נשרפת קצת מבפנים.

מילי1991

New member
נשרפת קצת מבפנים.

ישבנו בחמישי (פורים) והיה צחוקים, הייתי גם עם חברה
היה לי כיף, אבל לא הרגשתי שאני מצליחה להביא/להביע את עצמי- בכלל
הוא לא היה נראה לי האחד שאתחתן איתו, זה מה שהפן הפרקטי שבי אמר לי.
מה שכן- הוא סקרן אותי בטירוף, הוא מצחיק, שנון ורגיש כ"כ..
אז כן, אפשר להגיד שראיתי אותו ואמרתי לעצמי "כזה!!!! כזה אני רוצה"
יום אחרי, התקשרתי..
לאו דווקא רציתי אותו בתור בן זוג, אולי זו הסיבה שגם לא פחדתי להתקשר
הרגשתי שאני מזדהה איתו, שאנחנו דומים, שאני קצת (הרבה) רואה את עצמי, בו..
אז איפה היינו?
כן, התקשרתי, יום אחרי, סתם כדי להתקשקש...(מה "להתקשקש"- מפגרת!!! אחח כן אני מפגרת)
הוא התקשר אחרי דקה ואמר שהוא רוצה להיות אמיתי איתי
קטעתי אותו מיד, לא נתתי לו להוציא מילה אחת ואמרתי לו שכן, גם אני, הבנתי ישר שזה לא- זה
(שאני לא יודעת עד כמה זה באמת נכון כן..)
הוא אמר ש"אולי נתראה בעתיד." או משהו כזה (אנחנו במסגרת משותפת כלשהיא)
הרגשתי כאילו קיבלתי דקירה/שריפה בלב
שריפה שלא נכבית עד עכשיו
אני מרגישה כל -כך חסרת אונים.
אני לא יודעת אם רציתי אותו, אבל באותו יום שנפגשנו היה בא לי שהחברה שלי תעוף משם ושאשאר לדבר איתו עוד חצי יום..
מרגישה פספוס ענק
אבל מקבלת את היסורים באהבה
אוף..
אני רוצה לבכות.

Shamy

New member
אתחיל בכך שאני שמחה לראות שעודך עמנו

את תמיד מתקבלת בזרועות פתוחות ובקבלת פנים חמה בפורום זה ,

שנית נראה לי שהסיבה ש"התבאסת" או כעסת היא לא כי רצית אותו , הרי אמרת בעצמך שהוא לא כ"כ היה נראה לך; אלא הסיבה שכעסת נעוצה בעובדה שפשוט אמרו לך לא ואת לא אוהבת לקבל לא, הרבה מאתנו לא אוהבים לקבל לא. רובנו רוצים את היד העליונה ולהיות אלה שאומרים לא ולא אלה שנאמר להם לא, כי זה מעורר אנטוגוניזם לפעמים וקצת עלבון אפילו שבמילא הוא לא היה נראה לך גם כך.
אולי תנסי להבין את זה ככה וזה יעזור לרכך את המכה.
את גם תמיד יכולה להתנחם במציאות הבאה : את תקבלי המון לא בחיים , בראיונות עבודה שרצית,מבני זוג פוטנציאלים שרצית או לא רצית , בדחיית רעיונות ובזוגיות עצמה . אבל החוכמה היא לדעת להתמודד עם התסכול הזה בסבבה ולהבין אוקיי, אז הפעם לא אולי פעם הבאה כן ופשוט באמת לנסות ולא להתייאש ולהמשיך להאמין בעצמך ולנסות שוב ושוב ושוב ושוב עד שתקבל כן.
את תמיד מוזמנת להשאר עמנו

שיהיה לך המשך שבוע נעים

שלום

צריך ליצור קשרים עם אנשים לפי רגשות בהווה, ככל שאוהבים את האדם כדאי להיות אתו בקשר והרגש שייוצר בעתיד יחליט לאן הקשר יוביל. אמנם לא תמיד יש לנו מזל באנשים, והרבה פעמים האדם שאנחנו אוהבים או מחבבים לא מחזיר לנו רגש דומה והקשר נעלם. צריך להמשיך לתת מעצמנו לאנשים, לאהוב את עצמנו ולקוות שבעתיד יהיה מישהו מתאים יותר.
&nbsp

למעלה