"נשמתי" חייב להפוך לסינגל

yoav האחד

New member
"נשמתי" חייב להפוך לסינגל

היום שמעון פרנס השמיע את "נשמתי" בגל"צ והתענג עליו...זה מעלה את המחשבה...למה זה לא סינגל? אין עוררין שהשיר יהפוך ללהיט, להיט גדול לדעתי, שיגיע גם רחוק במצעדים

אתה צודק ב-1000 אחוז ../images/Emo70.gif

גם אני חושבת שהשיר "נשמתי" היה צריך לצאת קודם כסינגל, אפילו מייד אחרי "הכל עד לכאן" , זה שיר שהיה הופך ללהיט ענק שחבל על הזמן, יחד עם זאת, גם השיר "עיניה" מושמע ללא הרף בגלגל"צ כך שאין תלונות מיוחדות , אך, עדיין לא הטביע את חותמו בתור להיט ולהיט מהאלבום הזה זה ללא ספק - "נשמתי" !

ו ר ד ב

New member
אין לי שום השפעה בנידון...../images/Emo6.gif

חלק מההפקה של עמיר קוראים את הפורום (לדעתי
) אז בטוח שיראו את הרעיון שלך, נשאר לך רק לקוות!

אבי6247

New member
איזה שיר !!!!!!!!!!!!!

נשמתייייייייייייי צחקה ללא סיבההההההההההההההההההה

אריק S

New member
נכון ../images/Emo13.gif

מה שהתכוונתי הוא שלכאורה זה נשמע שיר שמח ופשוט, בלי הרבה תחכום, אך יש בו הרבה תחכום. לדעתי יש שימוש כפול במילה "נשמתי", פעם כנשמה שלו ופעם כשם חיבה לבחורה\אהובה. בחלק מהשורות הוא מתייחס לנשמה שלו ובחלק לאהובתו שפגש על אם הדרך. באיזה מהשורות הוא מתכוון לפירוש הראשון ובאיזה לשני, יש לי רק ניחוש. את האמת ואם הפירוש הזה בכלל נכון, כמובן שרק עמיר יודע. תודה למיכל (ml69) על ששיחותנו הולידו את הפירוש הגאוני הזה.

n i s s 1

New member
יואב אתה צודק

שלום לכולם חזרתי מטיול ארוך בחו"ל , ועדיין אין לי את הדיסק של עמיר. אני ממש אוהב לשמוע אותו ונהנה מהמוזיקה שהוא יוצר שהייתי בחו"ל נכנסתי לאינטרנט ל"וואלה מוזיקה" ושם שמעתי את "נשמתי" בפעם הראשונה, ואמרתי לעצמי ש"נשמתי " חייב לצאת בתור סינגל אחרי שיגרה, הייתי בטוח שהוא יהיה הסינגל השלישי, אבל הופתעתי לגלות בארץ ש"עיניה" הוא הסינגל הנוכחי, אני מקווה שהסינגל הבא יהיה " נשמתי" ואני חייב לקנות את הדיסק השבוע אם יצא לי ואם יהיה בחנות

למעלה