נשמע קצת הזוי

ת מ י מ ה

New member
נשמע קצת הזוי

ותנסו לא לשפוט אותי... הייתי בקורס ירי\קרב מגע אל תשאלו למה והיה שם מדריך שהתחיל איתי עכשיו הוא באמת חמוד וסקסי וכוחני נתתי לו את הטלפון הבעיה היא שאתמול בקורס היה מדריך אחר ממש ממש ממש ממש חמוד עומד לסיים תואר שני במשהו שאני גם רוצה ללמוד הוא חתיך הוא חכם וידה ידה ידה המדריך שנתתי לו את הטלפון יצאנו אתמול היינו בים ... והוא אמר לי שהמדריך השני רצה את הטלפון שלי וכו' וכו' בעיה 1 למדריך הראשון יש חברה שנה וחצי on off וזה די גמר לי את הרגשות אליו אני ממש רוצה את השני בעיה שנייה הם חברים טובים מה עושים?...

נועם m

New member
תקשיבי...

את לא חייבת כלום לאף אחד מהם, אפילו אם זה לא נשמע מאוד נחמד... כולה יצאת איתו פעם אחת. תני להם לעשות את השיקולים של "הוא חבר ממש טוב שלי". לך זה לא אמור להפריע.

תקשיבי נועם צודקת ב100

אחוז זה לא שהייתם חברים לכי אחרי ליבך במקרה הזה אם היית שואלת אותי אני בחיים לא הייתי יוצא עם מישהי שחבר שלי יצא איתה אין מצב בעולם אבל לכי תדעי אולי הוא לא כמוני

מיטללל

New member
אני מסכימה עם תום

דייט אחד זה רק דייט אחד. כל עוד הכל גלוי ופתוח, אני בהחלט לא רואה אם זה בעיה. שיהיה בהצלחה :)

דנדוש20

New member
עושים מה שטוב לך

לכי על זה! ולמה שנשפוט אותך? לא עשית משהו לא בסדר!!!

Cobe Anan

New member
קחי קצת רוורס.

תשמרי את כל העניין על אש קטנה-קטנה. תשובות לא יאחרו להגיע.

ת מ י מ ה

New member
2500$

עבור הטלפון שלי בזה זה הסתכם אני לא הכי מרגישה בזה הכי בנוח אבל הבנתי שהם ממש רבו והיה עוד מדריך שרצה את הטלפון שלי... בקיצור אני המדריך שרציתי ואני די מאושרת..

מיטללל

New member
ווי. הפכת להיות שוברת לבבות קטנה

שיהיה בהצלחה מותק :) שמרי על עצמך תדאגי שהכל יהיה פתוח עם מינימום משחקים...

למעלה