נשף סיום.

נשף סיום.

רציתי לשאול גם אתכן. בקרוב מיש לי נשף סיום התיכון וזה אירוע מאוד יוקרתי ומכובד באולם אירועים ברעננה עם כל מה שכלול בזה. רציתי לדעת אם יש לכן המלצות בשבילי על שמלות או תופרת במחיר סביר לשמלות ערב. מישהי שהייתן אצלה ואתן ממליצות. אשמח גם לקבל חנויות לנעליים(יפות) במידות מעל 41 תודה ליאור

../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif

מניסיון אישי...לא מתקמצנים בנשף הסיום...אני נזכרת בעצב בשלי כולה לפני 4 שנים לא חיפשתי מספיק ונבהלתי מהמחירים כך שבסוף יצא שבאתי במכנס ועליונית רשת כשכל הבנות היממו בשמלות שלהן! במתאים לי יש שמלה יפהיפיה וצעירה אבל היא במחלקת ההריון כך שהיא רק עד מידה 46. כולה בשילוב של בד פרחוני צהוב-ורוד(וזה מקסים) ובד ורוד אבל לא מסטיקי,עוברת את הברכיים, שרוולים חופשיים-מרפרפים, מחשוף עדין והשוס זה סרטים שיוצאים משני צידי המותן הנקשרים מאחורי הגב בקשר פרפר. מתוקה, לכי עד הסוף (מבחינת הופעה כמה שיתאפשר לך, ואל תעשי שטויות) כי יש לנו רק נשף סיום אחד!..(ועד החתונה זה מצח-מצחים
)

DREAM111

New member
ליאורי קודם כל ../images/Emo49.gif

איך את מחזירה אותי אחורה מיליון ואחת שנים. טוב אז באמת אם כל כך משקיעים אצלכם אז באמת כדאי לראות משהו שתוכלי גם להשתמש אח"כ לעוד דברים אבל שיהי פיצוצי לערב כזה. טוב בתחום של ארועים אני מאוד אוהבת את הסגנון של מתוקה מת"א. יש לי חליפות משי שלה שאני עד היום מתה עליהן ולא מצטערת לרגע על הקניה שלהן. היא עושה דברים יפיפיים וצעירים לפי הזמנה והמחירים הם לא זולים אבל לא מרקעי שחקים. לגבי נעלים יש את סי-סרנו ביפו ליד השעון שיש לו נעלים בכל המידות ואם יש משהו מהנעלים הקטנות שאת רוצה אז הוא עושה לך אותן. כדאי לנסות ולבדוק. לגבי הבגדים כדרך אגב כדאי פשוט לטייל בין הרשתות ולראות אם יש משהו שמושך לך את העין ולבדוק. הכי חשוב שתלכי ותהיי מאושרת בערב הזה כי זה חוויה לכל החיים וזוכרים זאת תמיד.

DREAM111

New member
אין על מה ליאורי

הכי חשוב שתעשי שמח ואני כבר יודעת שאת יודעת לעשות שמח. ראיתי ביום שישי.

DREAM111

New member
ליאורוש אני עושה שמח בדרכים שונות

אני וריקודים לא הולכים יחד אני מאלה שצוחקים וצוחקים הרבה עם כל החבוריה. הריקוד היחיד שמקים אותי על הרגלים הוא סלואו אבל מה לעשות ביום שישי זה לא היה הקטע של האנשים שם אז ויתרתי.

למעלה