נשף פורים 8-p

נשף פורים 8-p

שלום לכולם, ברצוני לארגן נשף פורים לחדר נשואים נשואות. התאריך 9.3.2001 השעה: 21:45 ועד הבוקר!!! המקום: שרי-שואו רח` זבוטנסקי מרכז העיר ראשון לציון. מה הולך להיות בנשף?? להקת רקנים שרוקדת בסגנונות שונים: מזרחי, קברט, ספרדי ממבו צרל`טון ועוד נשף תחפושות מלצרים שרים בהופעה חיה ומחופשת פרסים והפתעות לשולחנות שיודעים לעשות שמח - שמפניות יינות וכד` מופע של שני אמני סטנד אפ D.J שירקיד אותנו על במת הריקודים -------זה רק חלק מהרשימה--------- העלות: 125 שח` ליחיד!! כלומר - לכל אדם יינתן תפריט שממנו הוא מתחייב להזמין בסך 125 שח` מינימום כל אדם שיחרוג מעבר לעלות הנ``ל ישא בהפרש!!!! כלומר אם אדם הזמין ב 150 שח` עליו לשאת בהפרש של 25 שקלים. בשל סגירת מקומות מראש ההרשמה נסגרת בסוף השבוע הנ``ל. תודה קפצתי לביקור, יום טוב לכולם חבר`ה הכניסה בתחפושות בלבד!!!!!!!! רקדן מחופש לרקדנית בלט, קפצתי יתן קפיצת באנג`י מגג המקום, ספיידרוומן תתחפש כמובן לספיידרוומן, ארז מתחפש לכיפה אדומה, חגית 22 מחופשת לתולעת, פטריה סגולה מתחפש לגברת פלפלת, נשית מתחפשת לגבר, מסטר מתחפש לשלגיה (זקוק לשבעה גמדים) יניבי מתחפש לדרדסבא זה רק חלק מהרשימה אז יאלה בואו תהנו כי הולך להיות פיצוץץץץץץץץץץץץ

Spiderwoman

New member
כמובן שאני אגיע!

מה מחופשת לספיידרוומן??? מאיפה אני אשיג כזאת תחפושת??? טוב נוווווו נמצא כבר!

אני מתכנן להגיע

אביא 200 ש``ח . ואנסה באמת להיתחפש לגברת פילפלת . אולי עם תיק , ורק בפנים . סומק אדום ונקודות חן .

ולמה אני מחפש

אני יודע אני יביא איתי שקיות של חול ונפזר בכניסה שכולם יוכלו לדרוך עלי סוף סוף סתם אני מגיע רק שמשהו יאסוף אותי בדרך ואני חושב שגם מגיע לי הנחה בתשלום כי יש לי 12.3 יום הולדת

פפצ^וק

New member
פפצ`וק

פפצ`וק מתחפשת לאלוהים-----------------סוף סוף תוכלו לפגוש אותה..............<תרתי משמע<

למעלה