נשר

יקב זכרון

הדבר המקסים הזה שווה מבט סמל המגולף בפתח היקב (אל שתאלו אותי איזה בדיוק, כי לא יודעת)

magy

New member
ככה זה כשלא עושים שיעורי בית

סמל היקב בזכרון............מקסים..... הייתי בחביות........אבל לא מצאתי לוגו.... לא הקשבתי טוב איך מחפשים......משהו ספציפי...... רשמתי לי......צריכה לבדוק....טוב יותר..... אבל כבר היה שווה ולו בגלל זיכרון..........גילוף בעץ?

חיפשתי את הלוגו ולא מצאתי

יש להניח שהוא נמצא איפה שהוא אבל אין לי זמן לחפש. את צריכה את הלינק של האתר של תמונות המדינה? אם כן אדביק אותו פה שמרתי לי אותו במועדפים

magy

New member
יש לי....את האתר

ממזמן.... חיטטתי בו המון....אבל הגעתי רק לחביות ענקיות מנירוסטה....ועוד כמה שטויות אין לוגו........ בשום צורה שחיפשתי לא מצאתי את הלוגו......סתם מסקרן......

tsipi35

New member
יגעת ומצאת - תאמין ../images/Emo70.gif

והרי לך הקישור לאתר הבית של מפעלי מלט נשר. ומייד יוצאת לכתת רגליי למצוא לך את בירה אביר.

מסתבר שאני לא עושה שעורים כראוי

אכתוב על הקרח בירה בירה בירה לירה לירה לירה שקל שקל שקל שקט שקט שקט מספיק ודי

tsipi35

New member
פנטזיה יש לך אולי מושג באיזו חברה

ייצרו את בירה אביר?

בירה אביר / נשר

יוצרה ע"י חברה בשם " מבשלת שיכר לאומית בע"מ. נבלעה, ע"י תשלובת מפעלי טמפו בע"מ. סתם, לידיעה, אישית. למי שרוצה לחפש, את הלוגו, ולכל חובבי הטיפה המרה. לי זה עושה צרבת. הגוגלינג.

יווווווו, איזה מאמי ../images/Emo13.gif

בטח, גם לא משחקת קלפים.
אז מה נשאר לך בחיים ?

אז ככה

משחקת קלפים עם הילדים רביעיות של קרלו ומה עוד? שאספר לך פה? או שנעבור פורום בשביל זה?

לאאאא, זה קרלו

מעדני חלב שאתה מוצא על המדפים במרכולים מילות נוסטלגיה: מכולת צרכן צרכניה איזה עוד?

למעלה