נשמע לכם צודק????

נשמע לכם צודק????

שלום לכולם רציתי לשתף אתכם בביעה שמציקה לי. כבר מספר שנים אינני יכולה להשתתף בחופשות האיגוד משום חיידקים שונים השנה בשעה טובה התפטרתי מהם והרופא שלי לא מאפשר לי להשתתף משום שמפחדים שאני ידבק בחיידקים חדשים. ביקשתי מהאיגוד חופש בניפרד אך זה לא יסתדר להם לכן הם החליטו לפצות אותי ב 1000 שח לי ולבעלי. רציתי לדעת מהי תגובתכם?????

הרי נרוונה לחרדים עולה בתקופה הזאת...

נרוונה בתקופה הזאת לחרדים עולה 3600 שח אם כל הפעילויות לכן האלף שקל זו תשורה יפה אך לא מפצה

טוב לדעת שאני לא לבד בסירה........

גם אני כבר כמה שנים אם פסודומונס וסוף סוף עד שפתחו קבוצה נוספת של פסודומונס לביינתיים אין לי אישור. אך אני חושבת שהפצוי שעלה קטן כתבה שהיא מקבלת לא מתקרב לחופשה של שלושה ימים בנירונה. אולי שימצאו לה ימים אחרים שאין שום קבוצה של סי אף במלון.......

וחוץ מזה לא ניתן אפשרות לצרף בני משפחה

ושכחתם שהחופשה בקיץ התבטלה וגם להם מגיע חופשה

עמי טל

New member
החופשה

קצת צורם לי איך שאתם מדברים על ה"זכות" לקבל חופשה, איגוד סיאף עושה הכל כדי לאפשר לכולנו להנות במסגרת המגבלות שלנו ושלהם, גם לנו המושתלים יש את ההסדר של ה 1000 שקל וזה נשמע לי אחלה, הלכו לקראתינו בגדול, אז תחשבו קצת מעבר, האיגוד זה לא ביטוח לאומי או משהו כזה, הוא של כולנו, כולנו עובדים בשביל לגייס תרומות ומקבלים דווח על כל שקל שיוצא מהאיגוד סליחה אם זה היה נשמע כמו התקפה

vikvik

New member
אני בהחלט מסכימה

האיגוד הוא לא חברת נסיעות ולא משרד ממשלתי לגישת ה"זכות". הוא מנסה להתאים כמה שיותר לצרכים של כולם במגבלות הקיימות , כספיות וגם בריאותיות. בעיני גם חשוב לזכור שקדימות העיסוקים של האיגוד זה לא הנופש , אלא טיפול בריאותי במחלה. לגבי המימון של הנופש , סכום ה1000 ש"ח זה סכום הסבסוד שמקבל כל חולה עם כל סוג של חיידק. גם אני שיוצאת לנופש , ולא יותר מזה. דבר נוסף שחשוב לדעתי לזכור אותו , שאנחנו נמצאים בפורום כללי וחשוב בצורה מרובה לחשוב על מה ואיך רושמים כאן. וזה גם מתייחס לקדימות העיסוקים והחשיבות של האיגוד והתרומות - טיפול בריאותי. הרבה פעמים והרבה דברים יכולים לעשות יותר נזק מתועלת. אני מקווה שכולם מבינים את הרעיון. אנחנו כולנו עומלים מאוד קשה למען כל שקל כמו שעמי טל כתבה , בואו לא נפגע בעבודה זו , שום דבר הוא לא מובן מאליו ואין "זכות" מובנת מאליה. נופש הוא מותרות ביחס לריבוי הצרכים של חולי הסיאף ועוד יותר לא בגדר "החובה". וכמו שאמרתי , אני יוצאת לנופש וגודל הסבסוד שאני מקבלת על עצמי הוא גם 1000 ש"ח למיטב הבנתי גם בתור היוצאת לנופש. את השאר אני משלימה לבד. חג שמח

sporTV

New member
מילים חקוקות בסלע

אני לא מתמצא במחירים אבל... הנקודה החשובה כאן היא ההפסקה המסויימת מהשגרה הבייתית והנסיון לתת "זריקה נפשית". האיגוד לא מסוגל ולא מיועד להיות חברת נסיעות. זה סיוע מטורף, בהתחשב במגבלות. לא יודע כמה יוצא הסיוע למי שמתאים לתאריכים אבל 1000 ש"ח, שלא בתקופת החגים (כמו לכולם...) זה לא סכום מבוטל והוא יכול לשרת את המטרה יפה מאוד. אנא שימו דגש לצד החיובי ולא לצד הקנטרני. הנופש הוא לנפש ולא לכיס. אז גם אם תשלמי טיפה יותר - עדיין זה ישרת את המטרה, את תצאי לנופש לעומת שנים קודמות. תודה לאיגוד.

cafesito

New member
נשמע יותר מצודק. קיבלתם מתנה ואתם מתלוננים?

מי שלא מאפשר לכם לצאת זה הרופא. האיגוד מנסה בכל כוחו להקל על החולים. אין שום חובה לתת לחולה זה או אחר חופשה במתנה. הרי זה לא שמגיע לכם חופשה מהאיגוד וזה גם לא תלוי בהם מה הרופא שלכם מאשר ואילו חיידקים יש לכל אחד. המילה לפצות מרגיזה כאן, אני הייתי בוחר במילה לעזור או לסייע. עזרה ב1000 שח לחופשה היא דבר יפה ומכובד. גישת ה"מגיע לי" מרתיחה ולדעתי חצופה מאוד.

אני אומרת שהבניות צודקות

הכוונה לעמי טל ולויקויק לי לא בא כל כך לצאת לנופש במסגרת האיגוד הלוואי ויכולתי לקבל 1000 שקל לנופש אחר אבל זה לא עובד ככה... אז אני פשוט מותרת על זה וחוץ מזה, במה תרמת את ועזרת לאיגוד בזמן האחרון?? התנדבת לעזור במשהו? אולי לפחות ביום ההתרמה? זה לא פייר רק לקבל כל הזמן (אם זה לא המקרה, סליחה מראש)

נכון אתם צודקים....

באמת צריכיםל יסתכל על כל הדברים הטובים שהאיגוד נותן ( ולא חסר בכלל.....)

למעלה