נשמת כל חי...

נשמת כל חי...

מכירים את הסגולה? מאמינים בזה? יודעים סיפורים? שרשרו לפה הכל על הנושא.

א77

New member
שמענו על זה.

הייתי שם יום אחד בחצות. הרגיז אותי על שעומדים ומתבוננים בזיקית. אם הזיקית אומרת נשמת כל חי, הרי וודאי אנו צריכים לומר. אז למה לעמוד ולהתבונן. יאללללה לעמוד ולומר נשששממממממממתתתתתתתתתתתתתת כל חי תברך את שמך ה'. אני משוכנע שהנשמת ברוב עם בבית הכנסת השכונתי או הקהילתי או של החצר ביום שבת בשחרית, בכוחה גם היא מאד מאד לסייע.

רולי NO 1

New member
סגולה לטרמפים!

לקבל להגיד נשמת (אפי` לא בעשרה)זה סגולה שיגיע מהר טרמפ!

הבוקר הייתי בהר נוף

בדרכי לבני ברק. במקום לצאת מגינות סחרוב, נסעתי לאסוף טרמפיסטים מהכניסה לעיר. זה החלטה מאז היותי בחור להשתדל לקחת כמה שיותר.

רולי NO 1

New member
כל הכבוד!

אני גם עדיין בחור.אבל מאז שהוצאתי רישיון.אני משתדל לעצור לכל אחד.למה אני יודע מה זה לעצור טרמפים..כי עברתי את זה ואני עדיין עובר כשאין לי רכב.

ואני לא.

אם זה לא נוח לי לא. גם טרמפיסטים צריכים לזכור שהם בס"ה אורחים ברכב ואפי` שהנהג בחור בדיוק כמוך עכשיו הוא בעל הבית פה ולא אתה והוא מחליט מאיפה איך וכמה הוא לוקח טרמפיסטים. טיפה כבוד הוא עושה לכם טובה.

רולי NO 1

New member
כמובן

שאם זה לא נוח אז לא עוצרים. אבל עדיין אפי` שאתה בעל הבית מותר לך לעשות חסד במיוחד שזה נהנה וזה לא חסר! ובמיוחד שאתה שומע איך אנשים חילונים אומרים לך..אני תמיד עוצר לטרמפיסטים זה המצוה היחידה שלי וכו`..

בכנות!

אצל חילוני אתה מתנהג כמו אצל חרדי ברכב? אצל חרדי אתה מרגיש יותר מדי טוב ואצל חילוני אתה מפחד מחילול השם לכן הם נהנים לקחת ישיבע בוחרים.

רולי NO 1

New member
למה אתה חושב שזה שונה?

אני בכל אופן לא מרגיש ככה ולא שמעתי על דבר כזה שמתנהגים שונה אצל נהג חרדי.

רולי NO 1

New member
כל הכבוד!

אני גם עדיין בחור.אבל מאז שהוצאתי רישיון.אני משתדל לעצור לכל אחד.למה אני יודע מה זה לעצור טרמפים..כי עברתי את זה ואני עדיין עובר כשאין לי רכב.

למעלה