נשנושים עד 100 קלוריות

קרני

New member
על נשנושים וחיות אחרות...

אז מה לעזאזל אפשר לנשנש שהערך שלו קטן? נמאס כבר מהירקות מה אתן מנשנשות כשבא לכן? מתוק או מלוח או חמוץ העיקר תגידו לי מה?!
החורף הזה קטלני בהחלט...

משהו קטן וטוב...

תמרים - אחד או מקס שניים היתרון שלמרות כמויות הסוכר הגבוהות, הערך הגלקמי שלהם נמוך ולכן אין נפילת סוכר אחרי כמה זמן (כמו שקורה עם שוקולד לדוגמא) לכן פתרון מתוק שלא גורר אחרי צורך לעוד ועוד ועוד...

balbalik

New member
איזה מוזר, ולנו אמרו השבוע ההיפך...

בדיוק ביום ראשון בקבוצה דיברה איתנו הדיאטנית ותמרים היו בראש הרשימה עם ערך גליקמי גבוה מאוד-מאוד! עכשיו בדקתי באיזה אתר וראיתי שאת צודקת והיא טעתה. מוזר, אני חייבת לבדוק איתה את זה.

תבדקי איתה!

כמות הסוכר גבוהה אבל זה "סוכר טוב" ובערך ערך גלקימי נמוך מומלץ גם לאכול בשילוב עם שקדים או אגוזים ואז הספיגה יותר איטית

אני מנשנשת ברנפלקס

או קרנצי אוכלת אותם ביד כמו גרעינים . שקדים , חטיפ י פרכיות אורז עם דבש

קרני

New member
כן, כן... ../images/Emo10.gif צריך לאכול את הקש הזה... ../images/Emo3.gif

מה עם משהו טעים???

balbalik

New member
מסתבר שהיא צדקה דווקא!

בקתי עם אתר goleango (או משהו כזה) וראיתי נתונים דומים למה שאת כתבת. שלחתי להם מייל והם בדקו את הנושא וחזרו אלי עם תשובה שאולגה רז צודקת ומכיוון שיש מחקרים סותרים בנושא הם החליטו לשנות את הנתון באתר שלהם והערך הגליקמי של תמרים הרבה יותר גבוה (סביב 140-150). סתם שתדעי..

קרני

New member
ממש נחמד ../images/Emo13.gif

אחלה נשנושים! צריך להפנים ולבצע! תודה

מחזיקה קבוע קורני על כל הטעמים

אני והבעלול והגדולה מתים על זה במיוחד: משמש עם יוגורט או תות עם יוגורט. לטעמי אלה הכי טעימים מכל החטיפים האלה שאני קונה. חוץ מזה אני מכינה לי מראש את מנת הפרי של כל היום לשעת השבירה שלי הקבועה וככה מלבד הקורני יש לי גם פרי שאני אוכלת אותו עם 2 פתי בר וגבינה.

יעל י

New member
אני מוכנה לחיות על נשנושים...אבל לא!!!

אם כבר בא אז ביסקויט עם הקפה או קצת דגנים או לפעמים באמת שוקולד. לצערי יש לי יותר מדי נשנושים - מנסה להלחם ע"י שיחות נפש עם עצמי. לפעמים עוזר לפעמים לא.

יעל י

New member
מה יהיה עם כל הנשנושים האלה???

לא נתגבר??? טוב שיש רעיונות...

למעלה