נשמות של מתאבדים..

moonlight 1

New member
נשמות של מתאבדים..

מה אתם אומרים? לאן נשמות של מתאבדים מגיעה? התאוריות הן רבות מתעניינת לשמוע מה לכם יש להגיד בעניין...

אני שמעתי

שהם סובלים מאוד. הנשמה שלהם מתייסרת. להתאבד זה אסור! כל בנאדם שבא לפה זה בשביל לעבור תיקון ואסור לקתוע את זה על דעת עצמך. כל אחד הולך בזמן שהוקצב לו.

MegaMan

New member
מה שאמרת לא ממש נכון ...

"כל אחד הולך בזמן שהוקצב לו " משמע -כל אחד מת כשמגיע הזמן ש"כתוב " לו כביכול בגורל ,אבל ברגע שהוא מתאבד ,מאין לך שההתאבדות היא לא הדבר שמסיים את חייו ע''פ מה שניקבע?מוות וזמן הם דברים בילתי ניתנים לקביעה ,הם משתנים כל הזמן והיכולת לקבוע אותם כעובדה מוצקת קשה.

זה לפי דעתך!

אני שמעתי, וגם לפי ההיגיון שלי- אסור לבנאדם להיתאבד!נשמתו מתייסרת אחר כך. ויש כאלה שסיפרו את זה בסיאנסים. הקדוש ברוך הוא ברא אותך לעשות משהו בעולם הזה מן הסתם, אף אחד לא בא לפה סתם. וגם בתקופות הכי קשות שלנו שהם תקופות הניסיון, אנחנו צריכים לעמוד בהם ולא להתאבד! זה עניין של אמונה.. אני מאמינה שלכל בנאדם יש תאריך ובתאריך הזה הוא הולך, לא משנה מה. גורל זה גורל. לא באה להתווכח.

MegaMan

New member
אלוהים לא קיים ...ובמידה וכן

הוא עדיין הבנזונה הכי גדול ביקום ,ככה שלא משנה לי ...אם חושבים על כך ,שלמעשה כל אחד שולט על עצמו ,ולא איזו ישות אחת שולטת על כולנו -מבינים שאם באמת קיים עולם הבא -נוכל לעבור אליו אף על פי שקיימים אותם ייסורים.

Dark faith

New member
האמונה שלי אומרת,

שהמוות אינו פותר את הנשמה מהכאבים שלה. כל עוד הנשמה אינה מצליחה להתגבר על מה שחוותה היא אינה יכולה להמשיך הלאה במסעה. ולמעשה "תקועה" בעולמנו.

למעלה