נשקים , להנאה .

Elvador

New member
נשקים , להנאה .

סביר להניח שמעבר ללוחמת סכינים , אולי גם מקלות קצרים ולימודי התגוננות בפני שני אלו ונשקים חמים - רב הנשקים אשר את השימוש בהם אתם לומדים במסגרת לימודי אומנויות הלחימה שלכם - אנשים - אתם עושים בשביל ההנאה שבכך . בשביל הריגוש , ובשביל התכונות והיכולות אשר העיסוק מעניק לכם . אם עד כאן אינני טועה , ואני מקווה שאני לא - אז כל אלו מכם העוסקים במלאכת כלי הנשק - סביר להניח , מתעניינים בהם על צדדיהם השונים - כולל ההיסטוריה שלהם , שימושיהם המגוונים ונתוניהם הטכניים . __אם זהו אכן המצב , למה שלא ייקח לעצמו למשימה - כל חובב נשק או עוסק בו באשר הוא ( פרט כמובן לנשקים אשר לימודיהם נועדו בראש ובראשונה להגנה עצמית . בעצם - בואו נוסיף גם אותם !! :) ) - לכתוב כאן באופן ממצה ומהנה ( ואני מאמין שכולכם מסוגלים לכך ) על הנשק שבו הוא עוסק או מתעניין ? עולות במוחי המון שיטות המכילות בתוכן המון שימושים בכלי נשק שונים - ככה שלדעתי זה יכול להיות דיון מעניין . אני אנסה בהמשך לכתוב על התגלגלות הרפיאר הקלאסית לידי חרב הסייף הידועה היום , אלא אם כן מישהו שמבין כאן בעניין ייתנדב לעשות כך - כי כדי לתת לכם מידע מדויק אני אצטרך לקרוא כמה עמודים . בהצלחה - אלוודור ! [email protected] אוה כמעט שכחתי - מי מתחיל ?

WaveGal

New member
מילים מושחזות היטב...

(וגם מילים כהות לחבוט בהן) הן נישקי היחיד (ונותנים לי להיכנס לקניון אז כנראה שהן לא חדות במיוחד). אם תרשה לי לתקן, לדעתי אין "נשקים" אלא כלי נשק (כמו שאין "רכבים" אלא כלי-רכב).

Elvador

New member
כן , טעיתי .

כבר שלחתי מסר לאחד המנהלים שישנה זאת - הטעות הזאת מרגיזה אותי מאוד ועושה צחוק מהדיון החדש . לא אנדנד , בוא רק נחכה לו שישנה את השם הכל כך חשוב ( ... ) ולמידע ולסקירות הנשקים שיתחילו להגיע .

frodo1

New member
לא הבנתי למה התכוונת

אתה יכול להסביר בדרך יותר פשוטה?

גל, תיקון מילולי

למיטב ידיעתי, האקדמיה ללשון קיבלה כבר לפני זמן רב את המילים "רכבים" נשקים וכדומה. מה שלפני כן היה טעות - היום זה נכון.

Elvador

New member
בכל מקרה .

האם יתנדב מישהו ויהיה הראשון שייספר לנו אודות כלי נשק מסוים ?

למעלה