נשמת-חיי

לורה..

New member
נשמת-חיי

אתה נותן לי את הכל אתה משכיח כאבים אתה שותק אליי בקול באילו מצבים. אתה שאוהב את ליבי מלטף גם כשרע גם כשטוב לא מפסיק לאהוב אני לי יודעת שאתה היחיד לי תמיד, אני לי יודעת שאתה לי בלב לתמיד... אתה איתי כאן קרוב גם כשאתה לא נמצא לומדת אותך לאהוב מצאתי ת,פירצה אתה לי היית מורה בדרכים של חיי אתה לי נתת ת,אושר שלי על פניי. אתה זה שאוהב אף פעם לא עוזב גם כשהכל נראה נורא לך דבר לא רע נסיך שלי,אהוב, בליבי אתה שמור,לעולם פינה גדולה לך תמיד נמצאת שם... לורה

אפרת.א

New member
אפרופו שתיקה...

ישנה לפעמים שתיקה מביכה, לפרקים רועמת, לעיתים יפה. מה כאן מתאים לזו השיחה: מביכה? רועמת? יפה? אין מילים - לאותה שתיקה אין היא מזה , גם מזה היא אינה. אם ממנה נטעם אולי נדע, טעמה הערב - טעם שתיקה... ולך הטועם טעמה, אותה מביכה, רועמת, יפה.. במיצמוץ שפתיים אגישה, במעין ביישנות - קמעה , חתומה. וזו אני כן , מולך, מזמן טעמה טעם... שתיקה. טעם רחוק, נפלא מעומעם קמעה. נעים לקרוא את כל מילות האהבה, הנועם, וכן, גם האכזבה...אשר ממנה אי אפשר לברוח - כן, גם היא ישנה. לורה - שמחה לראותך שוב כאן - תה, קפה, עוגה - משהו? (רק תגידי!)

לורה..

New member
קיבלתי ת,הזמנה

היי.. ציפור לחשה לי שאת מזמינה אותי לכוס תה עם נענע,זה נכון? ואו,מתאים לי. 2 סוכר....ועוגה,אם יש,לא אתנגד.... אוהבת ת,חדר הזה...ת,חום האינטימי הזה...פשוט אוהבת !!! שיהיה לכם ערב מופלא שלכם לורה

אפרת.א

New member
רק רציתי שתדעי...

כיסי הדמעות התמלאו לפתע , כך ללא אזהרה מוקדמת... חיממת את ליבי...! וכן - בשמחה אזמין לכוס תה עם נענה - ואפילו ``על אמת`` - ראי זו כהזמנה פתוחה - לך ולכל אנשי החדר המופלאים! אשמח להזמינכם אלי הביתה - להכרות ויזואלית...הבית פתוח! רק תגידו מתי... שיהיה לך ולכולנו ערב נפלא , אביב קסום וריחני שלך - איריס.

לורה..

New member
אפרת מקסימה

עכשיו גיליתי למה האווירה בחדר הזה היא כזו חמימה,כזו אינטימית,עכשיו גיליתי... זה בזכותך. את פשוט מקסימה....חמימה... שיהיה לך ערב מקסים שלך מכל הלב לורה בצ`ט לורה30

אפרת.א

New member
לורה...המון תודה - הסמקתי...

מחמאה מאישה לאישה - אומרת המון על שתיהן:) תודה.

tzvid

New member
אפשר לדבר

אפשר לדבר, לצחוק או לבכות עם הרבה אנשים. אבל רק עם חבר אמיתי אפשר לשתוק ביחד.

למעלה