נשף סיום...

• פותח הנושא ILF
  • פורסם בתאריך

ILF

New member
נשף סיום...

מה דעתכם??? לדעתי זה יכול להיות הדבר הכי מגניב בביהס !!!! זוגות, תלבשות, "כתר"... LOVE YOU ALL

Superdror

New member
שמעתי את הבדיחה הזו ממישהו מהשכבה

שלי... זה באמת נראה שאתם חיים בסרטים, כאילו, נשף, זוגות, דייט כזה. זה קורה רק בסרטים.

crovee

New member
קיטשי למדי...

וגם אין סיכוי שדבר כזה יצא לפועל... אבל בכל זאת, אולי נשף עם רעיון כלשהו היה מתקבל... אני הייתי הולכת על נשף פירות
או משהו בסגנון...

DEATHRUCTION

New member
שטויות! נשף סיום מתבצע לפי ידיעתי

במקיף ברענה ואני משאר שבעוד מקיפים בארץ! ואני לא מדבר על סתם זה משהוא ממש כמו אלה שרואים בתוכניות עם טוקסידואים שמלות לימוזינות ונושא של הערב

twigy

New member
אבל איזה בעסה זה

אם אתה מזמין מישהי והיא לא רוצה להיות הבת זוג שלך לנשף :)

טאלנה

New member
אני חושבת שזה רעיון ממש טוב...

אממ זה לפי דעתי ממש מגניב... זה יכול להיות רעיון ממש טוב... צריך להציע את זה למנהלת ב"ס... אולי היא תסכים... נ.ב- אלון... אני עכשיו שומעת אתכם... :)) כל הכבוד לכם... (הכוונה לאנומליה..) תמיר...- אם מישהי תסרב... אני אהיה בת זוגתך..:)

כי זה באמת

מגניב... ועם כל זה שזה נורא קיטשי זה משו עדיף על השורות שקוראים בטקס רישמי עם ההורים : "עכשיו אנחנו גדולים מחר נלך לצבא"... חי חי חי וזה חוויתי :)

twigy

New member
מגניב

אני מגיב לך שם ואת מגיבה לי כאן בשני השירשורים ואז חוזר חלילה וחוזר חלילה

לחלוטין...

אחר כך יכעסו עלינו על שאנחנו מציפים את הפורום.. :) מממ... טוף אבל אני הולכת עכשיו.. יש לי בוחן של שולה ספקטור

twigy

New member
כעת

כעת כעת כעת כעת כעת כעת כעת כעת (כורש) כעת כעת כעת כעת כעת כעת כעת כעת כעת כעת כעת (גרמניה) כעת כעת כעת כעת כעת כעת (מלחמת העולם ה-2) כעת כעת כעת כעת כעת כעת כעת כעת (חבל הרואר) כעת כעת כעת כעת כעת כעת כעת כעת כעת כעת כעת כעת כעת כעת כעת

ILF

New member
חחח... איזה

מצחיקים אתם...!! העובדה שזה קורה "רק" בסרטים... וזה כל כך קיטשי... זה מה שעושה את זה כל כך מיוחד. אז מה אם זה סיגנון אמריקקי כזה.. ואז מה אם אני רואה יותר מידי סרטים! אני אישית מעדיפה (כן, אני בת) משהו קיטשי ועוד דברים שתגידו על פני טקס סיום שיטחי ומשעמם באולם ספורט קטן ועלוב או "בשטח העצום של ביה"ס"... אבל זוהי רק דעתי האישית... :) LOVE YOU ALL

Superdror

New member
למה מצחיקים ?

ולדעתי דברים כאלו אכן קוראים *כמעט* ורק בסרטים, אבל בטוח שלא בבאר שבע(ואל תירו בי בבקשה בגלל דעתי) :> ודרך אגב, אני אישית הייתי בטקס סיום של שכבה יב במקיף ח לפני שנתיים, זה היה הרבה מעבר לטקס שבו אומרים "כל סוף הוא רק התחלה חדשה" ו"אתמול החזקתם עט ומחר תחזיקו אמ16", זה ממש שונה, הטקס היה מאוד מושקע, מקסים, הכיל הכל, הכל מריקודים, דיבורים, קטעים מצחיקים וכן הלאה. ושוב, לקבוע לקיים נשף בבית ספר יצור "אפליה" שכן לא לכולם יש בת זוג... ויש כאלו שגם תהיה להם בעיה למצוא בת זוג... פם פם פם

למעלה