נשק מקוצר

angell4

New member
נשק מקוצר

מה התנאים לקבלת נשק מקוצר בטירונות? אני עושה טירונות 02 ואני לא מסתדרת עם הנשק הוא ממש ממש כבד לי ואני לא יכולה לעשות איתו כלום. אני יודעת שמתחת לגובה מסוים מקבלים מקוצר, אני אמנם נמוכה אבל לא מספיק כדי לקבל מקוצר. יש לי פרופיל 45 על תת משקל ואני שוקלת מתחת ל 50 זה יכול לעזור לי? ועוד משהו, בטירונות 02 עושים מבחני בר אור?

blabla2a

New member
תגובה

אני חושב כדי לעבור טירונות 02 צריכים לירות ב 3 מצבים עמידה כריעה ושכיבה.. מספר כדורים אין לי מושג + מבחנים תיאורטים ומעשיים אבל זה שטויות.. נראה לי שמתחת למטר 50 מקבלים מקוצר... והוא גם שוקל קילו פחות מארוך... עושים בר אור בסוף הטירונות... ואל תדאגי כולם עוברים במיוחד בנות הזמני מינימום שלהם קלים להשגה... נראה לי 2000 מטר ב 13-14 דקות

angell4

New member
כנס...

למדנו בטירונות לפרוק את הנשק אני לא מצליחה להרים אותו ב 60 מעלות בגלל זה אני לא מצליחה לפרוק. כשהתאמנו על המצבי ירייה כמו שתיארת גם בקושי יכלתי להחזיק את הנשק אז אם לא הצלחתי אין לי מושג איך אני אצליח לירות במטווחים. אני לא מתחת למטר 50 אני מטר 56 השאלה אם אני יכולה לקבל מקוצר בגלל התת משקל שיש לי.... ובקשר לבר אור אני ממש לא בכושר אני לא מסוגלת לרוץ 2000 מ'... :/

blabla2a

New member
תקשיבי....

אין דבר כזה "לא בכושר ולא מסוגלת" 13 וחצי דקות ל 2000 מטר זה ים של זמן.... תאמיני לי שאת מסוגלת בפחות ..... בקשר ללא מצליחה להרים ל 60 מעלות... אין לי מושג כמה זמן את עם נשק... אני בן ולי גם היה קשה עם ארוך להרים ל 60 מעלות אבל אחרי 4 ימים עשיתי את זה כבר בלי בעיות צריכים להתרגל... כמו כל דבר בחיים... אני חושב שבשיעורי מדס רצים 1000 מטר... תנסי לפתוח שעון ותראי כמה את עושה ... בכל מקרה בהצלחה ותזכרי שאין דבר כזה לא יכול... יש לא רוצה :)

angell4

New member
תשובה

התחלתי טירונות ביום ראשון מיום שלישי אני עם נשק נראה לי..... קיצר הסעיף של התת משקל לא יכול לעזור לי?

lala land

New member
אני אגלה לך סוד..

גם בטירונות של לוחמים, חצי מחלקה מתפרקת כמו כוסיות (סלחי לי על הביטוי..) בפריקת נשקים.. מבטיח לך שעד סוף הטירונות תהיי מוסמכת להחזיק נשק ב-60 מעלות :) אין חייל שלא חושב באמת ובתמים שהנשק הארוך פשוט לא בשבילו ! רבים וחלשים עשו את זה לפנייך, רבים עוד יעשו את זה אחרייך... תנסי למצוא את הפלוסים שבנשק הארוך.. נגיד בשירותים אפשר לתלות עליו בגדים בלי שייתלכלכו מהריצפה! אפשר להשתמש בקת בתור פטיש במקרה הצורך... תהיי יצירתית :)

או שאפשר

להשתמש בנשק כמו המשך של היד וכשאתה שוכב על המיטה כולך שפוך מת אין לך כוח לזוז ואתה צריך את התיק אתה פשוט תופס אותו עם הנשק... אחחח כמה פעמים היו חסרים לי כמה סנטימטרים האלה...

כולי רחמים...

את כולה עושה טירונות 02 את לא באמת תהיי עם נשק בשירות שלך תשרדי שבועיים או שלושה עם נשק ארוך... רבים ממך עברו טירונות שלמה עם ארוך ושרדו די להתפנק!

angell4

New member
מה הקשר?

לא מדובר פה בפינוק אני באמת לא מצליחה אם היית רואה איך אני נראת היית מבין. אם זה היה פינוק לא הייתי פונה לעזרה אני פשוט לא מצליחה! וברור לי שאני לא היה בנשק אבל אני צריכה לעבור את המטווחים איכשהו.....

תשמעי...

אני הייתי עם ארוך חודשיים בטירונות... גם לי היה קשה בהתחלה... זה שוקל 2.940 קילו... אני מניחה שהרמת דברים יותר כבדים בחיים שלך.... במטווחים זה בשכיבה, תשעיני את המחסנית על הרצפה... זה מוריד מהכובד.....

גם אני לא הצלחתי בהתחלה../images/Emo13.gif אני

הכי קטנה בארץ, 1.52, והסתדרתי יפה מאוד עם נשק ארוך בסוף הטירונות את כבר כל כך לא מרגישה אותו שאת תהיי בשוק מעצמך באיזה קלות ומהירות את מפרקת אותו.. הכל פסיכולוגי!

בלללעעע

New member
את לא יכולה להשיג מקוצר על זה...

תסתדרי עם זה. לאט לאט מצליחים יותר. טירונות 02 היא כולה שבועיים, גג שבועיים וחצי, ובפרק זמן הזה לסחוב 2.4 ק"ג לא יעשה לך כלום. מה שכן את יכולה להשיג על תת משקל זה אפוד מוקל, הקלות בבר אור (זה תלוי בפרופיל, אבל תלכי לרופא ותראי מה אפשר להביא לך...) ועוד כל מיני הקלות.

A Y A 8 5

New member
תגובה לתגובה

בכל טירונות עושים שלושה מצבי ירי, רק שב- 02 מתמחים בלזרוק רימון

למה ש- 02 ילמדו לזרוק רימון?

אגב, ב- 02 עושים הרבה פחות מקצים מאשר ב- 03 (לי היו שבועיים שלמים של קליעה) וחוץ מזה 03, הרבה יותר בשטח מ- 02...

A Y A 8 5

New member
רימון

כל הקצינות שמשרתות בבסיסים פתוחים , בואי נגיד שאין להם תפקיד מי יודע מה חשוב, ולפני שהן עשו קורס קצינים, הן היו חיילות רגילות, אחרי שהן התקבלו הן צריכות לעשות השלמה חיילית שזה אומר לעבור ל02 ובין היתר בטירונות כזו "זורקים רימון" זה ההבדל היחיד בים 01 ל- 02, למה הם עושים את זה? אין לי מושג.

למעלה