נשמת הסופרמוטו ,לאן?

שחרלרט

New member
לצערי מסכים עם האלמוגית

יש משהוא בתמימות שנעלם,חוץ מהגחנון כמובן. צריך להחזיר את רכיבות הפאן והחברה לסופרמוטו,כל הותיקים להתפקד בבקשה. ובואו נעשה משהוא בנידון.

kramberg

New member
למה רק הוותיקים?

זה לא פייר, אמרו לי לך תנקה את המסלול, נמרחתי על כולו, עכשיו שעושים כיף זורקים את הצעירים החוצה??? לא פייר. אחלה סרטונים, שהים עוד לא היה ים, שלשפיצר עוד לא היה רינג, שאני הייתי רוכב שטח, לכפיר היה שיער ארוך (באמת שלא הייתי צריך לראות את זה, יש לי לב חלש) שלכרובי היתה בלורית והתימני עוד היה חנון, לפני שהפך לג'חנון..... איך הסתדרתם בימים האלו? בלי חשמל? בלי מסלול? בלי אופנועים... יאללה, סחטיין ומברוק, תקראו לי לאן שאתם הולכים, גאה להיות חלק ממועדון המטורפים העירוני. יום טוב. אלון.

yules

New member
אני הייתי בטוח

ששחרלרט מכר את הנשמה של הסופרמוטו לשטן והקים את hilbi racing קבוצת המרוצים התימנית החדשה ואז השטן התרגז, ושלח אליו את צ'יקו והאוחנות כדי להעניש אותו אוהבים אותך צנעני

Dr XR

New member
אני לא כל כך בטוח...

אמנם התקדמנו הרבה מאז לוינסקי (אני אמנם לא הייתי בשניים-שלושה מפגשים הראשונים, אבל התחלתי להחתים כרטיס במגרשים החל מהמפגש הרביעי בערך, בלוינסקי כמובן...), רמת הרכיבה השתפרה בטירוף, הכלים התמקצעו ונוספו מלא רוכבים, אבל אני לא חושב שאיבדנו את ההוויה והפאן. ראה דוגמא בסיום המרוץ בשישי האחרון, גם אחרי שכל הפיטס התרוקן, נשארנו כל החבר'ה הותיקים, ישבנו ביחד, צחקנו ושתינו בירות. הרכיבות שלנו בימי שישי הם עדיין רכיבות פאן, רק שהיום אנחנו הרבה יותר מהירים. תחרותיות היתה גם לפני 3 שנים, רק שאז היינו עגלות... אני מגיע לשפיצרינג בימי שישי גם כדי לרכב, אבל גם בשביל לפגוש את החברים ולזיין את השכל.

אתה פשוט ילד קטן שחום וחמוד

אשמח מאוד ליטול חלק בהכנות, אולי לאפות עוגת אפרסקים לכל הרוכבים המוכשרים

שחרלרט

New member
נו רותי,נראה שאת כבר מכירה את כולם

אז קדימה.יום שישי הקרוב בהשקה של הFMX למרות שיש פרוספקטים של הונדה במקום צילומים.את מביאה עוגת אפרסקים.

עננננקקקק

פתאום זה עושה חשק... חוצמיזה פנגס מאיפה\מתי התמונה ההזויה הזאת שלי? חוצמיזה שלא רואים אותי במגרשים אני עדיין מתגעגע.

למעלה