרת- זה מקל עלי >מד לבקבוק עם הפתועת- שתית רבע בקבוק- מקבל טופי, חצי בקבוק צופר, סוף הבקבוק צופר לכל השבט >סרט של צבי הנינגה לראש עם השם של הסניף >בארבע חניכים דיברו המדריכים (נו יש צופר כזה, לא זוכרת כרגע איך הוא הולך..) >סכין חד"פ- הקם להשכימך השקם להורגו >הציור של הזקנה המפולחת ההיא- זוזו יפדלאות >קשה להסביר במחשב- דף מקופל, רואים תקצה הימני שכתוב התחלה ותקצה המאלי שכתוב סוף, באמצע אבל בחלק הימני כתוב-->אתה פה! ואז למעלה: 'חשבתם שהדרך קצרה??' וכשתפותחים את הדף רואים עוד פווול דרך, עליות וירידות וכו', וכתוב 'טעיתם!!' (אוף זה הסבר מעפן) >ערכת מסע- סיכת ביטחון, חוט ומחט, פלסטר וכו' >תפילת הדרך לחניך >לסוף הטיול: אם האוטובוס היה מסריח והאוכל מפוצלח ונקעת את הרגל וכו וכו' וכו' (ולכל משפט יש ציור) >>>סימן שהטיול היה מוצלח.. >יש קטע כזה על כל מיני סוגים של אבנים (יש אבנים של סתם ואבנים קדושות יש אנשים עם לב של אבן ואבנים עם לב אדם יש בלה בלה בלה..) ובסוף- אבל הכי אני שונא את האבן בנעל שלי.. (משו כזה) >מכסה לעיניים מסול וגומי (כמו של מטוס) עם ציור של כבשים וכתוב- לכל אלו שלא מצליחים להירדם- תתחילו לספור כבשים (אפשר להוביף את השיר מהכבש ה16) >ג'וק מפלשטיק בנעל/ בשק"ש -לפני שאתם נכנסים תבדקו טוב טוב ששום דבר לא נכנס לשם לפניכם.. >זהו בינתיים, חוץ מהצופרים הכי כיף זה משחקים במסלול כמו ברוצח או שלוקחים קלמנטינה ואסור שהיא תהיה אצלך בתיק (אשכרה אסור- זה עלול הלימעך שם.. P:) ומעבירים אותה לאחרים.. חידות הוא והיא בעצירות זה ענק, וגם כל האגדות פרחים וצמחים זה סבבה.. >תהנו! בהצלחה!

gilatb1

New member
מישהו מכיר במקרה את הקטע עם ה4

חניכים? ומה זה הצ'ופר עם הזקנה המפולחת..?

הדס 15

New member
**המפוצלחת

ציור של זקנה עם הליכון שכתוב ליד- 'זוזו יפדאלות' ואת הטקסט של ה4 חניכים אני יחפש אח"כ, אני גם צכה את זה..

הדס 15

New member
ברח לי התוכן..

לוידעת מה הקשר של לוח קיר 5, בכל אופן- זה לא מה שהתכוונתי..

למעלה